Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 82 40,8%
  • erkek

OY: 105 52,2%
  • ikiz kız

OY: 2 1,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,5%
  • ikiz kız/erkek

OY: 7 3,5%
  • üçüz / çoğul

OY: 2 1,0%

• Ankete Katılan
    201
Cok duygulandım hikayene geçmiş olsun çiçeğim sağlikla büyüsün

Aynen öyle canım Amin inşallah bütün minikkuşlar iyi olsun da Ya o kadar güzel bir duygu ki çok şükür bunalım munalım gelmez aklına inan. Arada şu mod oluyor ama o da bebişe bakıp Allahım ölücem bu neeee falan şekilde geliyor Uykusuzluk beni hiç zorlamadı zaten uykuya çok düşkün biri değildim. Bir de hani gebeliğin sonlarında zaten hep kesik kesik uyuduk, şu anda fiziksel acılar da çok konforlu bir uyku uyutmadığı için o da rahatsız etmiyor Sabah 6ya kadar bölük pörçük de olsa idare ediyoruz 6da anneannesine getiriyorum salona 8-9a kadar tekrar ben uyuyorum onlar takılıyorlar O uyku zaten tüm gece uyumuşum gibi bir hisle uyanmamı sağlıyor

hep mutlu olun birlikte minnoşa da saglıklı mutlu güzel bir ömür dilerim

ay aynen ya aksam gece bir hareketlilik sabaha zomba gibi dinlenmis vucut ve sifir sanci
S secondchance nerdesin kiz dogurdun mu?
Doğurmadım çok şükür sağlığımız yerinde, her şey vaktinde güzelce yaşansın inşallah Yapacak bir şey de yok zaten, ya sezaryen isteyeceğiz, ya bekleyeceğiz. Ferahlıkla bekleyelim, sağlıkla kavuşalım Ben de zamanını çok merak ediyorum tabii ki ama biraz stres ve acele psikolojisinden uzaklaşıp sakince bekleme moduna geçmeye çalışıyorum

Doğuran haber versin

Agrilar icin ise yariyor mu ? Sıkıştırmıyo mu dikişleri.
Yok sıkıştırmadı. bundan once eşim başka bir model getirmişti onun heryeri cizgili cizgili kısım gibiydi o rahatsız etti mesela bu hiç rahatsız etmedi cok güzel sarıyor sıkıştırmadan

Emziren anneler şey sorucam size ben gece emzirmeye kalktığımda sanki bebek emerken vücudumdan bütün enerjiyi çekiyormuş gibi oluyor bacaklarıma ellerime tuhaf bir ağrı giriyor resmen emmeyi bıraksın diye gözüne bakıyorum o kadar daralıyorum ki bu normal mi yaşayan var mı

maşallah size sağlıkla büyüsün

evlat sevgisi dunyanin en guzel duygusu. hele bir buyusun konussun seni sevdigini soylesin dunyalar senin olur.

Agrilar icin ise yariyor mu ? Sıkıştırmıyo mu dikişleri.
Kendin ayarliyosun cnm sıkıligini
Susuz kaliyosun muhtemelen bende emzirirken içime baygınlık geliyodu anında su ihtiyacı oluyodu bebek memeye gelir gelmez içim geciyodu şimdi olmuyo toparladım su yetistiriyolardi bana hemen

Ay evet ağzım kuruyor o an ama susuzluktan oldupu aklıma hiç gelmemişti dikkat edeyim bundan sonra

Yarim kundak forever valla uyuken yapiyorum cok ise yariyor . Zibin giydiriyorum uzun kollu corap ve muslin kumdak . Cok guzel oluyor. Reflu yataginda da kitliyorum elini kolunu. Miss
Senin süreçlerinin zorluğunu öğrendikten sonra yazdıklarını okumak öyle keyif veriyor ki sanki kendi çocuğumu kundakladım yatırdım sabırsızlığım da artıyor

Hayırlı olsun sağlıkla büyütün inşallah

Artık hiç hareket edemiyorum size yemin ederim. Koltuktan kalkmak yemek yapmak sağımdan soluma dönmek çok çok zor. 36.haftaya girdim bugün, bir şeyler yapmaya çalışıyorum ama yok yani. Gece uykum sıfır, gün içinde çok uykuluyum ama, siz de böyle misiniz bu haftalarda? Erken değil mi ya, daha 37si 38i var bunun. Allam lütfen 39u geçmesin doğumum ya :/

Biz sezaryen kararı aldık 12.12.2024’te kavuşacağız inşallah kızımla hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alalım bebişlerimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…