- 13 Haziran 2024
- 964
- 717
- 18
- Konu Sahibi Gizemm3606
- #6.761
Canım tek seferde üst üste ölçtün mü hiç, ben ölçünce arada hep fark cıkıyor, sen de bakar mısın bi aynı sonucu mu verecekOn call plus benimki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım tek seferde üst üste ölçtün mü hiç, ben ölçünce arada hep fark cıkıyor, sen de bakar mısın bi aynı sonucu mu verecekOn call plus benimki
Aynı marka mı seninki de ? Yok bende üst üste olcmedim hic ama bakarim birCanım tek seferde üst üste ölçtün mü hiç, ben ölçünce arada hep fark cıkıyor, sen de bakar mısın bi aynı sonucu mu verecek
Yok tatlım benim optima , degiştirecektim farklı ölçüyor diye , bi eczaneci normal oldugunu soyledi ama sacma geldi , sana zahmet ölçünce haber verir misin ona göre ben de cihaz degiştirecem, bir haftadır insülun kullanıyorum, hala yüksek , bakalım bu hafta ne diyecek doktor , beni cok yordu bu durumAynı marka mı seninki de ? Yok bende üst üste olcmedim hic ama bakarim birBen diyeti biraz salladım
iki gundur yuksek çıkıyor şekerim
![]()
Ayy ne guzel gidiyorduk ya nerden cikti bu sekerYok tatlım benim optima , degiştirecektim farklı ölçüyor diye , bi eczaneci normal oldugunu soyledi ama sacma geldi , sana zahmet ölçünce haber verir misin ona göre ben de cihaz degiştirecem, bir haftadır insülun kullanıyorum, hala yüksek , bakalım bu hafta ne diyecek doktor , beni cok yordu bu durum
Kuzum o önemli degil, iğneyle kanattıktan sonra ilk ölçüyorsun, sonra aynı yerden biraz daha kac cıkarttıktan sonra tekrar ölçüyorsun , aynı sonucu verecek mi bakalım, ayy sorma cokkk zormus , bi de surekli hastaneye gitmek zorunda kaldımAyy ne guzel gidiyorduk ya nerden cikti bu sekeraclik tokluk ve kacinci saat oldugu onemli degilse olceyim simdi istersen
Ben simdi ölçtüm dediğin gibi ilk değer 95 ikincisi 96 cikti cok bir fark yok acikcasi senin cihaz yanlis olcuyor sanirimKuzum o önemli degil, iğneyle kanattıktan sonra ilk ölçüyorsun, sonra aynı yerden biraz daha kac cıkarttıktan sonra tekrar ölçüyorsun , aynı sonucu verecek mi bakalım, ayy sorma cokkk zormus , bi de surekli hastaneye gitmek zorunda kaldım
Aa evet canım benimkinde anlamlı fark var seninki iyiymiş benimki yanlıs o zamanBen simdi ölçtüm dediğin gibi ilk değer 95 ikincisi 96 cikti cok bir fark yok acikcasi senin cihaz yanlis olcuyor sanirim
Merhaba canım bebeginin kilosu ve sağlığı yerindeyse cok problem yapma bence , doktorunun bu konudaki tavsiyelerini dikkate alabilirsin , ikizdi de mi senin , bu haftaya kadar 6 kilo verdin baska kilo almadın mı, dogru mu anladımMerhaba kızlar. Ne zamandır bakamıyorum buraya nasıl gidiyor nasılsınız? Benim bebisler 30+4 oldular. Artık beni zorlamaya başladılar. Özellikle son bir kaç gündür çok sıkıştırıyorlar ve hiçbir şey yiyemiyorum. Afedersiniz yediğimi de hazımsızlık yüzünden kusuyorum. Herkes kilo alır ben 6 kilo verdim. Sizde nasıl durumlar benim gibi yemede sıkıntı yaşıyor musunuz![]()
Bende İsviçredeyim eğer kanseri atlatirsam bana da tüp bebek yapılacak. Siz İsviçre'de tüp bebek sürecine girdiniz mi nasıl oldu süreç bununla ilgili bilgi verirseniz çok iyi olurYurtdışı nerde bende isviçredeyim burda öyle bir hakkım var mı onu bile bilmiyorum aşılamada şans çok az uğraşmaya değmez demişti doktorum
O toplanma ve sertlik bende de oluyor ya yalancı sancıymış sanırım baya zorluyor ama yarın doktor günüm bir soracağımKadın doğuma 2 haftada bir cagirdi eger bi sıkıntı gorursem 2 3 gunde bir de cagirabilirim dediyürüyüş konusunda da cok aktif oldugum soylenemez malesef
islerimi yaparken bile asiri yoruluyorum birde bebis makat gelis pozisyonunda duruyor ondanmidir bilmem ama yürürken sanki vajina icine icine vuruyor ayaği ordan çıkacak gibi hissediyorum bazen
ve kendini bi tarafa toplayıp o toplandığı bolgede semsert oluyor bunlarda canımı acitiyor haliyle yurumekte zorlasiyor
Merhaba sordun mu canım normalmiymişO toplanma ve sertlik bende de oluyor ya yalancı sancıymış sanırım baya zorluyor ama yarın doktor günüm bir soracağım
Şeker yüklemesi yaptırmadım 32 haftada 5-6 kilo aldığım için gerek görmedi doktor.. yalnız bende huzursuz bacak sendromu başladı kızlar yaşayan var mı başka? Geceleri asla uyutmuyor ağrı da değil değişik bir uyuşukluk varkalkıp yürüme isteği uyandırıyor
Sordum canım normal dediMerhaba sordun mu canım normalmiymiş
Kilo almak ile alakasi yok ki ama Ben 31+4 haftaliğim şuan ve sadece 4 kg aldimyinede şeker çıktı
![]()
Anladım canim aman olmasin zaten şeker falan doktorumuz ne derse ona gore ilerleyelim tabiSordum canım normal dedizayıflar bunu daha fazla ve şiddetli hissediyormuş.
sanırım bir kaç şeye bakıp gerek görmüyor, senin kilon bebeğin kilosu kan tahlili belirti vs gibi.. bana o kadar şeker yüklemeye gerek yok duruma göre bakarız demişti![]()
Bende bayadır var canım eller ayaklar bacaklar şişKızlar sizin ayaklarınızda da ödem var mı? Ben de hafif şişmeler başladı![]()
Ödem yok ama kaşıntı var tahlil yapıldı temiz geldi sonuçlar özellikle gece inanılmaz el ayak kaşıntım oluyorKızlar sizin ayaklarınızda da ödem var mı? Ben de hafif şişmeler başladı![]()