- 26 Şubat 2024
- 4.568
- 4.387
Baharat atmıyorum hiç ama artık sinirlerim bozuluyor, çok acıktım 2 kaşık ıspanak yiyeyim dedim sebze de yiyemiyorum çünkü anında yanmam başladı makarna ve yoğurtla devam ettim. Ben anlamadım artık ya kusuyorum ya midem yanıyor makarna bebek oldu benim kız ajfksksTek kullandığım gavıscon yandıkça içiyorum günde neredeyse şişeyi yarılıyorum tabi destek olarak baharatlı yakacak birşeyler yeme yoksa kesilmez günde bir şişe bitirecek duruma gelirsin ben yemekle dengeleyince geçiyor. Beni de öksürtüyor yanması, sonra öksürürken idrar kaçırma yaşıyorumaz kaldı diyerek dayanıyorum
Allahım daha güzel çok az şey gördüm yaaaa, ben de ikizlerim olursa diye bakmıştım bunaTamam o zaman iki bebek için normal . Teşekkür ediyorumuzun süre kullanılmayacak zaten
Twin Me Anne Yanı İkiz Beşiği
baby plus Twin Me Anne Yanı İkiz Beşiği - ebebek bak bunu aldım . Burdan gidene kadar idare eder diye düşündüm .
Yanmaya başlayınca yoğurt bile yesem yakıyor. Önce gavıscon içiyorum rahatlıyor sonra yakmayacak şeylerden devam ediyorum. Bide olips şeker de iyi geliyor hep ağız içinde iyi geliyorBaharat atmıyorum hiç ama artık sinirlerim bozuluyor, çok acıktım 2 kaşık ıspanak yiyeyim dedim sebze de yiyemiyorum çünkü anında yanmam başladı makarna ve yoğurtla devam ettim. Ben anlamadım artık ya kusuyorum ya midem yanıyor makarna bebek oldu benim kız ajfksks
Benim artık gece uyuyamama anksiyetisi gibi bişey oldu. Başımı her koyduğumda yastığa bugün neden uyuyamıcam diye stres oluyorum. Her gece de bi yerimin ağrısından uyuyamıyorum 3ü görüyorum sağolsunBen de çok su içiyorum devamlı ağzım kuruyor zaten. Dün ağlayacaktım artık sabahın 5inde uyandım öksürükle, 3 yastık koydum anca öyle uyudum
sen de kendimi goruyorum demismiydimBen oturarak uyumayı tercih ediyorum artık. Hiç bişey çözüm olmadı bana deli gibi su içerek hayatıma devam ediyorum
Bende istiyorum ya ama denk getiremedim bi de onu alsam annem asiri soylenirDün trendyolda Globber’ı 6400e yakaladım, tam buraya atacaktım tekrar 8500 oldu. Almak isteyen varsa talip edebilir, ben çok istiyordum
aynisiii dun oyle canim sıkıldıki uyuyamamaktan bir uyandim gece 11 de sabah 4 olmustu geri uyudugumda. gruba yazayim dedim sonra milletin de canini sikmaya gerek yok herkes misil misil uyuyordur diye dusundumBenim artık gece uyuyamama anksiyetisi gibi bişey oldu. Başımı her koyduğumda yastığa bugün neden uyuyamıcam diye stres oluyorum. Her gece de bi yerimin ağrısından uyuyamıyorum 3ü görüyorum sağolsun
Seninki biraz daha küçüktü diye hatırlıyorum kuzum. zamanın var senin daha sanki. Ben 33 haftadayım. Bir an önce bitsin istiyorum artık. Sonra yatış yapıcam nasipse. Biberon ve emzikleri kaynat olmazsa yavaştan.Ben daha onlara başlayamadım
Malesef yok. Süt falan kar etmiyor bana. Benim mide yanmam geceye doğru oluyor. Gaviscon içiyorum ve 10 dakika içinde uyursam ne ala. Yoksa dediğin gibi sürekli ağzıma geliyor, gaviscon da çok etki etmiyor. Anlık geçiriyor.Şu mide yanmasına çözümünüz var mı kızlar ya? Her şeyi deneyebilirim hayatımda ilk defa yaşıyorum dün gece ağzıma gelen asitin öksürüğüyle uyandım sinirlerim bozuluyor artık. Sıcak bir şey içemiyorum boğazım da tahriş olmuş, gebelik dışında hiç yaşamamıştım rennie ve gaviscon alıyorum ama max yarım saat etki ediyor sonrasında perişanım yine. Bulantıdan daha fenaymış bu
33'üm kuzum ben de dün girdim. En azından hastane çantasına girecekleri yıkasam rahatlıcam bi tıkSeninki biraz daha küçüktü diye hatırlıyorum kuzum. zamanın var senin daha sanki. Ben 33 haftadayım. Bir an önce bitsin istiyorum artık. Sonra yatış yapıcam nasipse. Biberon ve emzikleri kaynat olmazsa yavaştan.
Allahım daha güzel çok az şey gördüm yaaaa, ben de ikizlerim olursa diye bakmıştım bunafiyatı da çok düşmüş güle güle kullansın kuzular nasıllar bu arada her şey yolundadır umarım
Eneymm çok tatlışş yaaaTamam o zaman iki bebek için normal . Teşekkür ediyorumuzun süre kullanılmayacak zaten
Twin Me Anne Yanı İkiz Beşiği
baby plus Twin Me Anne Yanı İkiz Beşiği - ebebek bak bunu aldım . Burdan gidene kadar idare eder diye düşündüm .
Bana da ne ilaç ne süt hiç fayda etmiyor, anlık sadece. Muhtemelen biz çok bulantı yaşadığımız için daha fazla yanma oluyor.Malesef yok. Süt falan kar etmiyor bana. Benim mide yanmam geceye doğru oluyor. Gaviscon içiyorum ve 10 dakika içinde uyursam ne ala. Yoksa dediğin gibi sürekli ağzıma geliyor, gaviscon da çok etki etmiyor. Anlık geçiriyor.
Yeaa siz böyle ikizlerimiz falan diyosunuz ya ben bi mutlu oluyorum kiEneymm çok tatlışş yaaaikiz annemiz bizim ❤
Kız sen de az değilmişsin33'üm kuzum ben de dün girdim. En azından hastane çantasına girecekleri yıkasam rahatlıcam bi tık
Kiloları falan nasıl? İyi olacaklar tabi ya, annesi kaç yıl beklemiş onlarıyeaa iyi beğenmene sevindim . Ben de araştırma huyu yok , tipini beğenir alırım genelde . İkiz anne yanı da çok yok . Bu idare eder bizi park yataklara baktım hemen hemen bu kadar yazıyor boyutları galiba :)
Bebeklerimin süreci olumlu gidiyormuş . Hergün dr bilgi veriyor . Biz de 24 saat rahat uyuyoruz. Haftalarını tamamlarlar sanıyorum orda . Yarın görüş günümüz çok heyecanlıyım
Dkgkf bugün kendi çamaşırlarımızı yıkadım onlar bile duruyodu artık kfjg yarın da bebodan başlarım, çarşafları falan yıkadın mıKız sen de az değilmişsinseni kadraja aldım, takip edicem, yarın bişileri yıkat, daha ütülemesi var, insanın b.ku çıkıyor ütülerken, hadi bekleme yapma 06orange
Kesinlikle. Hepsi birbirini tetikliyor. Her gün muz yemeye çalışıyorum, Daha muz yiyemedim, o da baya yakıyor. Sürekli hesap kitap peşindeyimBana da ne ilaç ne süt hiç fayda etmiyor, anlık sadece. Muhtemelen biz çok bulantı yaşadığımız için daha fazla yanma oluyor.
Hadi yaa, zaten accuktu ne biçim olmuşŞirket küçülmeye gidiyomuş, çıkarılması planlananlar arasında yokum ama olsam ve tazminat alsam daha kârda olacaktım herhalde çünkü zammı aşırı minimumda tutmayı planlıyolarmış