Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 73 41,2%
  • erkek

OY: 92 52,0%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,4%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    177
Bir şey diyim mi bence vücut bebeğe alıştırıyor kendini. Ben iki aydır uyumuyorum . Biliyorsun ben her şeyi erken yaşadım . Şimdi de uyuyabilirim hani ama yok süt sağmaya çalışıyorum . Vücut alarmlı sanki 2 saatte bir uyanıyorum . Gündüz uyuyabilirim mesela yine yok. Gözlerim fıldır fıldır

Muz hemen hemen her gün yiyorum ben doktor iyi geldiğini söylemişti, tek yediğim meyve o zaten. Doğuracağımız gün bile Prilam alacağız biz muhtemelen

Dkgkf bugün kendi çamaşırlarımızı yıkadım onlar bile duruyodu artık kfjg yarın da bebodan başlarım, çarşafları falan yıkadın mı
Yıkadım yıkadım. Dekoratif yastık almıştım, onları bile yıkadım. Ne bulduysam biçer döver gibi dümdüz giriyorum, yıkatıp çıkıyorum. Renklerine ayır önce hepsini, çarşaf, giysi, battaniye ne bulursan. Ben 5 renge falan ayırdım. İki gün yıkattım, iki gün ütüledim. Hatta şimdi bile git bi renklerine ayır, yarın sadece yıkatmak kalsın. Bir anda yüklenme kendine. Dinlene dinlene azar azar bişiler yapmak lazım.

Bende kolaydim kiyafetleri hallettim ama hala bir suru yapmam gereken var. Organizerleri yerlestirmek fln gibi. Yoksa annemle cogunu hallettik gozyasim pi
Oy çok güzeller, ben de çok şükür böyle hepsini astım. İlk heves asılıyormuş, sonra katlayıp koymayı tercih ediyorlarmış, tecrübeli analar. Hem asınca boy sırasını da görmüş oldum. Hangisi hastanede verilecek falan hepsi kafamda netleşti.

Kiloları falan nasıl? İyi olacaklar tabi ya, annesi kaç yıl beklemiş onları bizden de selam söyle kuzulara.
Aslında iyi doğdular ama çok ödem attılar . Günlük anne karnındaki gibi almaları gereken kiloları var onu söylüyorlar . Çok da ayrıntılı görüşemiyorsun doktorla her gün görüşüyoruz ama 30 sn falan .

Hadi yaa, zaten accuktu ne biçim olmuş bebodan sonra ne yapacaksın peki var mı iş değiştirme gibi bi planın
Valla yoktu anam normal şartlarda, hep diyorum ya ev rahatlığı giderlerin görece daha az olması ve bebekle beraber evden çalışmanın artısının da fazla olması sebebiyle hiç düşünmediydim ama cücük gibi bişi kalcak elimde bilmiyorum

Şimdi yapamam büyük bebomun kucağıma yatası geldi dngmg ama akşam ayırayım onları. Peki her şeyi yıkadın mı? Sadece 0-3 ayı falan yıkasam diyorum

Tek bebolar da öyle oluyormuş ya 300-400 gram aynı gün veriyorlarmış hemen, offf sen fındık kadar bebesin naptın da ödem oldun, tuzu mu fazla kaçırdın pompa vs almış mıydın süt şeysini nasıl yapıyorsun? Tüyoların için hazırız

Böyle şeyler insanın canını sıkıyor ama ilerde açılacak kapılara da vesile oluyor aslında ben öyle bakıyorum. Sıkma şimdiden canını evden çalışmak da büyük nimet beboyla dediğin gibi, sonrasına bakarsın artık.

Şimdi yapamam büyük bebomun kucağıma yatası geldi dngmg ama akşam ayırayım onları. Peki her şeyi yıkadın mı? Sadece 0-3 ayı falan yıkasam diyorum
tamam tamam şimdi ayırma o zaman ❤ 3 aya kadar yıkadım kuzum. 3 aydan büyük benim pek yok. Bir dolap gözü giysi anca var. Onları sonra zamanı gelince yıkarım ve hatta ütülemem artık onları.. İşbirden aldığım yatağın (kiki)kılıfı sökülebiliyordu, onu da yıkattım.

Asiri kucukleri ve zibinlari katladim asmadim oyuzden az gibi gorunuyor

Oh hep böyle güzel haberinizi alalım, çok şükür Yarın gördükten sonra da yaz bize
Evrimsel olarak çocukları hayatta tutmak, tehlikelerden korumak için sürekli tetikte olmak kaynaklı mı yoksa kişisel bir durum mu bilmiyorum ama ben de hiç uyuyamamıştım. Eviniz bebeklerin kokusuyla dolunca hepiniz bir güzel minnoş aile uykusu uyursunuz inşallah

A sökülüyor mu ben de yıkayayım madem ben de kiki aldım. Sen mi demiştin bi de fileyle yıkayın diye filem yok benim hiçbir yastık kılıfım da fermuarlı değilmiş, küçük şeyleri şu hastane çantasına girecek organizere atıp yıkasam yıkanır mı ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…