2024 HAZİRAN AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI

Yok bana ölçüm yap falan demediler. Yurtdısındayım ben kontrolümüz altında olacak dediler. Çarşamba randevum ne yapılacağı o zaman konusulacak sanırım. Ebe kontrolünde karnımdan baktığında iri bebek cok tombiş duruyor dedi hemen ultrason randevusu dedi 19 unda randevum var. Sonra kilo alımı kontrolü yapıcaz bebeğe 3 haftada 1 dedi
Kacıncı haftadasın ve bebek kilosu ne cıktı canım. Evet o da bir belirti , yani şeker belirtisi. Şeker yüklemesi olmuyor sanırım demi yurtdısında

Kacıncı haftadasın ve bebek kilosu ne cıktı canım. Evet o da bir belirti , yani şeker belirtisi. Şeker yüklemesi olmuyor sanırım demi yurtdısında
Şeker yüklemesi yapıldı. Ebe eliyle karnımdan kontrol etti 27 haftalıktım haftanı bilmesem 30 hafta derim dedi. Şeker testini yapalım kesinlestirelim şeker yüzünden mi iri bebek diye dedi. 19 unda ultrasonum var kilosuna boyuna o zaman bakılacak.

Şeker yüklemesi yapıldı. Ebe eliyle karnımdan kontrol etti 27 haftalıktım haftanı bilmesem 30 hafta derim dedi. Şeker testini yapalım kesinlestirelim şeker yüzünden mi iri bebek diye dedi. 19 unda ultrasonum var kilosuna boyuna o zaman bakılacak.
Anladım canım , saglıkla gelsin bebişlerimiz ins

Amin canım, benim bu şekildeydi iki gundur basladık bakalım insulune . Burda yazdılı degil ama dün bile cok alakasız seyretti . Ben de anlamadım canım valla . Saglıkla bi kucagımıza alsaydık. Gercekten diyet cok keyifsiz bisey ve tamamen uymak imkansız gibi bişey bana göre 🙈doktora ne sıklıkla gidiyorsun kadın doguma , 3 haftada bir cagırıyor beni , yuruyus falan yapabiliyor musun
Kadın doğuma 2 haftada bir cagirdi eger bi sıkıntı gorursem 2 3 gunde bir de cagirabilirim dedi 🤷🏻‍♀️ yürüyüş konusunda da cok aktif oldugum soylenemez malesef 🥲 islerimi yaparken bile asiri yoruluyorum birde bebis makat gelis pozisyonunda duruyor ondanmidir bilmem ama yürürken sanki vajina icine icine vuruyor ayaği ordan çıkacak gibi hissediyorum bazen 😆 ve kendini bi tarafa toplayıp o toplandığı bolgede semsert oluyor bunlarda canımı acitiyor haliyle yurumekte zorlasiyor

ballimon ballimon Poncikss Poncikss kızlar bende de gizli şeker çıktı. Çarşamba diyetisyen randevum o zamana kadar bi liste attılar. İğne kullanıp kullanmayacağım o zaman belli olacak en nefret ettiğim şey diyet sabah asla erken kalkıp iştahım olmuyor. Doktorlarınız ne dedi nasıl zararları varmış
Bebeği ciddi anlamda etkileyebiliyormus 🥲sende dikkat et , bencede şeker ölçümüde cok onemli

Benim bebiste iri bebek onun haricinde hicbir seyim yoktu zaten suyu falan herseyi iyiydi kendimde cok kilo almadim bebis iri oldugu icin yapalim demisti banada

Kadın doğuma 2 haftada bir cagirdi eger bi sıkıntı gorursem 2 3 gunde bir de cagirabilirim dedi 🤷🏻‍♀️ yürüyüş konusunda da cok aktif oldugum soylenemez malesef 🥲 islerimi yaparken bile asiri yoruluyorum birde bebis makat gelis pozisyonunda duruyor ondanmidir bilmem ama yürürken sanki vajina icine icine vuruyor ayaği ordan çıkacak gibi hissediyorum bazen 😆 ve kendini bi tarafa toplayıp o toplandığı bolgede semsert oluyor bunlarda canımı acitiyor haliyle yurumekte zorlasiyor
O toplanma bende de oluyor ama bebek mi kasılma mı bilemiyorum

O sertlesme bende de oluyor dokundukca bile toplandığı yer acıyor. Daha ultrasona girmedim suyu kilosu hakkında bilgim yok perşembe günü giricem. Ebe eliyle baktığında cok tombiş iri bebek demişti. Yarındqn itibaren elimden geldiği kadar diyete uymaya calısıcam. Onların yazdıkları beni geriyor yapasım gelmiyor ben kendime göre ayarlıcam. Muz patates kesinlikle yemiycem. Tavuklu salata tarzı şeyler yaparım. 2 ay idare edersek inşallah sonrası Allah kerim

Eklentiler

• IMG_20241210_104822.jpg
    IMG_20241210_104822.jpg
    80 KB · Görüntüleme: 9
O sertlesme bende de oluyor dokundukca bile toplandığı yer acıyor. Daha ultrasona girmedim suyu kilosu hakkında bilgim yok perşembe günü giricem. Ebe eliyle baktığında cok tombiş iri bebek demişti. Yarındqn itibaren elimden geldiği kadar diyete uymaya calısıcam. Onların yazdıkları beni geriyor yapasım gelmiyor ben kendime göre ayarlıcam. Muz patates kesinlikle yemiycem. Tavuklu salata tarzı şeyler yaparım. 2 ay idare edersek inşallah sonrası Allah kerim
İnşallah 🥲 diyet yapmak beni aşırı geriyor gercekten

İnşallah 🥲 diyet yapmak beni aşırı geriyor gercekten
Benide aynı şekilde kahvaltıya kaşarlı tost yanında domates zeytin yiyordum akşama doğru 1 muz 1 bardak süt akşamda normal ne yaptıysak bu kadardı. Ama şimdi sofradan kalkmadan acıkıyorum aşırı açım psikolojik olarakta etkilendim sanırım.

Benide aynı şekilde kahvaltıya kaşarlı tost yanında domates zeytin yiyordum akşama doğru 1 muz 1 bardak süt akşamda normal ne yaptıysak bu kadardı. Ama şimdi sofradan kalkmadan acıkıyorum aşırı açım psikolojik olarakta etkilendim sanırım.
Evet evet bendede psikolojik aclik oluyor 🥲 normaldede oyle abartili seyler yemem de bilmiyorum anlamadim insallah doğumdan sonra gecer

X