Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 82 40,8%
  • erkek

OY: 105 52,2%
  • ikiz kız

OY: 2 1,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,5%
  • ikiz kız/erkek

OY: 7 3,5%
  • üçüz / çoğul

OY: 2 1,0%

• Ankete Katılan
    201
Çok şükür canım ohh miss gibi kavustun kuzuna sağlıkla büyüsün inşallah

İnşallah inşallah

bu cumartesi 40 oluyorum ben de. yarin 39+4um randevum var doktor ne diyecek merak ediyorum. benim ilki sezaryen o yuzden tirsiyorum biraz sezaryenden. suni sanciya ben de tamam diyecegim o yuzden. hicbirsey olmazsa da tekrar sezaryen olurum napayim

geçmiş olsun gözünüz aydın sağlıkla, analı babalı büyüsün

bu cumartesi 40 oluyorum ben de. yarin 39+4um randevum var doktor ne diyecek merak ediyorum. benim ilki sezaryen o yuzden tirsiyorum biraz sezaryenden. suni sanciya ben de tamam diyecegim o yuzden. hicbirsey olmazsa da tekrar sezaryen olurum napayim
Benim ilk doğumum olacak biraz yaşım da küçük şuan kayinvalidemlerde kalıyorum eşim direkt doğuma gelecek yani korktuğum o kadar çok şey var ki aslında ama bilmiyorum yani doktor ne derse ona göre ilerliycem gibi şuan

Canım öncelikle cesaretinden ötürü kutluyorum seni ve doktorunu evladına saglikla kavusmana çok sevindim gözün aydın olsun hızlı bir toparlanma süreci diliyorum

Kesi ile ilgili hiç sıkıntı yaşamadım dediğim gibi. Aklınızda kalacaksa deneyin bence.

BANA ağrı kesici olarak sadece parol yazdı doktorum onu ikinci veya üçüncü gün bir adet yemiştim oda çok ciddi ağrım yoktu biraz bedenim de rahatlasın ağrım geçsin diye içtim düşün o güne kadar yani olan ağrı,, ağrı kesici olmadan geçirebildim. Bebek kilolu ise birşey diyemem benim ki 3740 gr 53 cm olarak doğdu çok ciddi bi kestiğim yok. İlerisi için ne olur bilemem herkes bir değil her şeklin zorluğu var mesela teyzem de dört sezeryan oldu yarası sürekli acıyor kaşınıyor iltihap akıyor bi ara demişti. Yani böyle dedim diye sezeryan da kötü olacak değil. Doğum şeklini iki türlüsü de zor illa sıkıntı bi şekil de yaşanır. Doktorum sonuç olarak doğum bu illa sıkıntılar olur biraz dedi. Yaraya iyi bakarsan enfeksiyon kapmaz. Arkadaşın belki de normal enfeksiyon da olmuş olabilir

Yeni analar bebolarınıza kundak yapıyo musunuz?
Ben Le Touch 0-1 ay kelebek kundak uyku tulumunu kullanıyorum. Ev 24 derece üstüne ince bir şeyde örtüyorum yine ama kolları içerde olduğu için yüzünü kapatma durumu yok. Kundak yaptık ama kollarını kurtardı ve örtüyü yüzüne doğru çekiyordu. Bununla benim içinim daha rahat ediyor.

Bizimkine bu küçücük oldu yaa asla göründüğü gibi olmadı çocuğum nefes alamadı sanki içinde

Kızlar ben Avent’in göğüs kalkanını da almıştım bu da yine muhteşem bir ürün bence. emzirme sonrası meme uçlarına lansinoh sürüp bu kalkanları kapatıyorum. Ucu kıyafete temas edip kuruyup çatlamıyor hem de sızan sütler böyle mini mini toplanıp biriktiriliyor

Eklentiler

• IMG_5587.jpeg
    64,2 KB · Görüntüleme: 53
Bugün benim de çok kasılmam oldu belim de çok ağrıyor. Beboyu perşembe almasalardı biz diğer haftabaşını zor görürdük artık epey ağrım var.
Doğum yapacağım günün gecesi ben de yoğun kasık ve bel ağrısı yaşamıştım bildiğin adet sancısı. Saat 2de 3de hep sancıya uyanmıştım. Karnım taş gibiydi. 5te kalktım saç makyaj yaptım bir güzel. Giyindim hazırlandım tam evden çıkarken suyum gelmişti

Aa ben de aynısından almıştım bunun, iyi bari kullanılıyorsa sevindim

Bugün benim de çok kasılmam oldu belim de çok ağrıyor. Beboyu perşembe almasalardı biz diğer haftabaşını zor görürdük artık epey ağrım var.
Benim de belim sırtım felaket dün ağlayacaktım ağrıdan ya yine ağrıyor. Bişi de yapmıyorum yorgunluktan falan desem hadi.

Sancılarım çok ağrı yapıyor ya bugün, yine girdi az önce çömdüm kaldım yere. Yarın nst'de hiçbir şey çıkmayacak ama fjfj
Kaç haftasin canım suanda
Bencede harika senin gibi kullandim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…