Üzerinden örtüleri tekmelemeye başladı benimki bari dedim uyku tulumu şeklinde kundaklardan mi alsamBiz dipdibe uyudugumuz için bir de sürekli bi kucakmbir meme cocuk cok sıcaklar diye giydiremiyorum uyku tulumu bir gün uykusu düzene girer de besiginde yatarsa ben kullanmayı istiyorum ama hayaller hayatlar
Flaktonları tam olarak nasıl kullanıyorsun? Bende wee babynin elle pompa yapılan vakumundan var. Uçta olanları güzel aldım onunla ama diptekilere pek etkisi yok. Birkaç video izledim de şırıngayla bol serum fizyolojikle yapılanlar günlük değil de hastayken uygulanır gibi ben böyle arada olan minik tıkanıklıklar için günlük kullanayım diyorum. Sen de her gün yapıyorsun sanırım. 5 ml olanı iki buruna paylaştırıp kullansak çok gelir mi? Bir de yan mı tutuyorsun sıkarken, fazlasını çekiyor musun otribebe tarzı bir şeyle yoksa yüzüstü çevirip akmasını mı bekliyorsun? Biraz fazla soru sordum ama kusura bakmaCanım serum fizyolojik sıktıktan sonra geldiyse normal durup dururken geldiyse bilemiyorum biz hiç yaşamadık ama mantıken sekresyonu kendi atıyor belki dogumdan kalandır bu da iyi bir şey gibi. Ha ama yeni yeni oluşuyorsa demek ki senin de ara ara temizlemen lazım. Bu arada ben hem dışarı çıkmaya basladigimiz için hem yavaştan misafir alacağım için her akşam gece uykusu öncesi flaktonlardan sıkıyorum. Bir nevi rutine ekledim. Gece uykusuna geçileceğini de anlamış olur.
Kaka bizim hala neredeyse her bezde var. Bazen birini temizliyorum tekrar yapıyor yeni bez severler zatenrengi de normal sarı olmalı yarı partulikullu yarı sıvı.
Aynı haftayız oluyo ama uzun sürmüyor sık değil beklemedeyim zaten doğurmayan 2 3 kişi var grupta herkes doğurdu39+1 ne gelen var ne giden artık çok sıkıldımbazen regli ağrısı gibi ağrım oluyor kızlar yaşayan oldu mu ?
Hayırlı olsun bebişiniz son zamanlar geçmiyor artıkBenimde tık yoktı 39+4te rahim ağzında batma gibi hisler oldu, ertesi gün sabah kanlı nişan geldi 4 5 kez kontrol amaçlı nst ye gittim sancı çıkmadı 1 parmak açıklık dendi sonra akşam tekrar hastaneye gittim 2 parmak açıklık olmuştu sancılarda hafiften başlamıştı o yüzden umudu kesme39+6da bebek doğdu
Evet geçti gitti zaten yazdıktan sonra… Artık sabırsızlanıyorumAynı haftayız oluyo ama uzun sürmüyor sık değil beklemedeyim zaten doğurmayan 2 3 kişi var grupta herkes doğurdu
Kendileri karar veriyo işte geleceği zamana bende çok sabırsızım ama düşündükçe gelmiyo sanki saldım biraz gerçek sancı gelse de inanmıycam resmenEvet geçti gitti zaten yazdıktan sonra… Artık sabırsızlanıyorum
Valla uzmanlar uyumayan bebeği olunca onlarda mecbur kalırdı muhtemelen bugün ağzıma etti afedersin inatla beşiğine koydum 10 dk da bir uyandı gazdan dolayı dedim gaz damlasıda verdim yok yine aynı tık gözü açıyor hemen insan ne yapacağını şaşırıyor uykusuzlukta deli ediyor adamıCanım kendi yatağınızda yatırmayın diyorlar genellikle. Ben gündüzleri gözümün önünde diye sert yatakta yatırıyorum geceleri yuno yatakta yatıyor kusma vs olursa diye. Aklında olsun.
Soğuk mu geliyor acaba orası onlara benimde reflü yatağında yatıyor onu mu sevmedi dedik beşiğin kendisindede yatmıyor toptan beşik sevmiyor heralde dediğin gibiCanım ben 7/24 reflü yatağında yatırıyorum. Gece mesela reflü yatağıyla beraber götürüp beşiğe koyduğumda yine uyanıyor yani yatağa teması bile yok. Direkt beşik olayını sevmiyorlar galiba nasıl anlıyorlar bilmiyorum ama
Ağrı sancı hiçbişey yok en ufak bişey olsa doğrucam sanıcam ben de heraldeKendileri karar veriyo işte geleceği zamana bende çok sabırsızım ama düşündükçe gelmiyo sanki saldım biraz gerçek sancı gelse de inanmıycam resmen
Çok teşekkürler aminOy maşallahgözünüz aydın olsun canım huzurla büyüsün yavrucak
Canım ben 7/24 reflü yatağında yatırıyorum. Gece mesela reflü yatağıyla beraber götürüp beşiğe koyduğumda yine uyanıyor yani yatağa teması bile yok. Direkt beşik olayını sevmiyorlar galiba nasıl anlıyorlar bilmiyorum ama
Sizin yatak hangisi? Bende babyjem'inki vardı ama aşırı gömük geliyor gözüme boynuna bi battaniye sürüp koyuyorum hoşuma gitmediSoğuk mu geliyor acaba orası onlara benimde reflü yatağında yatıyor onu mu sevmedi dedik beşiğin kendisindede yatmıyor toptan beşik sevmiyor heralde dediğin gibi
Estağfurullah canımFlaktonları tam olarak nasıl kullanıyorsun? Bende wee babynin elle pompa yapılan vakumundan var. Uçta olanları güzel aldım onunla ama diptekilere pek etkisi yok. Birkaç video izledim de şırıngayla bol serum fizyolojikle yapılanlar günlük değil de hastayken uygulanır gibi ben böyle arada olan minik tıkanıklıklar için günlük kullanayım diyorum. Sen de her gün yapıyorsun sanırım. 5 ml olanı iki buruna paylaştırıp kullansak çok gelir mi? Bir de yan mı tutuyorsun sıkarken, fazlasını çekiyor musun otribebe tarzı bir şeyle yoksa yüzüstü çevirip akmasını mı bekliyorsun? Biraz fazla soru sordum ama kusura bakma
markası yok yurtdışına gittiğimizde toguna bakarak almıştım. 24 derece için çok gelebilir. Cartersın polar uyku için var ona bakabilirsin ince polar ve çok rahat kullanımı.Hangi tulumdan almıştın? Bizim ev malesef 24 derecenin altına düşmüyor annelerden dolayi
Çok teşekkür ediyorumEstağfurullah canımben önlem amaçlı kullanıyorum o yüzden hiç sümük görmedim hiç çekmiyorum. Arka taraflarda varsa da bunun etkisiyle yutuyordur. Tek flaktonu iki kere kullanacak şekilde az sıkıyorum. Çok şiddetli değil ama çok yavaş da değil. Sırt üstü yatırıp kafasını yan çeviriyorum üstteki deliğe sıkıyorum. Ters çevirip sırtına vurup nefesini toparlamasını bekliyorum. Aynı şekilde diğeri. Çekme yapmıyorum da akanları siliyorum.
Evet o yıkama hastalık durumlarında yapılıyor. Bizimkiler için çok fazla
Bana kantaron yagi cok iyi geldi surup bekletip dus aldim yaralari yumusayip dokuldu tavsiye ederim suan cok sukur agrisiz emzirebiliyorumKızlar bu meme işini naptınız benim berbat ağrıyo, lansino da fayda etmiyo
Evet gerekli evde bulunsun ihtiyaç halinde kullanılır. Yok yok ucu tekrar takılıyor tam kapanıyor. Tel tokaya gerek yok. Aslında 500luk serum fizyolojik alıp 7 şırınga her güne 1 tane kullanmak. Her hafta bunları yenilemek lazımmış ama flakton benim kolayıma geldi hijyen açısından.Çok teşekkür ediyorumYine de o ağızdan çekmelilerden evde olması gerek değil mi?
Tek flakton iki burun deliğine iki kez şeklinde yani tek burun deliğine yaklaşık 1ml sıkıyorsun o zaman. Ben de kararsız kalmıştım serumla şırınga mı alsam hani ayarlamak daha mı kolay olur diye. Ama ayarlanıyor o zaman zor değil. Kalan flaktonu bir tel toka geçirip ertesi gün bir daha kullanırım.
Kac gun oldu dogurali ? Benim 15 gun oldu 10 kilo almistim hepsni vermisim kalsaydi bi kac kilo keske bende 48 le hamile kalmistim .kizlar kac kilo verdiniz dogumdan sonra ben en son 63um saniyordum 49la hamile kalmistim, bugun bir tartildim 60im.bebek bile 3250 dogdu plesantasi suyu derken 3 kilocuk nedir ya demek son haftada almisim yine. hem emzirmek hem kilo vermek istiyorum var mi bir onerisi olan
Gerçekten anında susuyor aklına gelip bunu kullanmayı düşünenlere sonsuz teşekkür mucize gibiŞuan arka fonda beyaz gürültü açık onu açınca bağıra bağıra ağlayan bebek bir an susuyor mucizevi gerçekten onunla uykuya geçiyor resmen şimdi uyudu umarım uzun uyur da ben de uyuyabilirim