• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 HAZİRAN AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI

Canım uymak mümkün degil ama zaten cok ac ve erken uyanıyorum. Genelde 9 da oluyor benim kahvaltı, ama tam uyamadıgım zaman her öğün ve ara öğün arasını ortalama 2,5 saat sonra yapılıyorum, önerilen genelde o aralık. Yediğin saate bakıp üzerine 2,5 ekleyip sıradaki öğünü yapıyorum. Bi de ben listeye tam uyamıyorum, eksik yiyorum genelde . Başlarda cok kasıyordum , ilk 2 gun acayip stres oldum , baktım olacak gibi degil boyle bir yol cizdim . Tabi genel çerçeveden cıkmamaya çalısıyorum
Kaç cikiyor peki aclik tokluk

Her öğün ölçüyor musun sen ve ne sıklıkla gideceksin endokrine
Evet sabah öğle aksam ölçüyorum sali gunu doktora aticam ya ne der bilmiyorum ki ayni seyleri surekli yemekte asiri bunaltir insani bide yasak olunca daha cazip geliyor insan yemeyecek olsa bile yiyesi geliyor

Evet sabah öğle aksam ölçüyorum sali gunu doktora aticam ya ne der bilmiyorum ki ayni seyleri surekli yemekte asiri bunaltir insani bide yasak olunca daha cazip geliyor insan yemeyecek olsa bile yiyesi geliyor
Canım kadın dogumcun mu bu takibi yapıyor, ben devlet hastanesinde endokrine gidiyorum ama her hafta gitmek cok yorucu oluyor artık hamile hamile

Canım kadın dogumcun mu bu takibi yapıyor, ben devlet hastanesinde endokrine gidiyorum ama her hafta gitmek cok yorucu oluyor artık hamile hamile
Hayir kadin dogumcum dahiliyeye yonlendirdi ayni hastanede dahiliyeye gidiyorum ama doktor mesaj olarak atabilirsin dedi özel oldugu icindir sanirim . Evet ya her hafta zor olur ben 2 haftada bir kontole gidicem ya zaten odalar karşılıklı eger gel dersede ordan çıkıp onada gidebilirim

Hayir kadin dogumcum dahiliyeye yonlendirdi ayni hastanede dahiliyeye gidiyorum ama doktor mesaj olarak atabilirsin dedi özel oldugu icindir sanirim . Evet ya her hafta zor olur ben 2 haftada bir kontole gidicem ya zaten odalar karşılıklı eger gel dersede ordan çıkıp onada gidebilirim
Anladım canım , gebelik şekeri gercekten can sıkıcı ama saglıkla gelsinler , yolun sonuna yaklastık cok şükür

Canım bana insülun basladılar , diyetle kontrol edemedik :( senin nasıl gidiyor diyet

Canım bana insülun basladılar , diyetle kontrol edemedik :KK43: senin nasıl gidiyor diyet
Yaa öylemi 🥲 saglik olsun az kaldi zaten inşallah su gibi gelir gecer 💝 ya benim seker ölçümlerim cok fazla yuksek cikmiyor acikcasi bende anlamadim🤷🏻‍♀️ ama diyetede cok uymuyorum suan cunku 2 3 gunde bile asiri sıkıldım hergun aynı kahvalti falan filan bide yiyeceğim yoksa bile o diyet psikolojisiyle surekli saate bakıyorum bisiler yiyesim geliyor 🥲🥲 doktora son ölçümlerimi atmistim artik haftada 2 kere ölcelim guzel gidiyor dedi senin kac cikiyordu ki açlık tokluk ?

Yaa öylemi 🥲 saglik olsun az kaldi zaten inşallah su gibi gelir gecer 💝 ya benim seker ölçümlerim cok fazla yuksek cikmiyor acikcasi bende anlamadim🤷🏻‍♀️ ama diyetede cok uymuyorum suan cunku 2 3 gunde bile asiri sıkıldım hergun aynı kahvalti falan filan bide yiyeceğim yoksa bile o diyet psikolojisiyle surekli saate bakıyorum bisiler yiyesim geliyor 🥲🥲 doktora son ölçümlerimi atmistim artik haftada 2 kere ölcelim guzel gidiyor dedi senin kac cikiyordu ki açlık tokluk ?
Amin canım, benim bu şekildeydi iki gundur basladık bakalım insulune . Burda yazdılı degil ama dün bile cok alakasız seyretti . Ben de anlamadım canım valla . Saglıkla bi kucagımıza alsaydık. Gercekten diyet cok keyifsiz bisey ve tamamen uymak imkansız gibi bişey bana göre 🙈doktora ne sıklıkla gidiyorsun kadın doguma , 3 haftada bir cagırıyor beni , yuruyus falan yapabiliyor musun

Eklentiler

• IMG_3312.webp
    IMG_3312.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 16
ballimon ballimon Poncikss Poncikss kızlar bende de gizli şeker çıktı. Çarşamba diyetisyen randevum o zamana kadar bi liste attılar. İğne kullanıp kullanmayacağım o zaman belli olacak en nefret ettiğim şey diyet sabah asla erken kalkıp iştahım olmuyor. Doktorlarınız ne dedi nasıl zararları varmış

ballimon ballimon Poncikss Poncikss kızlar bende de gizli şeker çıktı. Çarşamba diyetisyen randevum o zamana kadar bi liste attılar. İğne kullanıp kullanmayacağım o zaman belli olacak en nefret ettiğim şey diyet sabah asla erken kalkıp iştahım olmuyor. Doktorlarınız ne dedi nasıl zararları varmış
Canım zarar konusuna girmedi benim dr ama nette arastırdıgım kadarıyla ciddi ve kontrol altına alınması gereken bir durum . Günlük seker ölçümüne basladın mı

Diyet önemli şeker, ambalajlı seyler ve karbonhidrat konusunda dikkat et . Yapabiliyorsam egzersiz de iyi geliyormus . Ben malesef insülun e basladım . Umarım sana gerek kalmaz

Canım zarar konusuna girmedi benim dr ama nette arastırdıgım kadarıyla ciddi ve kontrol altına alınması gereken bir durum . Günlük seker ölçümüne basladın mı
Yok bana ölçüm yap falan demediler. Yurtdısındayım ben kontrolümüz altında olacak dediler. Çarşamba randevum ne yapılacağı o zaman konusulacak sanırım. Ebe kontrolünde karnımdan baktığında iri bebek cok tombiş duruyor dedi hemen ultrason randevusu dedi 19 unda randevum var. Sonra kilo alımı kontrolü yapıcaz bebeğe 3 haftada 1 dedi

Diyet önemli şeker, ambalajlı seyler ve karbonhidrat konusunda dikkat et . Yapabiliyorsam egzersiz de iyi geliyormus . Ben malesef insülun e basladım . Umarım sana gerek kalmaz
3 gündür çok yürüyorum. Kısa bi tatile geldik akşam yemeği falan dışardan yemem gerekiyor. Cok stres yaptım kendime

Back
X