Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 73 41,2%
  • erkek

OY: 92 52,0%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,4%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    177
Kullanıyordum ama bayadır atlıyorum, kullanıcam bundan sonra. Hangi programları kullanıyorsun peki
Arçelik benimki. Hassas gömlek kullanın diyorlar bebek için. Ben daha bebeğin kıyafetlerini yıkamaya başlamadım kuzum. Deneyeceğim bakalım. Hassas kurutmayabilir gibi geldi bana. Normalde kendimizin giysileri için kot ayarı var orda kurutuyorum son zamanlarda. Eskiden sentetik pamuklu da kurutuyordum ama tam kuruma olmuyordu. Kottan memnun gibiyim şimdilik. Bu arada ilk yıkamaları kurutmaya atmayıp çamaşırlıkta kurutulan, sonra ütülücem ama bebek doğduktan sonra pek ütülemeyi düşünmüyorum canım

Kurutmalı çamaşır makinesinde hangi ayar iyi olur acep ki orda düz kurutma makinesi kadar ayar yok tabii, dolap kuruluğu yapsam çeker mi

Arçelik benimki. Hassas gömlek kullanın diyorlar bebek için. Ben daha bebeğin kıyafetlerini yıkamaya başlamadım kuzum. Deneyeceğim bakalım. Hassas kurutmayabilir gibi geldi bana. Normalde kendimizin giysileri için kot ayarı var orda kurutuyorum son zamanlarda. Eskiden sentetik pamuklu da kurutuyordum ama tam kuruma olmuyordu. Kottan memnun gibiyim şimdilik. Bu arada ilk yıkamaları kurutmaya atmayıp çamaşırlıkta kurutulan, sonra ütülücem ama bebek doğduktan sonra pek ütülemeyi düşünmüyorum canım
Eda senin de aldığını hatırladığım için görmüşken yazayım dedim. Şu owli’nin pofuduk dış kundakları vardı ya onu günlük 30 derecede tek başına yıkadım 800 devirde. Sonra da yine 800 devirde durulama yaptırdım. Çıkardıktan sonra yaklaşık 2 litre suyu da elimle sıktım üzerinden. Ve 3 gündür askıda kurumaya çalışıyor 🥹 Yani nasıl bir çözüm bulursun bilmiyorum ama aşırı su tutan bir şey olduğunu bil 😕

Ayy çok tatlı olmuş 😍bizim henüz ısım de belli degıl en gerıden ben geliyorum 😂😂

Sağlıkla gelsın mınnos🥰yeleklerı nerede yaptırdın benimkının hıc yelegı yok annemde ormeyı bulmuyor🤣birkactane lazım yaptırırım
Bunların hepsini babaannesi örmüş kuzum, 2-3 tanesi eşimin bebekken giydiği yelekleri 🫠benim annem de yapmış birkaç tane daha ama onları doğuma gelirken getirecek. Dışarıda bir yere yaptırmadım yani 🫠
Ben hediye edeyim sana birini sen bana adres ver bir ara 🥰😇

Eda senin de aldığını hatırladığım için görmüşken yazayım dedim. Şu owli’nin pofuduk dış kundakları vardı ya onu günlük 30 derecede tek başına yıkadım 800 devirde. Sonra da yine 800 devirde durulama yaptırdım. Çıkardıktan sonra yaklaşık 2 litre suyu da elimle sıktım üzerinden. Ve 3 gündür askıda kurumaya çalışıyor 🥹 Yani nasıl bir çözüm bulursun bilmiyorum ama aşırı su tutan bir şey olduğunu bil 😕
Ben Owli değil başka marka aldım kısa bi yıkamaya attım gayet iyi sıktı çıkardı. Tabi yanında başka battaniyeler de vardı. Benim günlük kıyafetler bazen tek atınca öyle oluyor sıkmaya atıyorum ekstradan. Sende öyle yapabilirsin. Bence marka farketmıyor bu makina ile ilgili bir durum.

Ben Owli değil başka marka aldım kısa bi yıkamaya attım gayet iyi sıktı çıkardı. Tabi yanında başka battaniyeler de vardı. Benim günlük kıyafetler bazen tek atınca öyle oluyor sıkmaya atıyorum ekstradan. Sende öyle yapabilirsin. Bence marka farketmıyor bu makina ile ilgili bir durum.
Ya sıkmaya cesaret edemedim bozar belki diye bu seferlik böyle bir çözüm buldum yarına tamamen kurumuş olur inşallah artık. Sık sık da yıkamam zaten gerek yok. Bir dahaki sefere sıkma yaptırırım olmazsa. Tek yıkandığı için biraz da böyle oldu sanırım.

Eneee kız o ne 😳 nasıl kurutcaz Allah bilir. Kurutmaya da atılmaz o. Kalorifere koyup üç gün kurumasını beklerim artık

Ya sıkmaya cesaret edemedim bozar belki diye bu seferlik böyle bir çözüm buldum yarına tamamen kurumuş olur inşallah artık. Sık sık da yıkamam zaten gerek yok. Bir dahaki sefere sıkma yaptırırım olmazsa. Tek yıkandığı için biraz da böyle oldu sanırım.
Evet yüksek ihtimalle tek yıkandığı için oldu.

Eneee kız o ne 😳 nasıl kurutcaz Allah bilir. Kurutmaya da atılmaz o. Kalorifere koyup üç gün kurumasını beklerim artık
Valla ben ona da cesaret edemedim tüyleri bozulur falan diye bir de. Hatta balkonda aşırı güneş vardı ama ona da ne olur ne olmaz diye şey yapmadım. Çamaşır askılığının alt tarafına yatırdım üç gündür gidip gelip çeviriyorum 😂 Bir dahaki sefere bu kadar nazik davranmayacağım 😂

İşte bir yer rahatlayınca diğer yer zora giriyor. Ne sekilde olursa olsun hamileliğin son ayları her türlü zor geciyor. ilk iki de hiç zorlanmamıştım ama bunda Allah affetsin günler gecmek bilmiyor resmen 30dan sonra yavasladı iyicene slow motion yasıyorz acılar içinde😀 allah beterinden saklasın
ya ben patlayacak gibiyim sanki ilk cocugumda bu kadar olmadim. bu sefer gobegim yirtilacak sanki ya hem asiri sert hem gergin buyuk ben saydikca zaman da gecmiyor. Bunaldim yemin ediyorum ama pozitif kalmak istiyorum cok sukur yolunda giden hamileligim var diye bin sukur. gobek deligim firlayacak nerdeyse 🤣

ya ben patlayacak gibiyim sanki ilk cocugumda bu kadar olmadim. bu sefer gobegim yirtilacak sanki ya hem asiri sert hem gergin buyuk ben saydikca zaman da gecmiyor. Bunaldim yemin ediyorum ama pozitif kalmak istiyorum cok sukur yolunda giden hamileligim var diye bin sukur. gobek deligim firlayacak nerdeyse 🤣
Benim de biraz öyle kuzum. Arkadaşlarım karnıma dokunup ne kadar gergin, benimki bu haftalarda böyle değildi diyor 🙄 ben çok yiyorum, hazmedemiyorum, bence ondan çok gergin benimki gibi geliyor

su halime bakin ya 🤣🤣 cidden patlayacak gibi hissediyorum onumuzdeki haftalar napicam ben boylr
Baya büyümüş kuzum, kolun bacağın da zayıf, karnın büyümüş sadece, Allah yardımcın olsun 🙏🏼 her bünye farklı işte, seninki baya büyümüş maşallah, rahatsız eder tabi bu göbüş

Kurutmalı çamaşır makinesinde hangi ayar iyi olur acep ki orda düz kurutma makinesi kadar ayar yok tabii, dolap kuruluğu yapsam çeker mi
Benim kendi kıyafetlerimi çektirdi o ayar. Sentetik dolap kuruluğunda çekti, pamuklu dolap kuruluğunda da çekiyormuş. Ben şuan kendi kıyafetlerime kot ayarı kullanıyorum. Bebeklere hassas kullanın diyorlar ama o da kurutmaz bence. Islak bırakır. Bilemedim, deneyip göreceğiz artık. Hassas + 30 dk hızlı yaparım belki.

X