2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 83 40,5%
  • erkek

OY: 107 52,2%
  • ikiz kız

OY: 2 1,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,5%
  • ikiz kız/erkek

OY: 8 3,9%
  • üçüz / çoğul

OY: 2 1,0%

• Ankete Katılan
    205
Kusma ve hıçkırık bizde de sık oluyor kakası da bazen baya suluya yakın bazen orta halli çok uzun süreli sıvı olmadığında normaldir gibi geldi sürekli sıvı besleniyorlar. Balgam bilemedim sarımsı sütlü de kusuyor bazen bizimkisi o tarz bir şey olabilir mi ki çok hasta bir hali yoksa balgam değildir belki

İçim rahatladı ya aşırı kullanışlı bir şey. Dün ilk kez juno yatakta aramızda uyuttum. Eşimde çok heves etmişti. Bende kullanayım daha sık aşırı kurtarıcı ve bebekte rahat ediyor bencede

Hayırlı olsun bebişiniz son zamanlar geçmiyor artık
Teşekkür ederim çabucak gelsin seninki de bende aynıydım sürekli hurma yürüyüş egzersiz deniyordumher halükarda canı isteyince ve canı istediği şekilde geliyor bebe ama yine belki etki eder egzersiz falan activating labor egzersizleri var youtube da yorumları baya iyi

Daha çok minikler ya adapte olamıyorlar gece gündüz olayına bence canm karanlık oda falan dene bakalım mutlaka bı işaret verecektir rahat ettiği şeyi

Oyy kıyamam ben sana yaaa ben de kendime anca geliyorum. Ablamın bebişte de benzer şeyler olmuştu. O da 6 gün falan kalmıştı. Ama sonrası mükemmel tabiki hiç bir sıkıntı yok. Bir kaç gün sabır sadece çok iyi bakılıyor ona şüphe duymıcaz. Biz iyi olalım bebişler de iyi olsun. Ben 1 günde bile tükendim gibi oldu uyuyamaması doymaması sürekli ağlaması falan yormuş yani max yarım saat kesintisiz uyumuşum onda da eşimi başında beklettim nefesini kontrol ediyordu. Böyle olmasındansa tam tetkikler yapılsın cihazlara bağlı dursun gerçekten bişey olmadığında kavuşalım daha iyi gerçekten

Benim doktor olan arkadaşlarım da çocuklarına bundan aldı. Sorun olsa onlar almazdı diye düşünüyorum. Bir de şöyle bir dezavantajı var. Gerçekten buna çok alisiyorlar artık sigmadiklarinda başka yerde yatirmasi zor oluyormuş

Canlarım malesef kendi derdimden grubu hiç takip edemiyorum, sizlere yazamıyorum, biz biraz zor zamanlar geçirdik. Bebeğimin kilosu %11 düştü, sarılık yoktu, çişi kakası iyiydi. Dün üç günlükken fark edildi ki dil bağı varmış. Beni ememediği için memelerim taş oldu, göğüs uçlarım ayak baş parmağım gibi oldu.. Hastane tipi süt sağma pompası kiraladım dün. Onunla sağıyorum. Ama baya acılı oluyor. O sebeple lütfen bebeklerinizin dil bağına baktırın. Benimki bence ihmal edildi. Hiç bakmadılar. Dün tesadüfen muayenede ağlayınca gördü doktor. Hepinizi çok öpüyorum. Kim doğum yaptı yapmadı takip edemedim. Umarım hepiniz çok iyisinizdir. Hepinizi seviyorum.

Bir de bebek bezini göbek bağının altına dışa katlıyoruz ya, göbek bağı düşünce hala dışa katlamaya devam ediyor muyuz? Göbek deliği bezin içinde kalabiliyor mu?

Ay ağladım. Aynı gün doğurduk derinden hissettim. Sağlıkls kavuş inşalah bebeğine canım.

Ya iyi olsunlar da eve gelse bişey olsa elimiz ayağımıza dolanır sabretmeye çalışıyorum Allah beterinden korusun orda sabahtan akşama herkes ilgileniyor bizim görüş saatleri gün içinde 2 ve akşam 8 günde iki kez gidip görebiliyoruz hergün doktorundan bilgi alıyoruz buna şükür iyi olsun da bebişler

Sizin yatak hangisi? Bende babyjem'inki vardı ama aşırı gömük geliyor gözüme boynuna bi battaniye sürüp koyuyorum hoşuma gitmedi
Benimki düz aşağı iniyor canım ama şöyle bir şey benimkide gazdan kıvrana kıvrana bir bakıyorum aşağı kadar inmiş topaklanmış bazen güzel uyuyor bazen ne yapsam uyumuyor

39+2 çiçeğim

Masallah hayırlı uğurlu olsun kumral

Ahaha evet bende de cıktı oyle cişi yataga ben de onu yattıgı tarafım altına yatak koruyucu serdim gece sürekli cişi cıkkyor. Gündüz de cıkıyor bizim belinden yanından ya her bez almada resmen komple soyunuyoruz. Cok sinir bozucu bir hal aldı artık

Balgam gelmesini bilemedim kuzum ama ciddi birsey değildir bence ıyle sürekli olmasıgı müddetce, burnu tıkalı diilse, burundan hırıltılar gelmiyorsa.
Kaka mevzudu da bizimki de oyle her seferinde bir kaka cıkışı oluyor diye düşünüyorum.3-4 gün asırı suluydu oncesinde ve sonrasında yarı sulu kıvamda sarı renkli. Anne sütü alan bebeklerde normalmiş sanırım arkadaşım öyle demişti

Çok geçmiş olsun canım. Demek ki etkili bir dil bagiymis aylarca fatk edilmeyenler var maalesef. Düştükten sonra rahat rahat yukarı çekip başlayabilirsin iltihaplanma gibi extrem bir durum yoksa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…