2024 Ağustos Ayı Transfer Olacakların Paylaşım Alanı 🧿

Önemli olan sağlıklı olmaları tabii sağ salim kucaklarımıza alalım inşallah ne dersen diyeyim hiç anlasamıyoruz isim konusunda bakcam artık bir çaresini

Önemli olan sağlıklı olmaları tabii sağ salim kucaklarımıza alalım inşallah ne dersen diyeyim hiç anlasamıyoruz isim konusunda bakcam artık bir çaresini
Ne zorlukları aştık bunun da üstesinden gelinir Rabbimin izniyle bu arada canım bizim ailede de hep çocuklara 2 isim verilir, isimlerden biri genelde büyüklerin isimlerinden olur. Aslında toplumumuzda yaygın bir durum da çoğu ebeveyn bu konuda biraz zıt düşüyor. Kardeşlerimde aynı problemi yaşamıştı Öyle böyle birisinin dediği oluyor artık kim baskın gelirse Tabii ki istişare edip birbirlerinin rızalarını almak çok daha iyi, bence sen üstesinden gelirsin eşin seni de kırmaz Bu arada biz de isimlerden birini öz Türkçe birini de Kuran da yer alan bir isim olmasını istedik.

Canım hiç canını sıkma benim kaynanam bile erkek olursa eşimin adını koy diyen biri her aileden cıkıyor malesef böyle en azından eşinle orta yolu bulursun

Oh ohh enfeksiyon az olması çok iyi..ben çok su içtiğim için çok gidiyorum ama bu ara kabızlık sorunum var zorladı biraz

İnşallah dediğiniz gibi olur beni kırmaz ve bunun da üstesinden geliriz.. iki ismi de kabul etmiyor babasının ismi tek olacakmıs bende koymama kararı aldım bu sürecte eşim beni çok kırdı ailesi hiçbir konuda bana destek olmadılar yaşım küçük diye hep azar hep azar bende bana iyilik yapılmadı halim hatrım sorulmadı neden oğluma o ismi vereyim ki diye düşünüyorum bazen de hadi eşimi kırmayayım diyorum ama aşırı geriyor beni hak etmiyor diye düşünüyorum şaştım kaldım

Kızlar merhaba benim ikizlerin cinsiyeti de belli oldu iki kızım olucakmış benimde
Hayırlı uğurlu olsun çok sevindim Rabbim sağlıkla, sıhhatle kucağına, kucağımıza alabilmeyi nasip eylesin
Oh ohh enfeksiyon az olması çok iyi..ben çok su içtiğim için çok gidiyorum ama bu ara kabızlık sorunum var zorladı biraz
Canım ben de normalde bağırsak tembelliği var her gün tuvalete çıkamıyorum ama ayıptır söylemesi geldi mi de kabız gibi zorlanıyordum. Tüp bebek tedavisinden hemen önce halis zeytinyağ her sabah bir yemek kaşığı aç karnına içmeye başladım. Şimdi affedersin ıkınmıyorum kesinlikle tavsiye ederim. Bu süreçte bir tık daha dikkatli olmamız gerek biliyorsun ama zeytinyağı içemiyorum diyorsan sulu armutlardan tavsiye ederim
Canım haklısın Rabbim tez zamanda ferahlıklar nasip eylesin. Bu süreçte insan ne yalan söyleyeyim destek bekliyor. En basiti özellikle transfer zamanları bir kap getirdikleri yemek bile o kadar iyi gidiyorki.. Hadi bunları geçtim, telefonda bile halini hatırını sorup “dualarımdasın” demeleri bile yeterli. Bir de erkeklerde şöyle bir şey var söz konusu kendi aileleri olunca gözleri kimseyi görmüyor. Bir şey desen ya da bir şey yapsan anında yanlış anlama gibi bir savunma mekanizmaları var. Aslında son derece o mekanizmalar basit. Ben de inan artık saldım, sessiz kalmak çok güzel bir cevap oluyor yani eşim beni ve tepkimi öyle anlıyor. Ağzımızı açtığımızda kötü oluyoruz canım inan ilk zamanlarda sessiz kalmak zordu da sonra alışıyorsun O yüzden her şey hayırlısıyla gönlünce olsunRabbim ferahlıklar nasip eylesin.

Malesef iki isimli istemiyor sadece tek isim olacakmış bende koymuyorum dedim eşimde ne istiyorsan onu koy dedi kızarak
Kesin ve net kararım kendi sectiğim ismi koyacağım
Çok doğru karar vermişsiniz farklı bir isim önerisi ile gelse değerlendirilebilir tabiki ama direk babamın ismi olacak diye gelmesi olmamış siz ne istiyorsanız onu koyun

Çok geçmiş olsun canım inşallah en kısa sürede atlatırsın. Su çok önemli gerçekten zorlaya zorlaya içmek lazımmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…