Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 73 41,2%
  • erkek

OY: 92 52,0%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,4%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    177
Tek kullandığım gavıscon yandıkça içiyorum günde neredeyse şişeyi yarılıyorum tabi destek olarak baharatlı yakacak birşeyler yeme yoksa kesilmez günde bir şişe bitirecek duruma gelirsin ben yemekle dengeleyince geçiyor. Beni de öksürtüyor yanması, sonra öksürürken idrar kaçırma yaşıyorum 😂😂😂 az kaldı diyerek dayanıyorum
Baharat atmıyorum hiç ama artık sinirlerim bozuluyor, çok acıktım 2 kaşık ıspanak yiyeyim dedim sebze de yiyemiyorum çünkü anında yanmam başladı makarna ve yoğurtla devam ettim. Ben anlamadım artık ya kusuyorum ya midem yanıyor makarna bebek oldu benim kız ajfksks

Tamam o zaman iki bebek için normal . Teşekkür ediyorum 🥰 uzun süre kullanılmayacak zaten
Twin Me Anne Yanı İkiz Beşiği
baby plus Twin Me Anne Yanı İkiz Beşiği - ebebek bak bunu aldım . Burdan gidene kadar idare eder diye düşündüm .
Allahım daha güzel çok az şey gördüm yaaaa, ben de ikizlerim olursa diye bakmıştım buna 🤭 fiyatı da çok düşmüş güle güle kullansın kuzular ❤️ nasıllar bu arada her şey yolundadır umarım

Baharat atmıyorum hiç ama artık sinirlerim bozuluyor, çok acıktım 2 kaşık ıspanak yiyeyim dedim sebze de yiyemiyorum çünkü anında yanmam başladı makarna ve yoğurtla devam ettim. Ben anlamadım artık ya kusuyorum ya midem yanıyor makarna bebek oldu benim kız ajfksks
Yanmaya başlayınca yoğurt bile yesem yakıyor. Önce gavıscon içiyorum rahatlıyor sonra yakmayacak şeylerden devam ediyorum. Bide olips şeker de iyi geliyor hep ağız içinde iyi geliyor

Ben de çok su içiyorum devamlı ağzım kuruyor zaten. Dün ağlayacaktım artık sabahın 5inde uyandım öksürükle, 3 yastık koydum anca öyle uyudum
Benim artık gece uyuyamama anksiyetisi gibi bişey oldu. Başımı her koyduğumda yastığa bugün neden uyuyamıcam diye stres oluyorum. Her gece de bi yerimin ağrısından uyuyamıyorum 3ü görüyorum sağolsun

Benim artık gece uyuyamama anksiyetisi gibi bişey oldu. Başımı her koyduğumda yastığa bugün neden uyuyamıcam diye stres oluyorum. Her gece de bi yerimin ağrısından uyuyamıyorum 3ü görüyorum sağolsun
aynisiii dun oyle canim sıkıldıki uyuyamamaktan bir uyandim gece 11 de sabah 4 olmustu geri uyudugumda. gruba yazayim dedim sonra milletin de canini sikmaya gerek yok herkes misil misil uyuyordur diye dusundum 😂
dun gece kalktim magnezyum ictim gevsetsin kaslarimi uyuyayim diye, bu sefer midemi bozdu yine uyuyamadim usume geldi sicak su torbasi yaptim olmadi wcye gidip durdum boyle sinirden patladim gece. sabahina midem bulaniyor biraz da ishal olmustum bunun da etkisi vardir da artik uyuyamama anksiyetesi de olustu bende

Şirket küçülmeye gidiyomuş, çıkarılması planlananlar arasında yokum ama olsam ve tazminat alsam daha kârda olacaktım herhalde çünkü zammı aşırı minimumda tutmayı planlıyolarmış :KK43:

Şu mide yanmasına çözümünüz var mı kızlar ya? Her şeyi deneyebilirim hayatımda ilk defa yaşıyorum dün gece ağzıma gelen asitin öksürüğüyle uyandım sinirlerim bozuluyor artık. Sıcak bir şey içemiyorum boğazım da tahriş olmuş, gebelik dışında hiç yaşamamıştım rennie ve gaviscon alıyorum ama max yarım saat etki ediyor sonrasında perişanım yine. Bulantıdan daha fenaymış bu
Malesef yok. Süt falan kar etmiyor bana. Benim mide yanmam geceye doğru oluyor. Gaviscon içiyorum ve 10 dakika içinde uyursam ne ala. Yoksa dediğin gibi sürekli ağzıma geliyor, gaviscon da çok etki etmiyor. Anlık geçiriyor.

Seninki biraz daha küçüktü diye hatırlıyorum kuzum. zamanın var senin daha sanki. Ben 33 haftadayım. Bir an önce bitsin istiyorum artık. Sonra yatış yapıcam nasipse. Biberon ve emzikleri kaynat olmazsa yavaştan.
33'üm kuzum ben de dün girdim. En azından hastane çantasına girecekleri yıkasam rahatlıcam bi tık

Allahım daha güzel çok az şey gördüm yaaaa, ben de ikizlerim olursa diye bakmıştım buna 🤭 fiyatı da çok düşmüş güle güle kullansın kuzular ❤️ nasıllar bu arada her şey yolundadır umarım
🥹🤍 yeaa iyi beğenmene sevindim . Ben de araştırma huyu yok , tipini beğenir alırım genelde . İkiz anne yanı da çok yok . Bu idare eder bizi park yataklara baktım hemen hemen bu kadar yazıyor boyutları galiba :)
Bebeklerimin süreci olumlu gidiyormuş . Hergün dr bilgi veriyor . Biz de 24 saat rahat uyuyoruz. Haftalarını tamamlarlar sanıyorum orda . Yarın görüş günümüz çok heyecanlıyım 🥹

Malesef yok. Süt falan kar etmiyor bana. Benim mide yanmam geceye doğru oluyor. Gaviscon içiyorum ve 10 dakika içinde uyursam ne ala. Yoksa dediğin gibi sürekli ağzıma geliyor, gaviscon da çok etki etmiyor. Anlık geçiriyor.
Bana da ne ilaç ne süt hiç fayda etmiyor, anlık sadece. Muhtemelen biz çok bulantı yaşadığımız için daha fazla yanma oluyor.

🥹🤍 yeaa iyi beğenmene sevindim . Ben de araştırma huyu yok , tipini beğenir alırım genelde . İkiz anne yanı da çok yok . Bu idare eder bizi park yataklara baktım hemen hemen bu kadar yazıyor boyutları galiba :)
Bebeklerimin süreci olumlu gidiyormuş . Hergün dr bilgi veriyor . Biz de 24 saat rahat uyuyoruz. Haftalarını tamamlarlar sanıyorum orda . Yarın görüş günümüz çok heyecanlıyım 🥹
Kiloları falan nasıl? İyi olacaklar tabi ya, annesi kaç yıl beklemiş onları ❤️🥹 bizden de selam söyle kuzulara.

Kız sen de az değilmişsin 🧐🧐 seni kadraja aldım, takip edicem, yarın bişileri yıkat, daha ütülemesi var, insanın b.ku çıkıyor ütülerken, hadi bekleme yapma 06orange 👮🏻‍♀️
Dkgkf bugün kendi çamaşırlarımızı yıkadım onlar bile duruyodu artık kfjg yarın da bebodan başlarım, çarşafları falan yıkadın mı

Bana da ne ilaç ne süt hiç fayda etmiyor, anlık sadece. Muhtemelen biz çok bulantı yaşadığımız için daha fazla yanma oluyor.
Kesinlikle. Hepsi birbirini tetikliyor. Her gün muz yemeye çalışıyorum, Daha muz yiyemedim, o da baya yakıyor. Sürekli hesap kitap peşindeyim 😅yiyecekler konusunda. Ben de gün içinde yatınca kustuğumu fark ettim, sürekli oturur pozisyondayım.

X