54le hanile kaldım 69 la doguma gittim. Su an 61im 25 günlük bebek ama iki haftadır falan 61im orda kaldım simdilik. Ama ben yiyorum baya özellikle de tatlı. Evde oluyor mutlaka tatlı birseyler ve benim canım cekiyor asırı. Tatlı hamurişi hep ıyle seyler yiyesim varkizlar kac kilo verdiniz dogumdan sonra ben en son 63um saniyordum 49la hamile kalmistim, bugun bir tartildim 60im.bebek bile 3250 dogdu plesantasi suyu derken 3 kilocuk nedir ya demek son haftada almisim yine. hem emzirmek hem kilo vermek istiyorum var mi bir onerisi olan
Hayırlı uğurlu Olsun CanımmmCanım kızlar size ancak dönebiliyorum, gelen giden hiç bitmedi 2 gündür sıfır uykuylayım ama nasıl güzel bir duyguymuş bu ya rüyada gibiyimikimiz de çok iyiyiz, normal doğum imkansızmış plesenta rahmime yapışmış rahmi almadığımıza dua edelim dedi doktor. 37+2 3580 51 cm geldi canım kızım
Yalnız değilsin 40. Haftadan selamlarKızlar ne yapıyorsunuzz annelik nasıl geçiyorr, galibe bir ben kaldım doğurmayan38+1 olduk bu gün kontrolde bebeğim hiiççç gelmek istemediğini gösterdi resmen ben ne yapıyim ya gelsin diye normal doğuş istiyorum ama doktorum bu gidişle sezeryan olucağımızı söyledi, çatı muayene ve bebek ölçüm neticelerine göre ama 1 haftaya kadar suyum gelmesi için her şeyi yapıcam sezeryandan çok korkuyorum amelyata karşı fobim var aralık 30-31 gösteren bebişim 5 ocak gösteriyor şimdi ama o zaman da gelmeyecek bence daha 2-3 haftası var gibi rahat takılıyo
çok geçmiş olsun canlarım inş en kısa zamanda sağlıkla kavuşursunuz ikiniz deOyy kıyamam ben sana yaaaben de kendime anca geliyorum. Ablamın bebişte de benzer şeyler olmuştu. O da 6 gün falan kalmıştı. Ama sonrası mükemmel tabiki hiç bir sıkıntı yok. Bir kaç gün sabır sadece çok iyi bakılıyor ona şüphe duymıcaz. Biz iyi olalım bebişler de iyi olsun. Ben 1 günde bile tükendim gibi oldu uyuyamaması doymaması sürekli ağlaması falan yormuş yani max yarım saat kesintisiz uyumuşum onda da eşimi başında beklettim nefesini kontrol ediyordu. Böyle olmasındansa tam tetkikler yapılsın cihazlara bağlı dursun gerçekten bişey olmadığında kavuşalım daha iyi gerçekten
sürekli emerlerse olacağı buAhaha evet bende de cıktı oyle cişi yataga ben de onu yattıgı tarafım altına yatak koruyucu serdim gece sürekli cişi cıkkyor. Gündüz de cıkıyor bizim belinden yanından ya her bez almada resmen komple soyunuyoruz. Cok sinir bozucu bir hal aldı artık
Wee babynin uç değişimi gerektirmeyen var ondan aldım. İyiydi yorumları ama sizde hangisinden var?Evet gerekli evde bulunsun ihtiyaç halinde kullanılır. Yok yok ucu tekrar takılıyor tam kapanıyor. Tel tokaya gerek yok. Aslında 500luk serum fizyolojik alıp 7 şırınga her güne 1 tane kullanmak. Her hafta bunları yenilemek lazımmış ama flakton benim kolayıma geldi hijyen açısından.
Oiyy totosunu sevsinlersürekli emerlerse olacağı bu
anlık
önden de çıkıyor bazen. ben güzel bezleyemediğimde de fotodaki gibi oluyor. göbek düşmedi hala korkuyorum bezlerken gevşek oluyor. sizin düştü müOiyy totosunu sevsinlerbizim niye hep yukardan belinden cıkıyor ya
büyük oğlumda da temizleyemiyordum hiç bunda da temizleyemiyorumKızlar bebeklerim burunlarını nasıl temizliyorsunuz? Serum fizyolojik mi almam lazım sıkıp sonra aspiratör ile mi çekiyorsunuz ? Ben makine aldım ama dipteki tıkanıkları almıyor . Deneyimli anneler help me
Ben de kaka maka bi şekil gösterdi hemşireler yardımcı oluyorum en azından ama burun işinden korkuyorum . Hatta makine aldım ama aşağıdaysa çekiyor ama yukardakine fayda etmedibüyük oğlumda da temizleyemiyordum hiç bunda da temizleyemiyorumbebek bakımında beni en tedirgin eden şey. yapanlar önce sf sıkıp sonra aspiratörle yumuşayan sümükleri çekiyorlar ya da sadece sf sıkıp siliyorlar. yumuşayanı yutuyor zaten
Otribebenin var bizde de.Wee babynin uç değişimi gerektirmeyen var ondan aldım. İyiydi yorumları ama sizde hangisinden var?
Evet şırıngayı her gün değiştirin diyorlar. Günlük temizleme için flakton, yıkama için serum mantıklı geldi bana da.
Ben de kaka maka bi şekil gösterdi hemşireler yardımcı oluyorum en azından ama burun işinden korkuyorum . Hatta makine aldım ama aşağıdaysa çekiyor ama yukardakine fayda etmedihırlıyor
Ya acaba diyorum ki şu hametanı falan sürdüm ya birkaç gündür her ne kadar emzirme öncesi silsem de o mu bulantı yaptırıyor? Dün akşamdan sonra bıraktım geri sürmeyi ona bağladım biraz da emin olamadımBalgam gelmesini bilemedim kuzum ama ciddi birsey değildir bence ıyle sürekli olmasıgı müddetce, burnu tıkalı diilse, burundan hırıltılar gelmiyorsa.
Kaka mevzudu da bizimki de oyle her seferinde bir kaka cıkışı oluyor diye düşünüyorum.3-4 gün asırı suluydu oncesinde ve sonrasında yarı sulu kıvamda sarı renkli. Anne sütü alan bebeklerde normalmiş sanırım arkadaşım öyle demişti
Nasıl gidiyor annişlikkkk39+2 çiçeğim
Belki de ben çocuktan fazla şey bekliyorum bilemiyorum. Bu sabah 3te uyandı 5 buçuğa kadar uyutamadım iki kere emdi iki kere bez değiştirdim falan. Çok fazla uyanık kalmış geldi 2,5 saat uyumayınca. Akşamları da öyle olunca afallıyorum işte neden bunca saat uyumadı diyeDaha çok minikler ya adapte olamıyorlar gece gündüz olayına bence canm karanlık oda falan dene bakalım mutlaka bı işaret verecektir rahat ettiği şeyi
Bende ondan alacaktım ama sürekli parça değiştirmek gerektiğinden zor oluyor yazmışlardı o yüzden bu yıkanabileni aldım. Bakalım iş görür umarım. Çok teşekkür ediyorum tekrardanOtribebenin var bizde de.
Yok kuzum ya bildiğin sekresyondu. Hani böyle doğduğu gün de olmuştu amniyon sıvısını kusuyor demişlerdi hastanede, bir iki gün sık sık kusmuştu o sıvıyı, yine ondan oldu. Meme uçlarına sürdüğüm kremlere yordum ama bilemiyorumKusma ve hıçkırık bizde de sık oluyor kakası da bazen baya suluya yakın bazen orta halli çok uzun süreli sıvı olmadığında normaldir gibi geldi sürekli sıvı besleniyorlar. Balgam bilemedim sarımsı sütlü de kusuyor bazen bizimkisi o tarz bir şey olabilir mi ki çok hasta bir hali yoksa balgam değildir belki