Sen duanı et, her türlü anneciğine ulaşır inşallah bak doğurmak üzere olan hamile bir kadınsınÇok sağ olun kızlar. Fiziksel olarak canım acıyor gerçekten, insan bi kanadım kırıldı der ya ben iki kanadım da kopmuş gibi hissediyorum. Oğlumun kanatları beni de taşıyacak inşallah tek umudum o, başka türlü nasıl atlatılır bilmiyorum, cenazesine bile gidemeyecek olmak... Bilmiyorum. Umut olacak inşallah
Her şey çok güzel olacak inşallah canım benimBu mesaj bana cok iyi geldi çok sevindim böyle hissetmene. yarın da ben doğruyorum bugün çok garip uyandım. Umarım bir an once toparlanırsınız
İnşallah çiçeğim saat 15:00da benimki kendime gelir gelmez size bilgi vericem muaaahperocuk35 yavrukuş inşallah doğumun bizlerinki gibi göz açıp kapayıncaya kadar geçer, bebeğini kucağına sağlıkla alır ve hemencik birlikte eve dönersiniz Güzel haberlerini bekliyoruz
İnşallah canımİnşallah çiçeğim saat 15:00da benimki kendime gelir gelmez size bilgi vericem muaaah
Çok çok üzüldüm, oğlunu kucağına alınca bir nebze olsun acın hafifler inşallah. Annen cennetin en güzel yerindedir, Allah rahmet eylesin. Sizlere uzun ömürler versinÇok sağ olun kızlar. Fiziksel olarak canım acıyor gerçekten, insan bi kanadım kırıldı der ya ben iki kanadım da kopmuş gibi hissediyorum. Oğlumun kanatları beni de taşıyacak inşallah tek umudum o, başka türlü nasıl atlatılır bilmiyorum, cenazesine bile gidemeyecek olmak... Bilmiyorum. Umut olacak inşallah
Serum su isteğini azaltıyor. Çıktıktan hemen sonra vermeyebilirler ama his gelmeye başladıktan sonra sorup bir iki yudum içebilirsin belki.Benim derdim yemek değil ki su zatencikinca hemen su icebileceksem tamam
Başın sağolsun. Mekanı cennet olsun, çektiği acılar ona şefaatçi olsun. Oğlunun kokusu acılarını biraz olsun dindirsin doğumun kolaylıkla geçsin inşallah. Dualarımız seninle.Çok sağ olun kızlar. Fiziksel olarak canım acıyor gerçekten, insan bi kanadım kırıldı der ya ben iki kanadım da kopmuş gibi hissediyorum. Oğlumun kanatları beni de taşıyacak inşallah tek umudum o, başka türlü nasıl atlatılır bilmiyorum, cenazesine bile gidemeyecek olmak... Bilmiyorum. Umut olacak inşallah