Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 73 41,2%
  • erkek

OY: 92 52,0%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,4%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    177
Banada sıkı takip etcez bundan sonra.genetikde olabilir dedi Gerileme devam ederse erken doğuma alabilirim seni dedi . Valla çok moralim bozuldu.
Moralini bozma, bazen ölçümler hafta hafta değişiyor. Bazen yanlış ölçülebiliyor bunlar sonuçta belirli bir orana göre hesaplanıyor. Genetik olabilir, ya da bundan sonra hızlı ilerleyecek olabilir. 35 haftaya kadar 3 hafta önde giden arkadaşım 35. Haftada takılı kalmıştı mesela durduk yere. Bebeğin sağlıklı olsun da boyu da uzar kilosu da artar

Aldım gitti ❤

benim hep 9/6 normalim oldu artik

Enerjisizlikten ölcem gibi ya enerjisizlikten ölünür mü
Aynı durumdayım. Yeni güncellememiz bu sanırım. Bu hafta izinliyim, kıyafetleri, hastane çantasını halledeyim diye ama sürüne sürüne yapıyorum işyerindeyken daha enerjiktim, evde ne oldu bana bilmiyorum. Sanırım haftamızdan kaynnaklı kuzucum

Elbise almıştım kızlar ikisi de güzel oldu, ikincisinin kuşağı biraz tuhaf duruyor ama göbekten muhtemelen. Doğumdan sonra da giyilir, indirim yoktu ben aldığımda

Gittim canım 20. Haftada detaylıya gittiğim perinatolog olan doktora gittim . Aynı şekilde söyledi o da. Sanırım sıpa makat geliş diye geliyor ama kafası sağ göğsümün altında sırtı midemde resmen sol göğsüme doğru, ayakları da ağzında resmen . Garip bir birey büyük ihtimal duruşundan dolayı sorun yapıyorlar

Şu mide yanmasına çözümünüz var mı kızlar ya? Her şeyi deneyebilirim hayatımda ilk defa yaşıyorum dün gece ağzıma gelen asitin öksürüğüyle uyandım sinirlerim bozuluyor artık. Sıcak bir şey içemiyorum boğazım da tahriş olmuş, gebelik dışında hiç yaşamamıştım rennie ve gaviscon alıyorum ama max yarım saat etki ediyor sonrasında perişanım yine. Bulantıdan daha fenaymış bu

Şu analık izni süresinin uzamasını bekliyorum ama olmayacak gibi . Bakalım meclisten olumlu bişey çıkacak mı ilk öğrenen buradan paylaşırsa hep birlikte seviniriz inşallah

Eğer bebek şampuanı almadıysanız şuna bakabilirsiniz. Yenilebilir içerikliymiş baya önerilen bişeymiş. Bebe yağı nemlendiricisi falan da var.
Mammauranın çatlak kremini birisi önerdi almıştım o da çok iyi geldi kaşıntılarımı bi o durduruyor. Bakmak isteyen ondan da alabilir. Kargosu aşırı hızlıydı sitelerinde. İndirim de varmış herşeyi indirimsiz aldım zaten herşeyi tebrikler bana

Ben oturarak uyumayı tercih ediyorum artık. Hiç bişey çözüm olmadı bana deli gibi su içerek hayatıma devam ediyorum

Tek kullandığım gavıscon yandıkça içiyorum günde neredeyse şişeyi yarılıyorum tabi destek olarak baharatlı yakacak birşeyler yeme yoksa kesilmez günde bir şişe bitirecek duruma gelirsin ben yemekle dengeleyince geçiyor. Beni de öksürtüyor yanması, sonra öksürürken idrar kaçırma yaşıyorum az kaldı diyerek dayanıyorum

Evet uyluk kemiği Kısa dedi. Eşim versey inek sütü aldı süt icmiyordum çok fazla yogurta gunde bir kase demek ki yeterli gelmiyor bebeğime inşallah benimde haftasını yakalar

Amin canım inşallah valla moral oldunuz doktorlara kalsa gebelik boyunca sitres topuna donecez

canım fl değerini doğru ölçebilmek sanırım her zaman mümkün değil. genel gelişimi yolundaysa dert etme bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…