yaa maşallah size gözünüz aydınCanım kızlar size ancak dönebiliyorum, gelen giden hiç bitmedi 2 gündür sıfır uykuylayım ama nasıl güzel bir duyguymuş bu ya rüyada gibiyimikimiz de çok iyiyiz, normal doğum imkansızmış plesenta rahmime yapışmış rahmi almadığımıza dua edelim dedi doktor. 37+2 3580 51 cm geldi canım kızım
12.12 38+1 teşekkürler canımKızlar benim birazcık sorular birikti
BerryBlossom bebişin doğum bilgilerini atabilir misin kuzucum tabloya eklemek için?
owlll canım doğum tarihi ve doğum haftası eksik kalmış,
@whiterabbit doğum tarihi ve doğum haftası eksik kuzum,
@LeyLA84db @hermoniel @perocuk35 doğum haftası,
@Meryemimm doğum tarihi, doğum haftası, boyu kilo bilgisi,
@okidoki6666 doğum tarihi,
@kzkzkzkz bebişin ismi ne olduuu?
blocked 18 Aralık doğru mu kuzucum?
@benfatma doğum yapmış mıydın canım? Doğum tarihi, doğum haftası, boy kilo bebeğin ismi bilgileri eksik,
@sem123 doğum tarihi,
@hayrihale doğum yaptın diye tahmin ediyoruz kuzum, bilgileri alabilir miyiz?
@sym357 doğum haftası,
@cewriye @Hayat89 @serendipcem @ozlemem @ante diem bebişlerin ismi ne olduuu?
@prmhnm @arwen42 @babyzuzu @Peanut2018 @Bahar0805 canlar siz de doğum yaptınız muhtemelen tablo bilgilerini alabilir miyim?
Aynen şimdi yazın bizimkilee ele avuca gelecek oturcaklar rahat olcak Mayıs ve haziran da da doğum yapmış biri olarak her şeyden tecrübe edildim valla hamd olsun RabbimeKesinlikle öyle canım. Doğumun yaza geldiği ayları hesaplayıp atlamak lazımEn geç haziranda doğarsa kurtarır bizim buralarda, temmuz ağustos eylül sıkıntı 6aydan sonraki hamilelik de sıkıntı yazın sadece doğum gibi düşünmemek lazım.
Ben resmen uykusuzluktan helak oldum. Bizim oğlanın nefes problemi oluştu biraz. Ememiyor doymuyor tam uyuyamıyor falan. Doktorlar burunda bişey yok ciğerde yok dediler ama yine de bi yenidoğan servisine yatıralım dediler. İnşallah doğuma bağlı geçici bişey çıkar 1-2 günle atlatırız
Alla alla üzüldüm ama olsun bi takip edilsin bakalım cnmBurnu tıkalı gibi hırıltılı. Gripken burun tıkanır ama neden olduğunu anlamazsın nefes alamazsın ya öyle duruyor tam zorla almaya çalışıyor nefesi sanki.
79 la dogurdum 7 kilo gitmiş sadece ama yiyorum benkizlar kac kilo verdiniz dogumdan sonra ben en son 63um saniyordum 49la hamile kalmistim, bugun bir tartildim 60im.bebek bile 3250 dogdu plesantasi suyu derken 3 kilocuk nedir ya demek son haftada almisim yine. hem emzirmek hem kilo vermek istiyorum var mi bir onerisi olan
Aynen öyle canım inşallah yaza koyarız sepete gezeriz park bahçeAynen şimdi yazın bizimkilee ele avuca gelecek oturcaklar rahat olcak Mayıs ve haziran da da doğum yapmış biri olarak her şeyden tecrübe edildim valla hamd olsun Rabbime
Alla alla üzüldüm ama olsun bi takip edilsin bakalım cnm
Ben de 75le doğuma gittim 67-68e kadar düştüm. Ama alacağım bence geri çünkü annem kırk gün çok beslenilircilerden79 la dogurdum 7 kilo gitmiş sadece ama yiyorum benyazın diyete başlarım emsin cocum sütüm azalmasin kız sen zaten zayifsin ben 64 le.hamile kalmıştım senin kilonda olsam keşke
Ay birkaçınızı etiketleyeceğim cevap içinnnKızlar bu bebeklerin ağzından burnundan balgam gelmesi normal mi? Bugün ilk defa böyle bir şey oldu kusacak sandım ama böyle tükürüklü bir balgam geldi burnu da biraz aktı o sırada. Son günlerde kusma ve Hıçkırığı da başladı. Hemen hemen hemen sınav sonra az bir şey kusuyor ve hıçkırık tutuyor.
İkinci sorum bebeğin beslenmesi güzel maşallah. Ama gün içerisinde hemen hemen iki emmesinde bir kaka yapıyor. Kakası sarı renkte yarı sulu yarı katı gibi bilmiyorum nasıl tarif edebilirim? Acaba çok mu sık yapıyor?
Ay bende şimdi bir paket kremali bisküvi yedimBen de 75le doğuma gittim 67-68e kadar düştüm. Ama alacağım bence geri çünkü annem kırk gün çok beslenilircilerdendevamlı bir yeme içme olayı var evde. İtiraz etmiyorum ben de
Burnunu hergun olmasada otri bebeyle çek cnm kusması fazlalığını kusuyo o önemli deilKızlar bu bebeklerin ağzından burnundan balgam gelmesi normal mi? Bugün ilk defa böyle bir şey oldu kusacak sandım ama böyle tükürüklü bir balgam geldi burnu da biraz aktı o sırada. Son günlerde kusma ve Hıçkırığı da başladı. Hemen hemen hemen sınav sonra az bir şey kusuyor ve hıçkırık tutuyor.
İkinci sorum bebeğin beslenmesi güzel maşallah. Ama gün içerisinde hemen hemen iki emmesinde bir kaka yapıyor. Kakası sarı renkte yarı sulu yarı katı gibi bilmiyorum nasıl tarif edebilirim? Acaba çok mu sık yapıyor?
Ayyy tamam canım bir dahaki sefere atıp sorayım inşallah çok sağ olBurnunu hergun olmasada otri bebeyle çek cnm kusması fazlalığını kusuyo o önemli deil
Kakası da normal genelde her bezinde oluyo bizim hatta kaka yapınca tekrar emmek istio yer aciliyo bizimkinin midesinde yeşil olursada normal ondan korkma bana resmini atabilirsin igrenmem ben inst den anlattığına göre normal kaka
Emzik veriyom bende işte uyutmaya çalışıyorum biliyorum tıka basa tokAyyy tamam canım bir dahaki sefere atıp sorayım inşallah çok sağ olAnnem dün bir kere yeşil gördüm dedi ama sonrakiler yine sarıydı dedi. Herhalde yediğim bir şey yaptı dedik. Evet Arda da her kaka yapmasına yeniden emmek istiyor. Ya hatta kusuyor diye vermek istemiyorum bazen yeni emdin diyorum oyalıyorum. Bir de sanırım sütüm başta yavaş sonra da fazla hızlı geliyor sonlara doğru çok sıklaşıyor yutkunması, çok yoruluyor nefes nefese kalıyor falan. O kadar sık yudumlayınca o da kusmasını tetikliyor gibi geliyor.
Canım kendi yatağınızda yatırmayın diyorlar genellikle. Ben gündüzleri gözümün önünde diye sert yatakta yatırıyorum geceleri yuno yatakta yatıyor kusma vs olursa diye. Aklında olsun.Bu sorun bizde de var maslesef bazen eşim kanepede yatıyır bebekle yatakta yatıyoruz güzel uyuyor o zaman ama kendi yatağında sürekli uyanıyor hiç rahat değil acaba sert yatak mı sevmiyor diyorum bizim yatak biraz daha yumuşak ya gündüz küçük beşikte de güzel uyuyor onunda al tarafı puf minderli ondan mı acaba sevmiyor mu acaba bizimki sert yatak
Canım ben 50 kg ile hamile kaldım. Doğuma 70 kilo ile gittim. Bir hafta içinde 10 kilo verdim. Şuan 60 oldumkizlar kac kilo verdiniz dogumdan sonra ben en son 63um saniyordum 49la hamile kalmistim, bugun bir tartildim 60im.bebek bile 3250 dogdu plesantasi suyu derken 3 kilocuk nedir ya demek son haftada almisim yine. hem emzirmek hem kilo vermek istiyorum var mi bir onerisi olan
Emziği de sanki çok tokken reddediyor daha doğrusu midesini bulandırıyor gibi o anda üstelemiyorum reddederse ama mesela emdi çiş kaka yaptı kustu falan diyelim uykuya geçmek için yeniden meme isterse o ara biraz emzikle oyalıyorum yeniden emmemesi için. Çünkü dediğin gibi tıka basa tok oluyor. 2 yudum emse memede kusuyor yani. Acıkma emmesi ve oyalanma emmesine ben de ayrı ayrı yanıt veriyorumEmzik veriyom bende işte uyutmaya çalışıyorum biliyorum tıka basa tok
Canım ben 7/24 reflü yatağında yatırıyorum. Gece mesela reflü yatağıyla beraber götürüp beşiğe koyduğumda yine uyanıyor yani yatağa teması bile yok. Direkt beşik olayını sevmiyorlar galiba nasıl anlıyorlar bilmiyorum amaBu sorun bizde de var maslesef bazen eşim kanepede yatıyır bebekle yatakta yatıyoruz güzel uyuyor o zaman ama kendi yatağında sürekli uyanıyor hiç rahat değil acaba sert yatak mı sevmiyor diyorum bizim yatak biraz daha yumuşak ya gündüz küçük beşikte de güzel uyuyor onunda al tarafı puf minderli ondan mı acaba sevmiyor mu acaba bizimki sert yatak
Aynı durumdayız canım benim oğlumda 4 gündür aynı sebeplerden yatıyorBen resmen uykusuzluktan helak oldum. Bizim oğlanın nefes problemi oluştu biraz. Ememiyor doymuyor tam uyuyamıyor falan. Doktorlar burunda bişey yok ciğerde yok dediler ama yine de bi yenidoğan servisine yatıralım dediler. İnşallah doğuma bağlı geçici bişey çıkar 1-2 günle atlatırız
Hadi ya ne dediler canım genel olarak ben hiç takip edemedim buraları bi kaç gündür. Şimdi götürdüler bebişimiziAynı durumdayız canım benim oğlumda 4 gündür aynı sebeplerden yatıyor