2024 Ağustos Ayı Transfer Olacakların Paylaşım Alanı 🧿

Allah razı olsun canım kimsenin başına gelmesin suyu arttırdım lakin pek bir işe yaramıyor gibi ya 🤔 enfeksiyon daha fazla yayılmadan yarın gideyim dedim. En azından tek şase suda eriyen tozlardan verse bile o da çok işe yarıyor çünkü idrar kesesinin iyicene temizlenmesi lazım. Su şu an tek başına yeterli değil gibi🥹
Evet bana da hep ondan verirlerdi..gittin zannettim git tabiki bekletme..inşallah çabuk geçer

Kizlarr merhaba aranizda rahmine aniden anlık şekilde sızı gelen var mi yani bunun adı kasılma mi bilemiyorum ama böyle aniden rahmime sızı geliyor anlık acı diyeyim ama aniden oluyor ve anlik iğne batiriyor gidiyor öyle soyliyim. Dr a söyledim magnezyum başladık magnezyumdan kaynakli olur dedi ama bilemedim yinede başına gelen vsr mi
Benim basıma gelmişti 2-3 gün anlık sızı giriyordu bebek büyüdüğü için oluyormus hiç endişe etme

Bende bugun 2li test icin kontrole gittim hersey yolundsymis şükür. 1 hafta önden gidiyormus bebişim.13+4 cikti ultrasonda.tansiyonum birax yuksek cikti.kardiyolojiye yolladi 2 hafta sonra holter takcaklar 24 saat.cinsiyet gorunmedi
Canım kontrol altında olduğu sürece tansiyondan korkma demişti doktorum..Benim de 2 hafta önceki kontrolümde yüksek çıkmıştı..evde kendim ölçüyordum ben de farketmiştim..bana tansiyon ilacı verdiler şimdi gayet iyi tansiyonum

Canım kontrol altında olduğu sürece tansiyondan korkma demişti doktorum..Benim de 2 hafta önceki kontrolümde yüksek çıkmıştı..evde kendim ölçüyordum ben de farketmiştim..bana tansiyon ilacı verdiler şimdi gayet iyi tansiyonum
Ya benimki heyecan ve stresden yuksek cikti sanirim.doktorun yanina girerkn 14/8 cikti. Cikinca tekrar olctuler 13/7 . Yinede bi kardiyolojiye git dedi

Ya benimki heyecan ve stresden yuksek cikti sanirim.doktorun yanina girerkn 14/8 cikti. Cikinca tekrar olctuler 13/7 . Yinede bi kardiyolojiye git dedi
Anladım canım öyleyse iyi..benim evde de yüksekti..daha önce yaz döneminde de yükselmişti bir ara sinyalini vermişti

merhaba, transfer hazırlığındaydım. Estrofem kullanıyordum. Ama tedavinin 9. Günü kontrole çağırmıştı doktorum. Geç kalmışız bir yumurta çatlayınca progesteron yükselmiş. Estrofemi bıraktım şimdi regl olunca tekrar transfer hazırlığına baştan başlayacağız. Estrofemi bıraktıktan sonra ne kadar sürede regl olunuyor bilginiz var mı?
Yumurtan seçilmiş dolayısyla baskılanamamış o yüzden iptal etmiştir, aynısı başıma gelmiştim. Bazen önden seçilebiliyormuş. Normal regl gününde ya da 1-2 gün gecikme ile regl oluyorsun, hiç sıkıntı yapma

X