- 10 Eylül 2020
- 1.366
- 1.165
daha yeni kesfettim deme :) kisi gecirmenin enn guzel yolu termal taytPeluş tayt nefis bişimiş dizlerim üşümedi dışarda rabbime şükürler ngmg
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
daha yeni kesfettim deme :) kisi gecirmenin enn guzel yolu termal taytPeluş tayt nefis bişimiş dizlerim üşümedi dışarda rabbime şükürler ngmg
Ben üşümeyi seviyodum ya şimdi akıntım falan gelince korkuyorumdaha yeni kesfettim deme :) kisi gecirmenin enn guzel yolu termal tayt
sicaklik ayarini dusursen bizde +,++ ve +++ diye uc kademe var ben en dusugunde tutuyorum dolap kurulugu kismina atiyorum sanki cekmiyor gibi ama tabi bazi kiyafetleri atmam, gunluk giysiler kot pijama cocugun kres kiyafetleri coraplar nevresim esimin gomlekleri havlular herseyi atiyorum ama dusuk isida 1 saat kurutuyor.Benim de öyle ya. Muhteşem bir pijama almıştım geçen sene ona, diz kapağına geliyor şimdi. Ben zaten sweatshirt, kot gibi pahalı ve pamuklu şeyleri falan da atmayı bıraktım. Renklerini soldurup inceltiyor benimki. Kaç yıllık pijamalarım incelmekten hep delindi. Onları kalorifere seriyorum, yazın da balkona asıyorum. Kurutmada bi donlar, bi de havlular kuruyor sanırım benim
Yaaaa al benden de o kadar. Eşime fotoğraf attım az önce göbek deliğin iyice dışına çıkmış yazmış Düzelir di mi doğumdan sonra yaa normalde içerideydi yaniya ben patlayacak gibiyim sanki ilk cocugumda bu kadar olmadim. bu sefer gobegim yirtilacak sanki ya hem asiri sert hem gergin buyuk ben saydikca zaman da gecmiyor. Bunaldim yemin ediyorum ama pozitif kalmak istiyorum cok sukur yolunda giden hamileligim var diye bin sukur. gobek deligim firlayacak nerdeyse
Senin de mi arçelik canım? Bi + tane olan kurulukta yapınca kurumadı bende, 3 +++ devirde kuruttum. Çekti kotta direk çıkan ayarda kurutuyorum şimdilik ama hala güvenmiyorum.sicaklik ayarini dusursen bizde +,++ ve +++ diye uc kademe var ben en dusugunde tutuyorum dolap kurulugu kismina atiyorum sanki cekmiyor gibi ama tabi bazi kiyafetleri atmam, gunluk giysiler kot pijama cocugun kres kiyafetleri coraplar nevresim esimin gomlekleri havlular herseyi atiyorum ama dusuk isida 1 saat kurutuyor.
duzelir bi 6 ay ver kendine cabucak toparliyor vucut bol yuruyus ve enzirme de iyi geliyorYaaaa al benden de o kadar. Eşime fotoğraf attım az önce göbek deliğin iyice dışına çıkmış yazmış Düzelir di mi doğumdan sonra yaa normalde içerideydi yani
sen cok yuksek ayarda kurutmussun Bosch benimSenin de mi arçelik canım? Bi + tane olan kurulukta yapınca kurumadı bende, 3 +++ devirde kuruttum. Çekti kotta direk çıkan ayarda kurutuyorum şimdilik ama hala güvenmiyorum.
ben kis sezonunu termal kiyafetlerle geciriyorum desem yeridir ama istanbulda boyle degildim yine de tabi kot giyemem kisin ici polarli tayt kot giyerdimBen üşümeyi seviyodum ya şimdi akıntım falan gelince korkuyorum
Ben airwrap kullanıyorum, dünyanın en iyi yatırımı her gün dua ediyorum üretenlere sjfkskshep bebişe mi çalışcaz, şöööyle bakımlı ana olayım diye kendime dyson airstrait aldım hükümsüzdür
Aynısını yaptım ben de yapmadım ilk çocukta ütü iyi ki de yapmamışım bir arkadaşım sürekli yaptı hala yapıyor sekiz yaşında olmasına rağmen ütüsüz giydiğinde vücudu kızarıyormuş çok zor yani nasıl alışırsa öyle gidiyorben utu yapmadim ilk cocugumda ne vaktim vardi o siralar ne bilgim. simdi de yapmadim. yikama arti makinede kurutma yeterli geldi bana. ne mikrobu olacak zaten camasirlarda. dolap da temiz. o kadar birsey olmaz diye dusunuyorum
Alır bence canım sor.Ben Çarşamba devlete gidicem çalışabilir raporu için. Acaba istesem bi idrar falan alır mı doktor ne dersiniz, en son az bişi enfeksiyon vardı
Yanma var cişimi yaparken acıyor dersen alırlar kesimnBen Çarşamba devlete gidicem çalışabilir raporu için. Acaba istesem bi idrar falan alır mı doktor ne dersiniz, en son az bişi enfeksiyon vardı
Ben de dogal kurutma yontemi olan ruzgari kullaniyorum cok eskiden masa kullanirdim . Saclarimi cabuk kirdi. Artik kendi buklelerimden raziyimBen airwrap kullanıyorum, dünyanın en iyi yatırımı her gün dua ediyorum üretenlere sjfksks
Ben hiç saç kurutmuyordum yavrum kar kış çıkıyordum öyle, yele gibi saçlarım biliyosun. Bununla 20 dkda kurutup kıvırıyorum hayat kalitem arttı yemin ederim sjfksks hele sarı olunca fönsüz olmuyorBen de dogal kurutma yontemi olan ruzgari kullaniyorum cok eskiden masa kullanirdim . Saclarimi cabuk kirdi. Artik kendi buklelerimden raziyim
Ay inşallah yaaa bu ne böyle açma kapama tuşu gibiduzelir bi 6 ay ver kendine cabucak toparliyor vucut bol yuruyus ve enzirme de iyi geliyor
Hiç öyle bir şey yazmıyor desem Doktor da hiçbir şey demedi doğum zamanı ile alakalı. Sat’a göre 13 Aralık, bir kere ayrıntılı ultrasonda 9 Aralık muhtemelen demişti doktor. Bu başka bir doktordu. Kendi doktorum herhangi bir şey söylemedi. Ben 32 hafta kontrolüne gittiğimde bebek 34+5 haftalık görünüyordu. Ona göre olursa zaten 25 Kasım falan oluyor Ama doktor bebeğin gelişimi doğum zamanı ile ilgili bilgi vermez dedi sadece bebeğin küçük mü iri mi olacağı hakkında fikir verir dedi.outoffit seninle aramızda birgün var ve sende demiştin senin bebekte kilolu o yüzden merak ettim. Ben 26+4 de gitmiştim doğum tarihi sat göre 12 Aralık ama belirlenen doğum tarihi 9 Aralık mış. Tabi o kısım da sürekli kayma oluyor. İşte en son 31+4 de gittim belirlenen doğum tarihi bu sefer 2 aralığa çekilmiş. Sende de öyle mi merak ettim. Son gidişinde mesela belirlenen kısım kaç Aralık yazıyor. Belirlenen kısıma göre mi doğum yapacağız bilgin var mı. Sat a göre mi?
benim dalgalı diye yanaşmadım o da güzeldir eminim. pembişi çıkmış dayanamadımBen airwrap kullanıyorum, dünyanın en iyi yatırımı her gün dua ediyorum üretenlere sjfksks
benimki de 18 aralık görünüyor, 10 aralık haftasına planlarız diyor. 12.12.24 olsa fena olmaz hayat biz planlar yaparken başımıza gelenler olmasın da bari doğumdaHiç öyle bir şey yazmıyor desem Doktor da hiçbir şey demedi doğum zamanı ile alakalı. Sat’a göre 13 Aralık, bir kere ayrıntılı ultrasonda 9 Aralık muhtemelen demişti doktor. Bu başka bir doktordu. Kendi doktorum herhangi bir şey söylemedi. Ben 32 hafta kontrolüne gittiğimde bebek 34+5 haftalık görünüyordu. Ona göre olursa zaten 25 Kasım falan oluyor Ama doktor bebeğin gelişimi doğum zamanı ile ilgili bilgi vermez dedi sadece bebeğin küçük mü iri mi olacağı hakkında fikir verir dedi.