2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 83 40,7%
  • erkek

OY: 107 52,5%
  • ikiz kız

OY: 2 1,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,5%
  • ikiz kız/erkek

OY: 7 3,4%
  • üçüz / çoğul

OY: 2 1,0%

• Ankete Katılan
    204
Bu ürünün tek fotisi linki vs var mı Şeyda ya, bize kaynım bi oyun minderi göndermiş böyle yanlardan sıkıştırılıyor ona benziyo mu ona bakcam
muadillerini buldum paketini bulamadim benimkinin markasini hatirlamiyorum ama hepsi ayni su resimdeki sekildeler
baby nest diye geciyor burda ya da baby sleeping pod

Eklentiler

• IMG_4081.png
    503,2 KB · Görüntüleme: 30
  • IMG_4080.png
    312,8 KB · Görüntüleme: 31
Ben reflü yatağını sevmedim birkaç kere kullanmama rağmen sanki çok boşluk oluştu gömüldü anlamadım nedenini
Benimki sevibebenin basit bir şey. Juno yataksa eğer sizinki o biraz gömülü oluyor evet. Bizim puset maxi cosi onda da gömülüyor mesela bebiş. Doktorum bu çok sağlıklı değil demişti kontrolde.

Ben reflü yatağını sevmedim birkaç kere kullanmama rağmen sanki çok boşluk oluştu gömüldü anlamadım nedenini
Benimki sevibebenin basit bir şey. Juno yataksa eğer sizinki o biraz gömülü oluyor evet. Bizim puset maxi cosi onda da gömülüyor mesela bebiş. Doktorum bu çok sağlıklı değil demişti kontrolde.

blocked canım nasıl oldunuz
İyiyiz şükür canım. Enfeksiyon dediler bizde ciğerde balgam falan varmış. Bir de hırıltısı bi kıkırdak az gelişmiş ondanmış. Büyüdükçe geçecekmiş. 40+3te doğdu hala az gelişen kıkırdak kalmış yani boşuna beklememişiz dedim. Ama doktor dedi hırıltı için test yapmasak enfeksiyonu anlamazdık iyi oldu. Bir hafta kalacakmış. Süt sağma savaşlarına başladım ben de aranıza katıldım.
Siz nasılsınız nasıl durumlar? Ben de burayı bi okumaya başlayacağım artık yetişcem umarım :)

Bizim enfeksiyon geriledi 5 e düşmüş crp değeri ama dün akşam görmeye gittiğimizde kalp atışları 85-90 dı kalp kontrolleri yapıldı çok şükür temiz çıktı ben açlıktan olduğunu düşünüyorum çünkü kusmanın önüne geçmek için 2-3 cc mama verip artırarak gidiyorlar kusmayı takip etmek için halsiz düşüyor ister istemez sonra sabah kalktığımızda sonuçlarına bakayım dedim sistemden neler yapmışlar diye kan şekeri 38 görünüyordu kafayı yedim bi an eşimle sabah 6 da soluğu hastanede aldık neler oluyor hipoglisemi mi oldu diye sonra meğerse aynı anda topuktan şeker ölçümü yapıyorlarmış lab a giden kan beklediği için düşük sonuç çıkabiliyormuş bilmiyorum artık eşimle durup durup ağlıyoruz psikolojimiz çok iyi olduğu söylenemez bizde son durumlar böyle şu beslenme işini çözerseler inşallah çıkacak oğlum

Anladım inşallah hızlı geçer ne diyelim teşekkür ederim

Oyy kıyamam size yaa çok zor gerçekten Allah yardımcınız olsun canım benim. Emzirmek istediğini söylesen acaba izin verirler mi ki? Sana da iyi gelir aslında. Crp baya düşmüş ona da şükür diyelim. Tez zamanda çözülsün hemen kavuş bebişine inşallah. Bu oğlanlar yaramaz çıktı illa bi yürekleri hoplatacaklar ya

Emzirme planlamayı düşünüyormuş doktor bakalım bekliyoruz hayırlı haberleri canım

Kızım gece bir defa, gündüz de bir defa çiş yaptı. Bugün doğum katını aradığımızda hemşirelerle görüşemedik, gideceğimiz doktorun da mesaisi bitmiş onunla da görüşemedik. Ben durumdan rahatsız olmaya başladım. Evet süt var, bebek de emiyor, tarttık hastaneden çıktığı 1. gun kilosunda, zayıflama da yok demek ki ama her şey de yolunda diyemiyoruz. Ben mama alıp vereyim diyorum, su kaybı varsa ya da açsa doysun çocuk yazıktır. Mama olarak ne kullanıyorsunuz? Bizim şu an doktora danışma şansımız yok maalesef. Golden goat güzel bir mama gibi gördüm ama daha önce hiç mama deneyimim olmadı bilemiyorum.

Aynen bol surunce kaka çiş popoya değmiyor bariyer oluyor r3smen.. bir de aklında bulunsun hamazinc cinko krem saglikocaginda yazdir evde bulunsun olası buyuk pişik durumunda en iyi tedavi diyebilirim

Doktor bana damla verdi sildim ılık suyla içten dışa damla dün akşam bu sabah damlattım şuan daha iyi. Yıkanmayı sevdi aslında ama o anlık korku yaşattı bana da şükür iyiz ama emiyor peşine mama da veriyorum doymuyor gazlı aslında tok ama alışkanlık oldu meme de uyuma bırakınca uyanıyor mama desteğiyle yatarken veriyorum daha uzun uyuyor

Bizim doktor muayene ederken göbeğinin üstüne iki parmağıyla deriyi çektirdi bıraktı eski haline geliyorsa hızlıca vücudunda yeterli su var sıkıntı yok demişti o şekilde muayene etti sizde bir deneyin kendiniz isterseniz

Ya aklım almıyor, bol bol emiyor, yutkunma seslerini de duyuyorum. Kaka da var ama bu sütler neden sıvı olarak doğru düzgün dışarı çıkmıyor vücudunda yeterli su da varsa nerede bu sıvılar sütler? Yani bir tuhaflık, doğru olmayan bir şey var hissi var içimde

Acaba tıkanıklık falan mı var erkek bebeklerde oluyormuş duymuştum ama kızlarda da oluyor mu bilmiyorum belki idrar yapmada sıkıntı yaşıyordur. Bir de bizimkisi ilk zamanlarda ne zaman altını açsak çiş yapıyordu. Göbek deliğinin altına ıslak mendil gezdirin altını açınca hava alırsa belki yapar bilemedim bende..

Benim göğüslerim biraz daha yoluna girmeye başladı ilk zamanlardaki o şişlik,rahatsızlık hissiyatı azaldı. 20.gündeyiz göğüs ucumdaki o hassasiyette azaldı iç çamaşırına bile değdiremiyordum pamuk bile rahatsız ediyordu günlerdir bugün çok şükür kalkan koymadan durabildim artık. Sıkıntı yaşayanlar için söylüyorum gün geçtikçe daha iyi olacak bence dayanın :) Sadece bebek emerken ağzından taşıyor hep sütler akıyor silikonla emziriyorum ondan mı oluyor anlamıyorum. Fışkırma durumu yok el ile baktığımda aşırı bir süt durumu yok ama bebek emerken hep bir huzursuz.

Onu da düşündüm ama o zaman hiç yapmazdı herhalde. Islak mendili de bir deneyeyim, iyi söyledin canım sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…