Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 82 40,8%
  • erkek

OY: 105 52,2%
  • ikiz kız

OY: 2 1,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,5%
  • ikiz kız/erkek

OY: 7 3,5%
  • üçüz / çoğul

OY: 2 1,0%

• Ankete Katılan
    201
Merhabalar kızlar biz 40+0 olduk ve bebiş hala gelmedi normali istiyorum diye bekliyorum ancak ufaktan endişelenmeye başladım bir sıkıntı çıkarsa diye yürüyüşler squatlar pilatesler ananas hurma önerilen her ne varsa denedim ancak tık yok hoş bebek gelmek istemedikten sonra yapacak bir şey yok farkındayım ancak belki vesile olur diye deniyorum çoğu şeyi aranızda aynı durumda olan var mı korkumdan sezeryan istemeyi düşünüyorum 😔
40+0da suyum gelmisti benim doguma alindim acilma 2cmden fazla ilerlemedi bebekte kakasini yapmis strese girmis acilmada cok yavas derken acil sezaryene alindim. bir ihtimal haftan ilerisiyle kaka yapma durumu oluyormus.
onun disinda 41. haftada doguran da cok kisi var. Tum o saydiklarini ben de yapmistim ama aciklik ilerlemedi kendim de cok stres oldum bu da bebegi etkilemis olabilir. sakince beklemek lazim sanirim

Aaaaa. Ben de 10 gündür su gibi terliyorum. Ama antibiyotik falan kullandık ya ara ara da parol alıyorum hep onlardan oldu sandım. Normalde hiç terleyebilen biri değilimdir oysa ki. İlk 5 gün ayaklarım davul gibi şişti. Hatta bacaklarım da. Anestezi etkisiymiş. Gitti sonradan. Ben doğumdan bu yana 7 kilo vermişim 9 günde. +5 kilo fazlam kaldı şu an ama annem sağ olsun yerine koyacak giden 7 kiloyu da
işte böyle oluyordu benim de ilkinde. bugün 4. günümüz daha belki bi iki güne terleme moduna geçerim.

Merhabalar kızlar biz 40+0 olduk ve bebiş hala gelmedi normali istiyorum diye bekliyorum ancak ufaktan endişelenmeye başladım bir sıkıntı çıkarsa diye yürüyüşler squatlar pilatesler ananas hurma önerilen her ne varsa denedim ancak tık yok hoş bebek gelmek istemedikten sonra yapacak bir şey yok farkındayım ancak belki vesile olur diye deniyorum çoğu şeyi aranızda aynı durumda olan var mı korkumdan sezeryan istemeyi düşünüyorum 😔
Aramıza hoş geldin 😁 biz de S secondchance ile doğurmama yarışına girdik. Hiç üzülme bence sorun yok sonuçta 40+10 olarak söyleniyor doğumlar. Suyu kalp atışları iyiyse hamileliğin son günlerinin tadını çıkarmaya bak mutlu anne mutlu bebek diyelim 😁
40+0 olarak 3 kişi mi bekliyoruz o zaman yaşasın 🤗🤗🤗

40+0da suyum gelmisti benim doguma alindim acilma 2cmden fazla ilerlemedi bebekte kakasini yapmis strese girmis acilmada cok yavas derken acil sezaryene alindim. bir ihtimal haftan ilerisiyle kaka yapma durumu oluyormus.
onun disinda 41. haftada doguran da cok kisi var. Tum o saydiklarini ben de yapmistim ama aciklik ilerlemedi kendim de cok stres oldum bu da bebegi etkilemis olabilir. sakince beklemek lazim sanirim
İşte aslında ben de bundan korkuyorum elimde değil 40 koca hafta sabrettik bir aksilik çıkarsa diye endişeleniyorum yoksa eşi suyu gayet iyiydi kontrolümde ah bir de sakin kalabilsem 😔

Aramıza hoş geldin 😁 biz de S secondchance ile doğurmama yarışına girdik. Hiç üzülme bence sorun yok sonuçta 40+10 olarak söyleniyor doğumlar. Suyu kalp atışları iyiyse hamileliğin son günlerinin tadını çıkarmaya bak mutlu anne mutlu bebek diyelim 😁
40+0 olarak 3 kişi mi bekliyoruz o zaman yaşasın 🤗🤗🤗
Yalnız olmadığıma sevindim inşallah bizlerde bir an evvel kavuşuruz 🫶🏻

Hiç moralini bozma malesef benim de ertesi gün yükseldi hatta 3. Gün 19 a çıktı. Şu an değer gayet iyi sınır 13 zaten . Daha dikislerinin acısı geçmeden hastanede koşturmak ne kadar zor biliyorum. Ben de kendi acımı unuttum onunla ilgilenirken. Işığın altında ne kadar kalırsa o kadar iyi o yüzden memeni sağ ve şırınga ya da biberonla ışığın altında ver . Çünkü memede durmak bana çok vakit kaybettirdi. Birde göz bandını önce gözlerini kapatacak kadar kendi sapkasini tak onun üzerine göz bandını tak. Allah korusun gözlerini o ışıktan korumak gerekiyor biz böyle çözüm bulduk. En geç 24 saatte çıkarır sizi hiç canını sıkma
Şuan ışın alıyor hala 11 e gerilemiş bu 2.gün il almıyor sadece ışın sizi kaç günde çıkartmışlardı

X