2024 HAZİRAN AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI

Canım tek seferde üst üste ölçtün mü hiç, ben ölçünce arada hep fark cıkıyor, sen de bakar mısın bi aynı sonucu mu verecek
Aynı marka mı seninki de ? Yok bende üst üste olcmedim hic ama bakarim bir 🤔Ben diyeti biraz salladım 🥺 iki gundur yuksek çıkıyor şekerim 😏

Aynı marka mı seninki de ? Yok bende üst üste olcmedim hic ama bakarim bir 🤔Ben diyeti biraz salladım 🥺 iki gundur yuksek çıkıyor şekerim 😏
Yok tatlım benim optima , degiştirecektim farklı ölçüyor diye , bi eczaneci normal oldugunu soyledi ama sacma geldi , sana zahmet ölçünce haber verir misin ona göre ben de cihaz degiştirecem, bir haftadır insülun kullanıyorum, hala yüksek , bakalım bu hafta ne diyecek doktor , beni cok yordu bu durum

Yok tatlım benim optima , degiştirecektim farklı ölçüyor diye , bi eczaneci normal oldugunu soyledi ama sacma geldi , sana zahmet ölçünce haber verir misin ona göre ben de cihaz degiştirecem, bir haftadır insülun kullanıyorum, hala yüksek , bakalım bu hafta ne diyecek doktor , beni cok yordu bu durum
Ayy ne guzel gidiyorduk ya nerden cikti bu seker 😏😏 aclik tokluk ve kacinci saat oldugu onemli degilse olceyim simdi istersen

Ayy ne guzel gidiyorduk ya nerden cikti bu seker 😏😏 aclik tokluk ve kacinci saat oldugu onemli degilse olceyim simdi istersen
Kuzum o önemli degil, iğneyle kanattıktan sonra ilk ölçüyorsun, sonra aynı yerden biraz daha kac cıkarttıktan sonra tekrar ölçüyorsun , aynı sonucu verecek mi bakalım, ayy sorma cokkk zormus , bi de surekli hastaneye gitmek zorunda kaldım

Kuzum o önemli degil, iğneyle kanattıktan sonra ilk ölçüyorsun, sonra aynı yerden biraz daha kac cıkarttıktan sonra tekrar ölçüyorsun , aynı sonucu verecek mi bakalım, ayy sorma cokkk zormus , bi de surekli hastaneye gitmek zorunda kaldım
Ben simdi ölçtüm dediğin gibi ilk değer 95 ikincisi 96 cikti cok bir fark yok acikcasi senin cihaz yanlis olcuyor sanirim

Merhaba kızlar. Ne zamandır bakamıyorum buraya nasıl gidiyor nasılsınız? Benim bebisler 30+4 oldular. Artık beni zorlamaya başladılar. Özellikle son bir kaç gündür çok sıkıştırıyorlar ve hiçbir şey yiyemiyorum. Afedersiniz yediğimi de hazımsızlık yüzünden kusuyorum. Herkes kilo alır ben 6 kilo verdim. Sizde nasıl durumlar benim gibi yemede sıkıntı yaşıyor musunuz 🥲

Merhaba kızlar. Ne zamandır bakamıyorum buraya nasıl gidiyor nasılsınız? Benim bebisler 30+4 oldular. Artık beni zorlamaya başladılar. Özellikle son bir kaç gündür çok sıkıştırıyorlar ve hiçbir şey yiyemiyorum. Afedersiniz yediğimi de hazımsızlık yüzünden kusuyorum. Herkes kilo alır ben 6 kilo verdim. Sizde nasıl durumlar benim gibi yemede sıkıntı yaşıyor musunuz 🥲
Merhaba canım bebeginin kilosu ve sağlığı yerindeyse cok problem yapma bence , doktorunun bu konudaki tavsiyelerini dikkate alabilirsin , ikizdi de mi senin , bu haftaya kadar 6 kilo verdin baska kilo almadın mı, dogru mu anladım

Yurtdışı nerde bende isviçredeyim burda öyle bir hakkım var mı onu bile bilmiyorum aşılamada şans çok az uğraşmaya değmez demişti doktorum
Bende İsviçredeyim eğer kanseri atlatirsam bana da tüp bebek yapılacak. Siz İsviçre'de tüp bebek sürecine girdiniz mi nasıl oldu süreç bununla ilgili bilgi verirseniz çok iyi olur

Kadın doğuma 2 haftada bir cagirdi eger bi sıkıntı gorursem 2 3 gunde bir de cagirabilirim dedi 🤷🏻‍♀️ yürüyüş konusunda da cok aktif oldugum soylenemez malesef 🥲 islerimi yaparken bile asiri yoruluyorum birde bebis makat gelis pozisyonunda duruyor ondanmidir bilmem ama yürürken sanki vajina icine icine vuruyor ayaği ordan çıkacak gibi hissediyorum bazen 😆 ve kendini bi tarafa toplayıp o toplandığı bolgede semsert oluyor bunlarda canımı acitiyor haliyle yurumekte zorlasiyor
O toplanma ve sertlik bende de oluyor ya yalancı sancıymış sanırım baya zorluyor ama yarın doktor günüm bir soracağım🥹

Şeker yüklemesi yaptırmadım 32 haftada 5-6 kilo aldığım için gerek görmedi doktor.. yalnız bende huzursuz bacak sendromu başladı kızlar yaşayan var mı başka? Geceleri asla uyutmuyor ağrı da değil değişik bir uyuşukluk var🥲 kalkıp yürüme isteği uyandırıyor

O toplanma ve sertlik bende de oluyor ya yalancı sancıymış sanırım baya zorluyor ama yarın doktor günüm bir soracağım🥹

Şeker yüklemesi yaptırmadım 32 haftada 5-6 kilo aldığım için gerek görmedi doktor.. yalnız bende huzursuz bacak sendromu başladı kızlar yaşayan var mı başka? Geceleri asla uyutmuyor ağrı da değil değişik bir uyuşukluk var🥲 kalkıp yürüme isteği uyandırıyor
Merhaba sordun mu canım normalmiymiş 🤔

Kilo almak ile alakasi yok ki ama Ben 31+4 haftaliğim şuan ve sadece 4 kg aldim 🥴 yinede şeker çıktı 🥲

Ben de en son 32+3 de gittim kontrole 2.020 ge 44cm di. Toplamda 10 kg civarı aldım. Şuan 33+2 yim. Heyecanla günleri sayıyorum🥰

Merhaba sordun mu canım normalmiymiş 🤔

Kilo almak ile alakasi yok ki ama Ben 31+4 haftaliğim şuan ve sadece 4 kg aldim 🥴 yinede şeker çıktı 🥲
Sordum canım normal dedi🥹 zayıflar bunu daha fazla ve şiddetli hissediyormuş.
sanırım bir kaç şeye bakıp gerek görmüyor, senin kilon bebeğin kilosu kan tahlili belirti vs gibi.. bana o kadar şeker yüklemeye gerek yok duruma göre bakarız demişti🤔

Iyi günler ben 2 defa ivf yaptim maalesef tutmadi ikisi de. Bugün 3. Ivf tedavisine baslamadan önce rahimden biopsi yapildi carsamba kromozom testi yapilacak. Daha baska neler yapilsbilir nelere dikkat edilmeli sizde durumlar nasil?

Sordum canım normal dedi🥹 zayıflar bunu daha fazla ve şiddetli hissediyormuş.
sanırım bir kaç şeye bakıp gerek görmüyor, senin kilon bebeğin kilosu kan tahlili belirti vs gibi.. bana o kadar şeker yüklemeye gerek yok duruma göre bakarız demişti🤔
Anladım canim aman olmasin zaten şeker falan doktorumuz ne derse ona gore ilerleyelim tabi 🥴 gercekten can sıkıcı berbat bisi 🤷🏻‍♀️

Kızlar sizin ayaklarınızda da ödem var mı? Ben de hafif şişmeler başladı :(

Kızlar bana dua edin bebegin kalp atışları yüksek çıktı kalp kapagi yetmezligi olabilirmis yatisim yapildi ilac ile tedavi edilecek insallah lütfen dualarinizda banada yer verin hepimiz saglikla kavusalim inşallah 🙏🏻🥺

Back
X