Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 82 40,8%
  • erkek

OY: 105 52,2%
  • ikiz kız

OY: 2 1,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,5%
  • ikiz kız/erkek

OY: 7 3,5%
  • üçüz / çoğul

OY: 2 1,0%

• Ankete Katılan
    201
Orangegreysky çok çok üzgünüm. Başın sağolsun orange, Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun güzel annenin. Rabbim sana ve sevdiklerine peygamber sabrı versin. Yüreğine ferahlık versin. İnşallah sağlıkla kolaylıkla bebeğini kucağına alırsın.

2de oğlumu kucağıma aldım her şey çok rutin ve güzel geçti. beni en zorlayan sonraki bir saatlik titreme olayıydı. spinal oldu. doktorum odaya çıkar çıkmaz kahve ve su iç dedi. kahveyi içince titreme geçti. ikimiz de iyiyiz. bebiş 3180 gr 52 cm. biraz uyumayı denicem. bu arada bulantılar yanmalar ve nefes darlığı bir anda geçiverdi müjde size :)

Orangegreysky istanbulda bir kardeşin olduğunu lütfen unutma eğer burada ihtiyacın olursa bize yazman yeterli. Allah oğlunla up uzun ömürler versin size. Annenin mekanı cennet olsun

Çok sağ olun kızlar. Fiziksel olarak canım acıyor gerçekten, insan bi kanadım kırıldı der ya ben iki kanadım da kopmuş gibi hissediyorum. Oğlumun kanatları beni de taşıyacak inşallah tek umudum o, başka türlü nasıl atlatılır bilmiyorum, cenazesine bile gidemeyecek olmak... Bilmiyorum. Umut olacak inşallah

Sen duanı et, her türlü anneciğine ulaşır inşallah bak doğurmak üzere olan hamile bir kadınsın Acını anlamak imkansız, elimizden de senin için dua etmekten başka bir şey gelmiyor Rabbim sabrını artırsın canım benim. Bol bol sarıl bebeğine kucağına alır almaz. O senin hem ilacın hem umudun olur

Orangegreysky
Kuzucumm başın sağolsun.. elimizden bir şey gelse keşke senin için de yollara dökebilsek..
oğlunun gücüne güç katacağı günlerin var belli ki. Ne denir bilemiyorum. Allah yar ve yardımcın olsun…

Çok çok üzüldüm, oğlunu kucağına alınca bir nebze olsun acın hafifler inşallah. Annen cennetin en güzel yerindedir, Allah rahmet eylesin. Sizlere uzun ömürler versin

Başın sağolsun. Mekanı cennet olsun, çektiği acılar ona şefaatçi olsun. Oğlunun kokusu acılarını biraz olsun dindirsin doğumun kolaylıkla geçsin inşallah. Dualarımız seninle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…