- 6 Ağustos 2024
- 279
- 490
- 31
Canım incia marka #reklam değil çok kuru ciltler için Bi nemlendiricisi vardı onu aldım denemek için memnun kaldım. Cildim çok kuru benim normalde sürdüğüm nemlendiriciler bir kaç saat sonra hiç sürmemişsin gibi olur bu kremde iki gün falan nemli kaldı tavsiye ederim. Biraz vazelin formunda ama yağlı bir kremNe kullanıyorsun peki canım bende alayım bari internetten
Tamam canım bakarım ona da bi hiç bi fikrim yok ne alacağım konusundaCanım incia marka #reklam değil çok kuru ciltler için Bi nemlendiricisi vardı onu aldım denemek için memnun kaldım. Cildim çok kuru benim normalde sürdüğüm nemlendiriciler bir kaç saat sonra hiç sürmemişsin gibi olur bu kremde iki gün falan nemli kaldı tavsiye ederim. Biraz vazelin formunda ama yağlı bir krem
Fitili bana da doktor bitince kullanma artık dedi yavaş yavaş da azalt dedi teke düşürdüm vajina da kuruluk ve kaşıntı yaptı bende de. Şimdi ağızdan alıyorum gece yatarken böyle sıkıntılar yaşayan varsa ağızdan alabilir etkilemiyor da uyuyunca zaten vücut alışıyor belli bi süre sonraBen progestan fitili de bıraktım 16.haftada şuan 17.haftadayım vajinam bölgede hafif kuruşuk kaşıntı hissettim doktorumla paylaştığımda fitil vajinal dengeyi bozmuş olabilir dedi ve sadece iki defa kullanabileceğim bir fitil verdi sizinde başınıza gelirse mantar gibi bir şeye çevirmeden önlem almak gerekir dedi
Shea yağı kullanmaya başladım canım kokusuna hala alışamadım 6 saat kadar yağlı kalıyor, doğal olduğundan bunu tercih ettim hemen karnım çıktı ve sertleşti lakin başka yağlarla da destekleyince daha iyi sonuç veriyormuş. Bu gidişle Hindistan cevizi yağı gibi bir yağla karıştırıp kullanmayı düşünüyorum.Kızlar göbüşleri yağlıyor musunuz ? Ben daha hiç başlamadım
Ben varım benim saçım normaldede dökülürdü ama bu kadar çok değildi avuç avuç saç döküyorum banada vitamin başlandı kontrole gittiğimde bu konuyu bende konuşacağım doktorla umarım çaresi vardırKızlar saç dökülmesi yaşayan var mı. Doğal bir çözüm bilen var mı bununla ilgili ? Aslında vitamin ve mineral eksikliğim yok hatta kullandığım takviye vitamin içeriği de baya zengin. doktorum da ekstra bişey veremem o vitamin yeterli senin için dedi ama saçım çok aşırı dökülüyor kel kalacağım Allah korusun
Tamam canım bende bakayım bi alayım bi iki bişey sağolShea yağı kullanmaya başladım canım kokusuna hala alışamadım 6 saat kadar yağlı kalıyor, doğal olduğundan bunu tercih ettim hemen karnım çıktı ve sertleşti lakin başka yağlarla da destekleyince daha iyi sonuç veriyormuş. Bu gidişle Hindistan cevizi yağı gibi bir yağla karıştırıp kullanmayı düşünüyorum.