- 6 Ağustos 2024
- 299
- 507
- 31
Günaydın :) hiç korkmayın bende önce iğneyi bıraktım fitilde bebeğe destek oluyor günde 3 kere kullanıyormuşsunuz birde. Ben 16.haftada fitili de bıraktım şuan coraspin ve vitamin takviyesi dışında hiç bir şey kullanmıyorum. Aklınıza hiç kötü bir şey getirmeyin hep iyi düşünün iyi olacak Allahın izniyle :) Benim de biri kız biri erkek :) hepimiz sağlıcakla kucağımıza alalım evlatlarımızı inşallah :) ikiz bebekler 14.haftadan itibaren anne karnında birbirleri ile iletişim kurmaya başlarlarmış mucizevi bir şey bunları düşünün :)) Yaklaşık iki hafta sonra hareketlerini hissetmeye başlayacaksınız bunlara odaklanın :))Günaydın kızlar 14+1 de dün kontrole gittim progestan iğneyi ve diğer bütün ilaçları kesti doktorum sadece günde 3 kere progestan fitil kullanıyorum birde vitamin ve demir ilacı inşallah kanamam hiç olmaz dua edelim birbirimizefetal dna sonucum çıkmadı cinsiyet için de tahminde bulundu biri kız biri erkek inşallah tabi hayırlısı olsun hakkımızda bende durumlar böyle benim dışımda herkes iğneyi bıraktı dimi gerçi korkuyorum ama yapacak bir şey yok
Çok sevindim hayırlı, uğurlu olsunGünaydın kızlar 14+1 de dün kontrole gittim progestan iğneyi ve diğer bütün ilaçları kesti doktorum sadece günde 3 kere progestan fitil kullanıyorum birde vitamin ve demir ilacı inşallah kanamam hiç olmaz dua edelim birbirimizefetal dna sonucum çıkmadı cinsiyet için de tahminde bulundu biri kız biri erkek inşallah tabi hayırlısı olsun hakkımızda bende durumlar böyle benim dışımda herkes iğneyi bıraktı dimi gerçi korkuyorum ama yapacak bir şey yok
Ben 3. Gün embriyosu ile hamile kaldım 14+4 haftalık hamileyimHanımlar, 8 hücreli transfer olup pozitifi göreniniz var mı?
Amin hepimiz inşallah çok teşekkür ederimYaaa gözünüz aydın olsun çok sevindim :)) sağlıcakla alın oğlunuzu kucağınıza inşallah :))
Travazol krem vermişti ama ben fitil olarak kullanmayı bıraktım diye krem kullanmadım geçti de kendiliğinden zatenProgestan fitili vajinal olarak kullanmayı bıraktıktan sonra kuruluk ve kaşıntınız geçti mi peki doğal yollarla yoksa bir şeyler kullanmanız gerekti mi?
Kendiliğinden geçmesi çok iyi olmuş bana iki kullanımlık fitil verdi hoca kullandım bakalım umarım benimki de geçer hemenTravazol krem vermişti ama ben fitil olarak kullanmayı bıraktım diye krem kullanmadım geçti de kendiliğinden zaten
Progestan fitil kullanmıyorsan geçer ya bence o artık bi yerden sonra yan etki yapıyor.Kendiliğinden geçmesi çok iyi olmuş bana iki kullanımlık fitil verdi hoca kullandım bakalım umarım benimki de geçer hemen
Evet dediğiniz gibi sanırım yan etki yaptı bende de inşallah geçer tez zamanda artıkProg
Progestan fitil kullanmıyorsan geçer ya bence o artık bi yerden sonra yan etki yapıyor.
İnşallah transferin olur ve sağlıcakla kucağına alırsın bebeğini3. Gün 5 hücreli transfer olup pozitif alan varmı acaba embriyonun 2. günü bugün 5 hücreli dedi embriyolog sizce nasıl yarına devam ederse transfer olacak 2. tedavim tek embriyom var bana dua edin lütfen hamilelerin duası tutarmiş
Hadi gozun aydin allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallahkızlar 14. haftadan selamlar bugun fetal dna sonucum çıktı şükür temiz vee kızım oluyor
amiin inşallah hepimiz saglıkla kolaylıkla kucagımıza alalımHadi gozun aydin allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah
Çok güzel sağlıcakla alırsın kucağına kızını inşallahkızlar 14. haftadan selamlar bugun fetal dna sonucum çıktı şükür temiz vee kızım oluyor
Ayy aynı şeyi yaşıyoruz benimki de öyle istiyor yanına da sen ekle diyor iki isimli olsun ama ben istemiyorumMerhaba kızlar isim konusunda neler düşünüyorsunuz ben çok kararsızım eşim babasının ismini koymak istiyor bende başka bir isim istiyorum ortak karara varamıyorum ne yapacağımı şaşırdım siz neler düşünüyorsunuz
Benim ki iki isimli de istemiyor sadece babasının adını istiyormuş az önce de konuştuk istemiyorum dedim bana hiç bir iyilik yapmadınız neden koyayım ki dedim eşim bile bu süreçte üstüme çok geldi içimden gelmıyor ee bu seferde ne istiyorsan onu koy diyor bizi düşünmüyorlar hiçAyy aynı şeyi yaşıyoruz benimki de öyle istiyor yanına da sen ekle diyor iki isimli olsun ama ben istemiyorum
İnşallah Allah razı olsun inşallah çok sağolunİnşallah transferin olur ve sağlıcakla kucağına alırsın bebeğini