Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 73 41,2%
  • erkek

OY: 92 52,0%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,4%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    177
zor durum bacım gerçekten. iki tarafı da
çok iyi anlıyorum.
ben eşim işe ara verip yanımda olunca annemi bile çok istemiyorum sanırım yanımda. çekirdek aile saadeti kalp ben

anacım yaşlandı, eğilip kalkamaz vs. hele babamı hiç düşünmedim, sürekli annem onla ilgilenmek zorunda olur.

kızlar, uyku tulumu işini ne yaptınız? kaç tane, kaç tog vs?
Ben 1 tane 2.5 1 tane 1 aldım. 2.5 olanı kullanır mıyım bilmiyorum kk'de kullanan yok gibi bi şey, çoğu çocuk darlanıyormuş. En kötü dışarı çıkarken giydiririm diye düşündüm iade zor geldi 1 tog olan 3-6, 2.5 olan 6-12 almışım

Maşallah ne kadar güzel her şeyi halletmişsiniz

Kıyafet alışverişi coook güzel Ben de ilk çocuğumda hep sonradan almıştım. Akşamları bebek uyuyunca süt sağarken online alışveriş yapardım Oda için nemlendirme cihazı aldın mı?
Uyku tulumu almadım çünkü başta gece gündüz sürekli emme olunca tuluma ne ara koyacağımı bilemedim. Kucaktayken tulum olursa terler çünkü. Bebek itiraz etmezse müslin kundak yapmak istiyorum.
ben eşim işe ara verip yanımda olunca annemi bile çok istemiyorum sanırım yanımda. çekirdek aile saadeti kalp ben
Aynı şeyi düşünüyorum ilk günler büyük çocuğumu da okula göndermemeyi düşünüyorum hatta. Ailece mayalanip sevgi kabarması yaşamak istiyorum

Kızlar annemin evine anne yanı park beşik aldım bu 6 ay kullanılanlardan . İkiz için olandan . Ama araştırmadım yine önüme düştü aldım . Boyutları 110 /70 /76 . Sizinkiler de böyle mi ?

Kızlar hanginiz çarpıntıyı sormuştu ya, ölüyorum sandım az önce sonra saat uyarı verdi kalp atışınız bir süredir 120nin üstünde diye. Bu normal mi acaba
ben abuk sabuk bir şey yiyince (çok yoğun tatlı vs) oluyor. şekerim falan da yok ama yine de hissediyorum tatlıdan olduğunu. ama cidden abartınca oluyor.
bi de tansiyonum düşünce tabii. onu anlıyorum zaten

Oldu bizimki de ben bazı geceler içerde yatarım falan diyor ama o geceleri nöbetçi bazı günler, telefonu durmuyor beboyu uyandırır sürekli bi tık hak verdim gibi. Seninki otursun oturduğu yerde
Benimki işi gereği sürekli dışarıda çalışıyor bazen günde 20bin adım atıyor yazın sıcakta kışın soğukta hep dışarda. Hal böyle olunca sabah alarmları 3626363 kez falan çalıyor beni de o düşündürüyor ama bence de herkes kendi yatağında yatsın ayol

Dün trendyolda Globber’ı 6400e yakaladım, tam buraya atacaktım tekrar 8500 oldu. Almak isteyen varsa talip edebilir, ben çok istiyordum

Eşimin annesi anne olduğunda benden 10 yaş küçükmüş kıyamam bende aynı senin gibi düşünüyorum ama eşimi nasıl ikna edeceğim bilmiyorum. Çocuğa bir şey olursa ne yapacağız diye korkuyor . Her konuda böyle biraz takıntılı aslında bebiş doğmadan bi terapiye mi göndersem

Tabi doktorun daha iyi biliyordur. Ama bence 1 cm ile falan doğuma alınmak doğru gelmedi. Alsalar 4 cm ile beni alırlardı. Bebek de makat gelişliydi. 6 cm ye kadar bekleyebiliriz dediler üstünden 20 gün geçti. 4 cm ne fazlalaştı ne de kısladı. Benim bi de açılmaya ek rahim ağzımda kısalma var. Yarın var mı bi değişim görücez. Eylül annelerinde mi ne okudum orada da 2 cm ile iki üç hafta bekleyenler vardı. Sanki bana başka bir doktordan da görüş almakta fayda var gibi geldi.

Ben bebeği tutamam bile diyor bunu söylerken ben yapamam işim gücüm var değil de sanki beceremem bir yanlışlık yaparım der gibi sürekli . E dinlenmek için söylüyor olabileceği fikri beni bi sinir ediyor ama şimdilik onu düşünmemeye çalışıyorum bu arada kayınvalidem de illa kalalım bakalım dicek biri de değil. Ben bu adamı nasıl ikna edeceğim bilmiyorum

Ben bi 2.5 bi tane de 1 aldım. 2.5 0-6 ay aldım daha kışa geldiği için, 6-12 olan 1 tog. Ama keşke 1.5 tog alsaydım diyorum. 2.5 kadar çok soğuk olmayacak gibi evim
ben abuk sabuk bir şey yiyince (çok yoğun tatlı vs) oluyor. şekerim falan da yok ama yine de hissediyorum tatlıdan olduğunu. ama cidden abartınca oluyor.
bi de tansiyonum düşünce tabii. onu anlıyorum zaten
Tansiyon düşüklüğü zaten beni mahvediyor ya. 8-9 büyük küçük zaten hep 5

Doktora git istersen geçen aylarda bende yaşamıştım yediğim her şeyi çıkarmalı ishal halsizlik yaşatan bi hastalıktı hemen serum aldım baya iyi gelmişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…