Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 73 41,2%
  • erkek

OY: 92 52,0%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,4%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    177

AHAHAHAHAHAHAAHAHAH ay şu ses tonunda bir kadının varoş olmama ihtimali sıfır ya. Kargo diye açması aynı ama biz yüz göz olmadık hiç çok şükür, umarım olmayız. En son oğlunu doldurduğuma ve silmeye karar vermişti, aylardır instagramda kısıtlamıştım dün açtım bütün storylerime layk atmış. Tam silmedi zaar kısmi silme bu ahfkdkdks

Benim kendi kıyafetlerimi çektirdi o ayar. Sentetik dolap kuruluğunda çekti, pamuklu dolap kuruluğunda da çekiyormuş. Ben şuan kendi kıyafetlerime kot ayarı kullanıyorum. Bebeklere hassas kullanın diyorlar ama o da kurutmaz bence. Islak bırakır. Bilemedim, deneyip göreceğiz artık. Hassas + 30 dk hızlı yaparım belki.
Screenshot_2024-10-24-20-34-03-22_e2d5b3f32b79de1d45acd1fad96fbb0f.jpg

Bende başka ayar da yok ya galiba tüh

Kurutmalı çamaşır makinesinde hangi ayar iyi olur acep ki orda düz kurutma makinesi kadar ayar yok tabii, dolap kuruluğu yapsam çeker mi
Evde herşeyi Kurutuyorum sadece ve sadece eşimin kıyafetlerini çekiyor tam kafayı yemelik kocamın çamaşırları diye program olmalıydı 😒😒😂😂

Bunları aldımm ben artık deterjan alıp kapanış yapıyorum inşallah bitti kapı önü içinde aldım süslemeye de battık yaaa 😂😂

Eklentiler

• Screenshot_2024-10-24-21-14-01-544_trendyol.com.jpg
    Screenshot_2024-10-24-21-14-01-544_trendyol.com.jpg
    36 KB · Görüntüleme: 60
  • Screenshot_2024-10-24-21-13-41-813_trendyol.com.jpg
    Screenshot_2024-10-24-21-13-41-813_trendyol.com.jpg
    58,9 KB · Görüntüleme: 59
Evde herşeyi Kurutuyorum sadece ve sadece eşimin kıyafetlerini çekiyor tam kafayı yemelik kocamın çamaşırları diye program olmalıydı 😒😒😂😂
Benim de öyle ya. Muhteşem bir pijama almıştım geçen sene ona, diz kapağına geliyor şimdi. Ben zaten sweatshirt, kot gibi pahalı ve pamuklu şeyleri falan da atmayı bıraktım. Renklerini soldurup inceltiyor benimki. Kaç yıllık pijamalarım incelmekten hep delindi. Onları kalorifere seriyorum, yazın da balkona asıyorum. Kurutmada bi donlar, bi de havlular kuruyor sanırım benim 😅

Benim de öyle ya. Muhteşem bir pijama almıştım geçen sene ona, diz kapağına geliyor şimdi. Ben zaten sweatshirt, kot gibi pahalı ve pamuklu şeyleri falan da atmayı bıraktım. Renklerini soldurup inceltiyor benimki. Kaç yıllık pijamalarım incelmekten hep delindi. Onları kalorifere seriyorum, yazın da balkona asıyorum. Kurutmada bi donlar, bi de havlular kuruyor sanırım benim 😅
Dışarı asıcak yerim yok peteklerim yeni tip incecik 2 bebek kıyafeti anca koyarım asınca da demir'e kurumuyor mecbur kurutma ve sonu hüsran 😂😂

X