2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 83 40,7%
  • erkek

OY: 107 52,5%
  • ikiz kız

OY: 2 1,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,5%
  • ikiz kız/erkek

OY: 7 3,4%
  • üçüz / çoğul

OY: 2 1,0%

• Ankete Katılan
    204
Ay bugün bana doktor beş günlük bebeğe 60 cc dedi. Doğumda bakan kilosundan iki sıfır çıkar o kadar dedi. Hangisine inanacağım bilemedim

Anne sütü 3 saat tokluk tutuyor mu masallah bizim en fazla 1 saate uyanıp acikiyoruz

Verdiği damlanın adı ne canım? Foto atar mısın?? Tekrarlarsa bir de onu sorayım.. Şimdilik iyi gibi gözü bizimkinin ama yenidoğanlarda bu sık sık olurmuş. memede uyuma, bırakınca uyanma Şu aralar hepsinde var gibi canım. Ben yatağa bırakır bırakmaz gevşek bir kundaklama yapıyorum. Biraz da elimi üstüne koyuyorum falan uykuya geçiyor. Ama bazen de koyma kucağında durayım diyor tabi.

Kızlar bebolara emzik verdiniz mi? Ben alıştırmak istiyorum ödüm kopuyor almaz diye ama rahat rahat veremedim de siz naptınız

Kızlar bebolara emzik verdiniz mi? Ben alıştırmak istiyorum ödüm kopuyor almaz diye ama rahat rahat veremedim de siz naptınız
Ben hastaneden gelir gelmez verdim. Bazen uykuya geçerken, altını değiştirirken, bazen de gazı varken emiyor. Öyle 7-24 emzikle durmuyor ama durduğu anlar da yetiyor valla. Sigara gibi kendini yatıştırmak için emiyor çocuum emziği

Bizim de uyku süremiz 3-4 saate çıktı maşallah Kaç günlük oldu bebiş canım?
İnşallah devam eder bizim de 15-20 günlük arası gece uykusu iyiydi dedim hep böyle olsa enerjik olurum 3 saat 3 saat baya uyuyor oluyorsun kime birine dedim gece beni iyi dinlendiriyor diye amanın nerden dedim ben onu o günden sonra asla 3 saat uyumadı bırak 1 saat zor uyuyor yanımda uyumak istiyor öyle olunca ben derin uykuya geçemiyorum o yüzden sen oku bol bol nazar değmesin

Ya bizim kızçe bir gün durup bir gün kaka yapıyor yaptığı kaka sulu oluyor kabızlık yok ama böyle düzen normal mi doktora sorsam mı sürekli güncelleniyor dertler valla

Hamileyken çay kahve sigaradan paket halinde tiksinmiştim. Doğurana kadar ağzıma sürmedim hiçbirini. Kokusuna bile tahammül edemedim. Doğurduğum gibi ilk içtiğim şey kahve oldu. Çok açık içsem de su gibi çay içer oldum şu an. Günde 1 fincan içiyorum kahveyi ama bıraksalar 10 fincan da içesim var. En kötüsü sigarayı da deli gibi canım istiyor. Ne illet bir şey 9 ay ağzıma sürmedim hala unutmamış beynim, nefsim

Aslında çok doğru diyorsun canım. Annem de bana söyleme söyleme deyip duruyordu ben de her söylememe çocuğun huyu suyu değişiyor gerçekten. Bir arkadaşımın iki lafından biri senin çocuğun uyuyor benimki hiç uyumazdı o kadarlıkken, durup durup bunu diyor artık uyumuyor falan dedim ona da en sonunda Bak okumak demişken, biz hala lohusayız kanama durumu falan var ya okuyabiliyor muyuz çocukları? Yani Fatiha, felak nas falan okuyabiliyor muyuz?

Kızlar bu babyjem’in kaşık biberonu çok dandik galiba ya, benimki mi öyle bilemedim. Sütümü sağdım akıttı, mamayı da akıtıyor şimdi. Siz ne kullanıyorsunuz?

Normal adet gibi değiliz ya ondan okunuyor diye biliyorum hani tabiki oturup kuran okunmaz ama o tür koruyucu sureler okunuyor biliyorum

Canim ben hipp kullaniyorum memnunum ama golden goat da denemek istiyorum bitince .

tam bunu okumadan önce bi tane sigara mı içsem acaba diye düşünen ben dndnnd chatgpt ye bi sorayım diye düşünüyordum. hamile olduğumu öğrendiğim günden beri ağzıma sürmedim. şimdi benim de canım istemeye başladı ama bebişe bunu yapamam kvye de canım sıkılıyor yoğun bakımdan çıkamadı daha 21 günlük bi tedaviymiş zatüre…

Kızlar bu babyjem’in kaşık biberonu çok dandik galiba ya, benimki mi öyle bilemedim. Sütümü sağdım akıttı, mamayı da akıtıyor şimdi. Siz ne kullanıyorsunuz?
Ben baska marka kullaniyordum ama cocuk yarisini disari atiyordu doymuyodu oyuzden biberona gectim en azindan hepsini iciyor.

Şırıngayla denedin mi canım ilk biz onunla vermiştik ama baktık yarısı dışarı dökülüyor kaşık biberona geçtik onda da aynısını yapınca aventin biberonunu verdik rahat içmişti sonrada sarılık düzelince sadece anne sütü memede eğer sadece anne sütü vereceksen bir kaç içirmede bir şey olmaz ama sürekli olursa meme reddi yapabilir meme hiç vermezsen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…