- 1 Aralık 2021
- 12.531
- 42.564
- 34
Garip garip huy çıkartıyorlar babaları yokkenEnteresan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Garip garip huy çıkartıyorlar babaları yokkenEnteresan
Kocam Malatya da tatilde haftasonu bizde gelelim dedimSağ ol canım benim evet daha var ondan rahatım
Yaparım elbet
Ooo daha 8 gün var yaparsınSağ ol canım benim evet daha var ondan rahatım
Yaparım elbet
Sağ ol canım benimGeçmiş olsun
Çarşı bile yok canımKocam Malatya da tatilde haftasonu bizde gelelim dedim
Yok dedi
Gezecek yer yokmuş
O bizde de var sırayla hepimiz olduk. Şimdi de büyük olan hasta. Doktora getirdim bugün ilaç verdi. Geçmiş olsunBugün yapacaktım aslında ama dünden beri hastayım. Evde herkes sırayla hasta oldu. Bana da bulaştırdılar
İyi olursam yarın ya da pazar yaparım.
Sağ ol canım benim Size de geçmiş olsunO bizde de var sırayla hepimiz olduk. Şimdi de büyük olan hasta. Doktora getirdim bugün ilaç verdi. Geçmiş olsun
Sağol canımSağ ol canım benim Size de geçmiş olsun
Oda öyle söylediÇarşı bile yok canım
Bir avm var
Darende en az hasar alan ilçeOda öyle söyledi
Darende ye gitmiştik dedemlerle sınır ora piknik yapmıştık merkeze gitmemiştim
Bu sene eşimin işi çoğunlukla Malatya ve diğer deprem bölgelerinde netleşmiş
Yok emniyet binası ve bir yer daha var aklıma gelmedi şu andaDarende en az hasar alan ilçe
Merkez hiç yok
Geçen ay abim geldi. İstanbul 'da yaşıyor. Çok şaşırdı. Biz böyle bilmiyorduk dedi. Şehir bitmiş. Bilmesem buranın Malatya olduğuna inanmam dedi.
Toki de çalışıyor değil mi
Polisevi mi acaba Emniyet binası yıkılmadı. Ama Polisevi yıkıldı yeniden yapılıyor.Yok emniyet binası ve bir yer daha var aklıma gelmedi şu anda
Olabilir ama iç yenileme de olabilir oradaPolisevi mi acaba Emniyet binası yıkılmadı. Ama Polisevi yıkıldı yeniden yapılıyor.
Olabilir canımOlabilir ama iç yenileme de olabilir orada