2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 83 40,5%
  • erkek

OY: 107 52,2%
  • ikiz kız

OY: 2 1,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,5%
  • ikiz kız/erkek

OY: 8 3,9%
  • üçüz / çoğul

OY: 2 1,0%

• Ankete Katılan
    205
Biz dipdibe uyudugumuz için bir de sürekli bi kucakmbir meme cocuk cok sıcaklar diye giydiremiyorum uyku tulumu bir gün uykusu düzene girer de besiginde yatarsa ben kullanmayı istiyorum ama hayaller hayatlar
Üzerinden örtüleri tekmelemeye başladı benimki bari dedim uyku tulumu şeklinde kundaklardan mi alsam

outoffit canım kızların söylediklerine katılıyorum. sadece kusmada balgam konusunu bilemedim. bunu takip et bence. fazlasını kusar bebek ama her seferinde balgam varsa bi doktoruna sor derim. kaka bizde de her bezde var neredeyse. bağırsakları uzadıkça azalacak zamanla. sarı ve partiküllü olmalı kakası

Flaktonları tam olarak nasıl kullanıyorsun? Bende wee babynin elle pompa yapılan vakumundan var. Uçta olanları güzel aldım onunla ama diptekilere pek etkisi yok. Birkaç video izledim de şırıngayla bol serum fizyolojikle yapılanlar günlük değil de hastayken uygulanır gibi ben böyle arada olan minik tıkanıklıklar için günlük kullanayım diyorum. Sen de her gün yapıyorsun sanırım. 5 ml olanı iki buruna paylaştırıp kullansak çok gelir mi? Bir de yan mı tutuyorsun sıkarken, fazlasını çekiyor musun otribebe tarzı bir şeyle yoksa yüzüstü çevirip akmasını mı bekliyorsun? Biraz fazla soru sordum ama kusura bakma

Hayırlı olsun bebişiniz son zamanlar geçmiyor artık

Canım kendi yatağınızda yatırmayın diyorlar genellikle. Ben gündüzleri gözümün önünde diye sert yatakta yatırıyorum geceleri yuno yatakta yatıyor kusma vs olursa diye. Aklında olsun.
Valla uzmanlar uyumayan bebeği olunca onlarda mecbur kalırdı muhtemelen bugün ağzıma etti afedersin inatla beşiğine koydum 10 dk da bir uyandı gazdan dolayı dedim gaz damlasıda verdim yok yine aynı tık gözü açıyor hemen insan ne yapacağını şaşırıyor uykusuzlukta deli ediyor adamı

Soğuk mu geliyor acaba orası onlara benimde reflü yatağında yatıyor onu mu sevmedi dedik beşiğin kendisindede yatmıyor toptan beşik sevmiyor heralde dediğin gibi

Soğuk mu geliyor acaba orası onlara benimde reflü yatağında yatıyor onu mu sevmedi dedik beşiğin kendisindede yatmıyor toptan beşik sevmiyor heralde dediğin gibi
Sizin yatak hangisi? Bende babyjem'inki vardı ama aşırı gömük geliyor gözüme boynuna bi battaniye sürüp koyuyorum hoşuma gitmedi

Estağfurullah canım ben önlem amaçlı kullanıyorum o yüzden hiç sümük görmedim hiç çekmiyorum. Arka taraflarda varsa da bunun etkisiyle yutuyordur. Tek flaktonu iki kere kullanacak şekilde az sıkıyorum. Çok şiddetli değil ama çok yavaş da değil. Sırt üstü yatırıp kafasını yan çeviriyorum üstteki deliğe sıkıyorum. Ters çevirip sırtına vurup nefesini toparlamasını bekliyorum. Aynı şekilde diğeri. Çekme yapmıyorum da akanları siliyorum.

Evet o yıkama hastalık durumlarında yapılıyor. Bizimkiler için çok fazla

Çok teşekkür ediyorum Yine de o ağızdan çekmelilerden evde olması gerek değil mi?
Tek flakton iki burun deliğine iki kez şeklinde yani tek burun deliğine yaklaşık 1ml sıkıyorsun o zaman. Ben de kararsız kalmıştım serumla şırınga mı alsam hani ayarlamak daha mı kolay olur diye. Ama ayarlanıyor o zaman zor değil. Kalan flaktonu bir tel toka geçirip ertesi gün bir daha kullanırım.

Evet gerekli evde bulunsun ihtiyaç halinde kullanılır. Yok yok ucu tekrar takılıyor tam kapanıyor. Tel tokaya gerek yok. Aslında 500luk serum fizyolojik alıp 7 şırınga her güne 1 tane kullanmak. Her hafta bunları yenilemek lazımmış ama flakton benim kolayıma geldi hijyen açısından.

Kac gun oldu dogurali ? Benim 15 gun oldu 10 kilo almistim hepsni vermisim kalsaydi bi kac kilo keske bende 48 le hamile kalmistim .

Şuan arka fonda beyaz gürültü açık onu açınca bağıra bağıra ağlayan bebek bir an susuyor mucizevi gerçekten onunla uykuya geçiyor resmen şimdi uyudu umarım uzun uyur da ben de uyuyabilirim
Gerçekten anında susuyor aklına gelip bunu kullanmayı düşünenlere sonsuz teşekkür mucize gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…