- 2 Mart 2024
- 708
- 611
- 29
Moralini bozma, bazen ölçümler hafta hafta değişiyor. Bazen yanlış ölçülebiliyor bunlar sonuçta belirli bir orana göre hesaplanıyor. Genetik olabilir, ya da bundan sonra hızlı ilerleyecek olabilir. 35 haftaya kadar 3 hafta önde giden arkadaşım 35. Haftada takılı kalmıştı mesela durduk yere. Bebeğin sağlıklı olsun da boyu da uzar kilosu da artarBanada sıkı takip etcez bundan sonra.genetikde olabilir dedi Gerileme devam ederse erken doğuma alabilirim seni dedi . Valla çok moralim bozuldu.
Aldım gitti ❤Bence ihtiyaç olan bişey oluyor eninde sonunda. Yani sadece buhar olarak rahatlaması içinde ise yariyo sonuçta hasta olacak bebekler ve bu illa da çok kötü bı hastalık olunca kullanılan bişey değil grip olunca kullanmak zorunda kalabiliyosun ilaçlı kullanım her durumda şart olmaz belki ama sadece serum fizyolojik olarak rahatlamasi için evde olması iyi bence indirim ve şuan şartlar almaya daha elverişliyse al günü geldiğinde kullanılacak çünkü. Hiçbir bebek grip olmadan büyümüyor ve üstelik şuan salgın durumu sürekli artan bişey her gün bi yeni virüs duyar olduk.
benim hep 9/6 normalim oldu artikBen bi 2.5 bi tane de 1 aldım. 2.5 0-6 ay aldım daha kışa geldiği için, 6-12 olan 1 tog. Ama keşke 1.5 tog alsaydım diyorum. 2.5 kadar çok soğuk olmayacak gibi evim
Tansiyon düşüklüğü zaten beni mahvediyor ya. 8-9 büyük küçük zaten hep 5
mevsim gecisi mi acaba ya da lan degerlerin mi dusukEnerjisizlikten ölcem gibi ya enerjisizlikten ölünür mü
Kan hacmi arttığı için kalp vs daha çok yoruluyomuş dedimevsim gecisi mi acaba ya da lan degerlerin mi dusuk
Aynı durumdayım. Yeni güncellememiz bu sanırım. Bu hafta izinliyim, kıyafetleri, hastane çantasını halledeyim diye ama sürüne sürüne yapıyorumEnerjisizlikten ölcem gibi ya enerjisizlikten ölünür mü
Ben daha onlara başlayamadımAynı durumdayım. Yeni güncellememiz bu sanırım. Bu hafta izinliyim, kıyafetleri, hastane çantasını halledeyim diye ama sürüne sürüne yapıyorumişyerindeyken daha enerjiktim, evde ne oldu bana bilmiyorum. Sanırım haftamızdan kaynnaklı kuzucum
Gittim canım 20. Haftada detaylıya gittiğim perinatolog olan doktora gittim . Aynı şekilde söyledi o da. Sanırım sıpa makat geliş diye geliyor ama kafası sağ göğsümün altında sırtı midemde resmen sol göğsüme doğru, ayakları da ağzında resmen . Garip bir birey büyük ihtimal duruşundan dolayı sorun yapıyorlarTabi doktorun daha iyi biliyordur. Ama bence 1 cm ile falan doğuma alınmak doğru gelmedi. Alsalar 4 cm ile beni alırlardı. Bebek de makat gelişliydi. 6 cm ye kadar bekleyebiliriz dediler üstünden 20 gün geçti. 4 cm ne fazlalaştı ne de kısladı. Benim bi de açılmaya ek rahim ağzımda kısalma var. Yarın var mı bi değişim görücez. Eylül annelerinde mi ne okudum orada da 2 cm ile iki üç hafta bekleyenler vardı. Sanki bana başka bir doktordan da görüş almakta fayda var gibi geldi.
Şimdi baktım 80x50 benimkiKızlar annemin evine anne yanı park beşik aldım bu 6 ay kullanılanlardan . İkiz için olandan . Ama araştırmadım yineönüme düştü aldım . Boyutları 110 /70 /76 . Sizinkiler de böyle mi ?
Ben oturarak uyumayı tercih ediyorum artık. Hiç bişey çözüm olmadı bana deli gibi su içerek hayatıma devam ediyorumŞu mide yanmasına çözümünüz var mı kızlar ya? Her şeyi deneyebilirim hayatımda ilk defa yaşıyorum dün gece ağzıma gelen asitin öksürüğüyle uyandım sinirlerim bozuluyor artık. Sıcak bir şey içemiyorum boğazım da tahriş olmuş, gebelik dışında hiç yaşamamıştım rennie ve gaviscon alıyorum ama max yarım saat etki ediyor sonrasında perişanım yine. Bulantıdan daha fenaymış bu
Tek kullandığım gavıscon yandıkça içiyorum günde neredeyse şişeyi yarılıyorum tabi destek olarak baharatlı yakacak birşeyler yeme yoksa kesilmez günde bir şişe bitirecek duruma gelirsin ben yemekle dengeleyince geçiyor. Beni de öksürtüyor yanması, sonra öksürürken idrar kaçırma yaşıyorumŞu mide yanmasına çözümünüz var mı kızlar ya? Her şeyi deneyebilirim hayatımda ilk defa yaşıyorum dün gece ağzıma gelen asitin öksürüğüyle uyandım sinirlerim bozuluyor artık. Sıcak bir şey içemiyorum boğazım da tahriş olmuş, gebelik dışında hiç yaşamamıştım rennie ve gaviscon alıyorum ama max yarım saat etki ediyor sonrasında perişanım yine. Bulantıdan daha fenaymış bu
Tamam o zaman iki bebek için normal . Teşekkür ediyorumŞimdi baktım 80x50 benimki
Evet uyluk kemiği Kısa dedi. Eşim versey inek sütü aldı süt icmiyordum çok fazla yogurta gunde bir kase demek ki yeterli gelmiyor bebeğime inşallah benimde haftasını yakalarFl de bacak uzunluğu değil de sanki uyluk kemiğine bakılmıyor mu ordan da tüm boyu hesaplanıyor boyu belki kısa ilerliyordur bol bol süt iç benimkide geriden geliyor yaklaşık bir buçuk hafta ama günde yarım litre süt içiyorum çok şükür boyu haftasıyla uyumlu çıkıyor süt yoğurt peynir yani kalsiyum içeren tüm yiyecekler kemik gelişimine katkıda bulunur sen bunlara aban inşallah yakalar haftasını
Amin canım inşallah valla moral oldunuz doktorlara kalsa gebelik boyunca sitres topuna donecezMoralini bozma, bazen ölçümler hafta hafta değişiyor. Bazen yanlış ölçülebiliyor bunlar sonuçta belirli bir orana göre hesaplanıyor. Genetik olabilir, ya da bundan sonra hızlı ilerleyecek olabilir. 35 haftaya kadar 3 hafta önde giden arkadaşım 35. Haftada takılı kalmıştı mesela durduk yere. Bebeğin sağlıklı olsun da boyu da uzar kilosu da artar
canım fl değerini doğru ölçebilmek sanırım her zaman mümkün değil. genel gelişimi yolundaysa dert etme bunuSelam kizlar. Size bir şey sormak istiyorum. Bugün kontrolum vardı 29+2 haftalık gebeyim. Bebeğimin fl yani bacak uzunluğu iki hafta geride dedi. Diğer baş karin cevresi normal sadece bacak uzunluğu kısa dedi. Bebeğin plsenta kordon kan akışı gayet iyi dedi. Bugüne kadar haftasına hep uyumluydu. Böyle olupta haftasına yetişen var mı . Açıkçası moralim çok bozuldu
Ben de çok su içiyorum devamlı ağzım kuruyor zaten. Dün ağlayacaktım artık sabahın 5inde uyandım öksürükle, 3 yastık koydum anca öyle uyudumBen oturarak uyumayı tercih ediyorum artık. Hiç bişey çözüm olmadı bana deli gibi su içerek hayatıma devam ediyorum