2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 83 40,7%
  • erkek

OY: 107 52,5%
  • ikiz kız

OY: 2 1,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,5%
  • ikiz kız/erkek

OY: 7 3,4%
  • üçüz / çoğul

OY: 2 1,0%

• Ankete Katılan
    204
Sizin yatak hangisi? Bende babyjem'inki vardı ama aşırı gömük geliyor gözüme boynuna bi battaniye sürüp koyuyorum hoşuma gitmedi
Hiç bilmiyorum ya bana arkadaşım verdi ama sert bu, dümdüz duruyor üzerinde şimdilik. Daha da ağırlaşınca nasıl olur bilemem
düz ve sert olması lazım ama ya. Bana da ana kucağına gömülüyor gibi geldi işte kullanmadım. En azından kırkı çıksın ondan sonra kullanayım dedim

İlk fotoğraflara bakıyorum normal şimdi gömük, 3 günde gömülemez ya bence

Kızlar bu meme işini naptınız benim berbat ağrıyo, lansino da fayda etmiyo
Ben hala çekiyorum. Hametan, ayva jeli, lansinoh her şeyi deniyorum ama bir haftadır çok fena. Gözümden yaş geliyor desem yeridir emzirirken. Dün de biraz mukuslu tükürük çıkardı bebek, kremler mi yaptı dedim hametanı bıraktım geri falan. Ama bu kırkına kadar sürer böyle dediler bir kere olunca sonra geçermiş. Ne olursa olsun emzirmeyi bırakmamak gerekiyormuş. Zaten biraz saati geçince bile sızlamaya başlıyorlar emse de rahatlasam diyor insan Canımız yansa da çaresi yine bebişler kuzucum

40 dkdan fazla emzirdim gaz çıkarıyor eşim o da ağlıyor kv mama hazırliyim doymamış bu diyor. Oğlumun midesiyle birebir iletişimi var herhalde

Soğuk mu geliyor acaba orası onlara benimde reflü yatağında yatıyor onu mu sevmedi dedik beşiğin kendisindede yatmıyor toptan beşik sevmiyor heralde dediğin gibi
Hiç bilemiyorum ki inan. Bak bugün ne oldu? Sabah saat 7 civarı uyandı 8 buçuk oldu daha uyumamıştı yatak odasına babasının yanına götürdüm şöyle kolunun içine yatırdım. Bir baktım uyudu anında. Sonra aldım ondan bildiğin dümdüz birbirimize dönüp uyuduk. Bayağı göğsüme bastım ama ağzı burnu açık kalacak şekilde he yerini kapattım battaniyesiyle. Bana da aşırı iyi geldi o da mışıl mışıl uyudu öğlene kadar Odada sıkıntı yok onu anladım ama beşiğe hala alerjimiz var Buna nasıl cesaret ettim bilmiyorum ama o an öyle bir içimden geldi yaptım

2.5 saat tabi fazla yendigan için ama uyudugunda uzun mu uyuyo belki onun etkisi vardır çünkü gece gündüz olayını anlamazlar şuan asla. Benm oglum mesela 20 dk 30 dk uyurdu br bı buçuk saat uyumazdi sonra yine bı 20-25 dk gündüz uykuları böyleydi. Bence uyandığı gibi müdahale etmez alırdım yeniden uykuya saldırmayı denemek aklıma gelmemişti ilk çocuk işte yanında kimse yok. O uyudu bende uyuyayım dediğim an ben tam dalışa gectigimde o uyanirdi böyle bı döngü akşamüstü çığlıkla ağlamalar yapardı sebepsiz. Kendilerince biseyleri var ama anlaması çok zor zamanla çizeceksin canları sag olsunda annesi ne yapalım annelik böyle bişey işte

40 dkdan fazla emzirdim gaz çıkarıyor eşim o da ağlıyor kv mama hazırliyim doymamış bu diyor. Oğlumun midesiyle birebir iletişimi var herhalde
Ay evet en çok siz doyurdunuz cocuklariniz en çok sizinkiler tombisti en çok sizinkiler uykuyu severdi. En çok sizin memisler süt deposuydu. Bı kv de bende büyütürken şunları beceremedim benim de suyum buyum olmadı eksik kaldım demiyor nedense, oğullarını da alan biziz o kadar da mükemmellik göremiyorum ama neyse

Bizim kız 39+4 te doğdu canım

Ay seni en sonlara beklerken geliverdi ne kadar adet tarihi beklenen gün falan hesaplasan da doğacağı gün belli işte onların Allah anneli babalı büyütsun sağlıkla inşallahh

İsmi Can başkanım :)

Kendine güveniyorsan öyle deli savruk yatmıyorsan sıkıntı olmaz canım bende bazen kollarımın arasında yatırıyırum put gibi hiç kımıldamadan kalkıyorum baya 2 -3 saat uyumuş oluyor oda birde ben denedim emzirirken burnunu kapattığımda napıyor diye kendini geriye atıp ağlamaya başlıyor bir kaç kere denedim öyle yapınca daha çok güvendim

Göğsündeki sütü kv yüzüne doğru fışkırt haklısın doymamıştır diye tövbe est. Bende de vardı çok şükür eşim uyarmıştı çocuğun ağlaması sadece açlıktan mı oluyormuş alt gazı olabilir kakası gelmiştir o an sıkıştırıyır olabilir aç olan çocuk doğru düzgün çiş yapmaz

Silince tadının gelmemesi lazım aslında bir de kullanmadan takip et bakalım cnm

Benimkisi gaz cıkarırken de aglıyor bagırıyor, cıkaramazsa da aglıyor bagırıyor. Ve catlarcasına da emiyor yani aclıkla alakalı değil bagırmaları herseyi de ona bağlamasınlar

Vala aynen öyle. Yerimden zıplatıyor ağrı ama bebeğe baktıkça mecbur diyorum onun da rızkı o yapacak bişey yok. Alllah yardım etsin hepimize kolaylaştırsın

Onu ben de denedimm Ama Allah korusun tümden üzerine yatarsam bir an için diye bir korkum hep var. Aslında hiç deli yatmam genelde kımıldamam bile ama bilemedim az büyüse geçer inşallah bu korkum da. Ama gün içi uykularımda falan yapılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…