2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 83 40,7%
  • erkek

OY: 107 52,5%
  • ikiz kız

OY: 2 1,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,5%
  • ikiz kız/erkek

OY: 7 3,4%
  • üçüz / çoğul

OY: 2 1,0%

• Ankete Katılan
    204
Bizimki yine emmeyi unuttu. Burnu tıkalı mı ondan mı anlamıyorum memeyle savaşıyor resmen çok üzülüyorum
Orange aynı sorun bende de var. Şuan 3. Gün kontrolüne geldim doktora sordum, burnu tıkalı olabilir dedi sarılık değeri yükselince pasife geçip emmeyi bırakıyorlarmış. Sonucunu bekliyoruz ona göre karar verecek. Dün gece resmen memeyle savaştı 2 saat sürdü tam kabul ettirmem. Eliyle ittiriyor gibi mi senin de?

Eliyle ittiriyor ağzını sağa sola savuruyor deli gibi savaşıyor. Bizim sarılık değeri düşmeye başladı 4-6.günlerde yükselmişti o zaman uyuyodu hep zaten. Şimdi uyanık da olsa savaşıyor. Arada bi coklatsa da burnu hırıltılı geliyor. Fark etseydik keşke serum fizyolojikle doktora giderdik bi göster bize demek için, yaptık dün ama ne biliyim korkunç bişi kendim sümküremem bile dkkf

Benim hemşire temizledi şırıngayla ama aileler korkuyor dedi genelde o yüzden aspiratörle çekin dedi siz, evde onu deniycem öbürünü ben de yapamam gibi ya tırstım tutarken bile kdjdnf

Benim hemşire temizledi şırıngayla ama aileler korkuyor dedi genelde o yüzden aspiratörle çekin dedi siz, evde onu deniycem öbürünü ben de yapamam gibi ya tırstım tutarken bile kdjdnf
Bi tık korkunçlu evet dkgm bence nefesinde sorun yoktu da eşim kızardı bozardı nefes alamıyor falan demeye başladı. Şimdi cesaret edemiyorum yapmaya. Birer damla damlatıp aspiratörle çekeyim bari

Bi tık korkunçlu evet dkgm bence nefesinde sorun yoktu da eşim kızardı bozardı nefes alamıyor falan demeye başladı. Şimdi cesaret edemiyorum yapmaya. Birer damla damlatıp aspiratörle çekeyim bari
Ya bişi yok aslında da ben de bi ufak tırsıyorum. Çocuk doktorları top gibi atıyorlar bebeği havaya hiçbir şey olmuyor ndjdnd emzirmeyi de çözer inşallah ya, doktor bir kere emen bebek emer artık dedi ona güveniyorum

Bizimki çok güzel emmeye başlamıştı heh dedim tam şimdi tıkandı.

5 gündür devam ediyor yoğunca o boyun ağrısı boynum önüme düşecek gibi sanki beynim zonkluyor sizde kaç gün sürdü

1 damla damlattım kumralın dediği gibi, çok hafif de çektim aspiratörle. Emmeye başladı şimdi burnu tıkalıymış Yavrucağın boşa değilmiş savaş

1 damla damlattım kumralın dediği gibi, çok hafif de çektim aspiratörle. Emmeye başladı şimdi burnu tıkalıymış Yavrucağın boşa değilmiş savaş
Bizim de sarılık sınırda çıktı, uykulu hali ondanmış. Saatte bir emzirmek ve mama vermek lazım dedi burnu da tıkalıymış zaten, hamilelik iyi miydi bilemedim jdjdjd

Sağdığın sütü biberonla mı veriyorsun? Bende avent var ama çekiniyorum meme reddi olur mu diye

Bizim de sarılık sınırda çıktı, uykulu hali ondanmış. Saatte bir emzirmek ve mama vermek lazım dedi burnu da tıkalıymış zaten, hamilelik iyi miydi bilemedim jdjdjd
Kaç çıktı? 6.güne kadar pik yapıp sonra düşüyormuş seninki de düşer ben de veriyorum mama

Bizde dün gece benzerini yaşadık canım. Gaz damlası işe yarıyor mu? Hangi ürünü önerdi doktorunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…