Bir şey diyim mi bence vücut bebeğe alıştırıyor kendini. Ben iki aydır uyumuyorum . Biliyorsun ben her şeyi erken yaşadım . Şimdi de uyuyabilirim hani ama yok süt sağmaya çalışıyorum . Vücut alarmlı sanki 2 saatte bir uyanıyorum . Gündüz uyuyabilirim mesela yine yok. Gözlerim fıldır fıldırBenim artık gece uyuyamama anksiyetisi gibi bişey oldu. Başımı her koyduğumda yastığa bugün neden uyuyamıcam diye stres oluyorum. Her gece de bi yerimin ağrısından uyuyamıyorum 3ü görüyorum sağolsun
Muz hemen hemen her gün yiyorum ben doktor iyi geldiğini söylemişti, tek yediğim meyve o zaten. Doğuracağımız gün bile Prilam alacağız biz muhtemelenKesinlikle. Hepsi birbirini tetikliyor. Her gün muz yemeye çalışıyorum, Daha muz yiyemedim, o da baya yakıyor. Sürekli hesap kitap peşindeyimyiyecekler konusunda. Ben de gün içinde yatınca kustuğumu fark ettim, sürekli oturur pozisyondayım.
Yıkadım yıkadım. Dekoratif yastık almıştım, onları bile yıkadım. Ne bulduysam biçer döver gibi dümdüz giriyorum, yıkatıp çıkıyorum. Renklerine ayır önce hepsini, çarşaf, giysi, battaniye ne bulursan. Ben 5 renge falan ayırdım. İki gün yıkattım, iki gün ütüledim. Hatta şimdi bile git bi renklerine ayır, yarın sadece yıkatmak kalsın. Bir anda yüklenme kendine. Dinlene dinlene azar azar bişiler yapmak lazım.Dkgkf bugün kendi çamaşırlarımızı yıkadım onlar bile duruyodu artık kfjg yarın da bebodan başlarım, çarşafları falan yıkadın mı
Aynen aynen, kesin prilamımı çantama koyarım, hastaneye giderkenMuz hemen hemen her gün yiyorum ben doktor iyi geldiğini söylemişti, tek yediğim meyve o zaten. Doğuracağımız gün bile Prilam alacağız biz muhtemelen
Aynen Prilam yoksunluğu çekmesin bizim bebelerAynen aynen, kesin prilamımı çantama koyarım, hastaneye giderkenduruma göre doğumdan sonra bile içebilirim,
Çok güzelmiş bunlar, ikeadan 2 tane çerçeve aldım ben de güya resim seçecektim seçemedim hala boş duruyorlarBir de sundan yaptiriyorum minnosumun odasinainsallah guzel olur.
Oy çok güzeller, ben de çok şükür böyle hepsini astım. İlk heves asılıyormuş, sonra katlayıp koymayı tercih ediyorlarmış, tecrübeli analar. Hem asınca boy sırasını da görmüş oldum. Hangisi hastanede verilecek falan hepsi kafamda netleşti.Bende kolaydim kiyafetleri hallettim ama hala bir suru yapmam gereken var. Organizerleri yerlestirmek fln gibi. Yoksa annemle cogunu hallettik gozyasim pi
Nereye yaptırıyorsun hemen link atıyorsun. Çok güzelmişBir de sundan yaptiriyorum minnosumun odasinainsallah guzel olur.
Aslında iyi doğdular ama çok ödem attılar . Günlük anne karnındaki gibi almaları gereken kiloları var onu söylüyorlar . Çok da ayrıntılı görüşemiyorsun doktorla her gün görüşüyoruz ama 30 sn falan .Kiloları falan nasıl? İyi olacaklar tabi ya, annesi kaç yıl beklemiş onlarıbizden de selam söyle kuzulara.
Bizim göbüşler de aynı gidiyordu sanki en baştan kocaman olanlardansen de kendimi goruyorum demismiydimben de oturarak uyuyacakmisim gibi geliyor yakinda :))
Valla yoktu anam normal şartlarda, hep diyorum ya ev rahatlığı giderlerin görece daha az olması ve bebekle beraber evden çalışmanın artısının da fazla olması sebebiyle hiç düşünmediydim ama cücük gibi bişi kalcak elimde bilmiyorumHadi yaa, zaten accuktu ne biçim olmuşbebodan sonra ne yapacaksın peki var mı iş değiştirme gibi bi planın
Şimdi yapamam büyük bebomun kucağıma yatası geldi dngmg ama akşam ayırayım onları. Peki her şeyi yıkadın mı? Sadece 0-3 ayı falan yıkasam diyorumYıkadım yıkadım. Dekoratif yastık almıştım, onları bile yıkadım. Ne bulduysam biçer döver gibi dümdüz giriyorum, yıkatıp çıkıyorum. Renklerine ayır önce hepsini, çarşaf, giysi, battaniye ne bulursan. Ben 5 renge falan ayırdım. İki gün yıkattım, iki gün ütüledim. Hatta şimdi bile git bi renklerine ayır, yarın sadece yıkatmak kalsın. Bir anda yüklenme kendine. Dinlene dinlene azar azar bişiler yapmak lazım.
Tek bebolar da öyle oluyormuş ya 300-400 gram aynı gün veriyorlarmış hemen, offf sen fındık kadar bebesin naptın da ödem oldun, tuzu mu fazla kaçırdınAslında iyi doğdular ama çok ödem attılar . Günlük anne karnındaki gibi almaları gereken kiloları var onu söylüyorlar . Çok da ayrıntılı görüşemiyorsun doktorla her gün görüşüyoruz ama 30 sn falan .
Böyle şeyler insanın canını sıkıyor ama ilerde açılacak kapılara da vesile oluyor aslında ben öyle bakıyorum. Sıkma şimdiden canını evden çalışmak da büyük nimet beboyla dediğin gibi, sonrasına bakarsın artık.Valla yoktu anam normal şartlarda, hep diyorum ya ev rahatlığı giderlerin görece daha az olması ve bebekle beraber evden çalışmanın artısının da fazla olması sebebiyle hiç düşünmediydim ama cücük gibi bişi kalcak elimde bilmiyorum
Şimdi yapamam büyük bebomun kucağıma yatası geldi dngmg ama akşam ayırayım onları. Peki her şeyi yıkadın mı? Sadece 0-3 ayı falan yıkasam diyorum
Asiri kucukleri ve zibinlari katladim asmadim oyuzden az gibi gorunuyorOy çok güzeller, ben de çok şükür böyle hepsini astım. İlk heves asılıyormuş, sonra katlayıp koymayı tercih ediyorlarmış, tecrübeli analar. Hem asınca boy sırasını da görmüş oldum. Hangisi hastanede verilecek falan hepsi kafamda netleşti.
Oh hep böyle güzel haberinizi alalım, çok şüküryeaa iyi beğenmene sevindim . Ben de araştırma huyu yok , tipini beğenir alırım genelde . İkiz anne yanı da çok yok . Bu idare eder bizi park yataklara baktım hemen hemen bu kadar yazıyor boyutları galiba :)
Bebeklerimin süreci olumlu gidiyormuş . Hergün dr bilgi veriyor . Biz de 24 saat rahat uyuyoruz. Haftalarını tamamlarlar sanıyorum orda . Yarın görüş günümüz çok heyecanlıyım
Evrimsel olarak çocukları hayatta tutmak, tehlikelerden korumak için sürekli tetikte olmak kaynaklı mı yoksa kişisel bir durum mu bilmiyorum ama ben de hiç uyuyamamıştım. Eviniz bebeklerin kokusuyla dolunca hepiniz bir güzel minnoş aile uykusu uyursunuz inşallahBir şey diyim mi bence vücut bebeğe alıştırıyor kendini. Ben iki aydır uyumuyorum . Biliyorsun ben her şeyi erken yaşadım . Şimdi de uyuyabilirim hani ama yok süt sağmaya çalışıyorum . Vücut alarmlı sanki 2 saatte bir uyanıyorum . Gündüz uyuyabilirim mesela yine yok. Gözlerim fıldır fıldır
A sökülüyor mu ben de yıkayayım madem ben de kiki aldım. Sen mi demiştin bi de fileyle yıkayın diye filem yok benim hiçbir yastık kılıfım da fermuarlı değilmiş, küçük şeyleri şu hastane çantasına girecek organizere atıp yıkasam yıkanır mı kitamam tamam şimdi ayırma o zaman ❤ 3 aya kadar yıkadım kuzum. 3 aydan büyük benim pek yok. Bir dolap gözü giysi anca var. Onları sonra zamanı gelince yıkarım ve hatta ütülemem artık onları.. İşbirden aldığım yatağın (kiki)kılıfı sökülebiliyordu, onu da yıkattım.