2024 Ağustos Ayı Transfer Olacakların Paylaşım Alanı 🧿

Günaydın :) hiç korkmayın bende önce iğneyi bıraktım fitilde bebeğe destek oluyor günde 3 kere kullanıyormuşsunuz birde. Ben 16.haftada fitili de bıraktım şuan coraspin ve vitamin takviyesi dışında hiç bir şey kullanmıyorum. Aklınıza hiç kötü bir şey getirmeyin hep iyi düşünün iyi olacak Allahın izniyle :) Benim de biri kız biri erkek :) hepimiz sağlıcakla kucağımıza alalım evlatlarımızı inşallah :) ikiz bebekler 14.haftadan itibaren anne karnında birbirleri ile iletişim kurmaya başlarlarmış mucizevi bir şey bunları düşünün :)) Yaklaşık iki hafta sonra hareketlerini hissetmeye başlayacaksınız bunlara odaklanın :))

Çok sevindim hayırlı, uğurlu olsunBir kız bir oğlan maşallah subhanallah çok ideal annesi Rabbim sağlıkla, sıhhatle kucağınıza, kucağımıza alabilmeyi nasip eylesin

Progestan fitili vajinal olarak kullanmayı bıraktıktan sonra kuruluk ve kaşıntınız geçti mi peki doğal yollarla yoksa bir şeyler kullanmanız gerekti mi?
Travazol krem vermişti ama ben fitil olarak kullanmayı bıraktım diye krem kullanmadım geçti de kendiliğinden zaten

İnşallah transferin olur ve sağlıcakla kucağına alırsın bebeğini

Merhaba kızlar isim konusunda neler düşünüyorsunuz ben çok kararsızım eşim babasının ismini koymak istiyor bende başka bir isim istiyorum ortak karara varamıyorum ne yapacağımı şaşırdım siz neler düşünüyorsunuz

Ayy aynı şeyi yaşıyoruz benimki de öyle istiyor yanına da sen ekle diyor iki isimli olsun ama ben istemiyorum

Ayy aynı şeyi yaşıyoruz benimki de öyle istiyor yanına da sen ekle diyor iki isimli olsun ama ben istemiyorum
Benim ki iki isimli de istemiyor sadece babasının adını istiyormuş az önce de konuştuk istemiyorum dedim bana hiç bir iyilik yapmadınız neden koyayım ki dedim eşim bile bu süreçte üstüme çok geldi içimden gelmıyor ee bu seferde ne istiyorsan onu koy diyor bizi düşünmüyorlar hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…