2024 Ağustos Ayı Transfer Olacakların Paylaşım Alanı 🧿

Canım çok konsantre olunca ben de hissediyorum ama öyle değildir benim abartmam diyip geçiştiriyordum. Tam tarif ettiğin gibi işte doğum yapmış tanıdıklarıma söylediğimde hissedersin çok hassas pıt pıt diye tarif ediyorlardı. Her zaman hissedemiyorum hatta ilk hissettiğimde kız kardeşime belki de benim kalp atışımdır dediğimde kalbin göbeğinin altında mı demişti ama benimki daha yeni 12. Hafta oldu. Her birimize tekmelerini hissettiğimiz günleri de görmek nasip olsun

Kizlar merhaba first test alttaki testi ilk yaptim inanamayip ustteki testi yaptim ikiside silik cikti acaba first test yapip yalanci pozitif alan var mi? Bata 10 gun var

O haftalarda bende öyle minik şeyler hissetmiştim bende doktora sorduğumda bu kadar erken hissedemezsin demişti bana yıkılmıştım aslında benimde erken ikiz olduğu için hissedebiliyormuşum bende, ama şuan hissetmek gerçekten çok tatlı bir duygu inşallah en kısa zamanda sende bekleyen herkeste hisseder yaşar bu duyguyu :))

Ayyy sizin iyimiş bana bi ay sonra gel diyor bekle bekle geçmiyor

Ultrasona hergun gidip saatlerce girmiyoruz ki canım 5 10 dakika da bakıp gösterip kapatiyolar zaten ama seçim senin tabiki
Orası öyle tabi uzun süreli olmuyor ama bi makalede okumuştum riskli bir durum yoksa ilk 32 hafta ayda bir son 8 haftada ayda iki ideal olanıymış dayanabilirsem bakayım deneyeceğim bide düşününce doktorun işine gelir canım yoksa ayda iki gitmem o bile ayda bir diyorsa vardır bildiği

Canım merhaba hayırlı olsun öncelikle Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah. Kanama olayını hiç kafana takma. Akıntımın renki değişse bile panik yapardım ben. Korktuğum şey başıma geldi hep. 13 haftalık hamileyim ve neredeyse bütün hamileliğim lekelenme ve kanama ile geçti. 10 gün önce felan hastanelik oldum 4 gün hastanede yattım kanamadan dolayı. Kanama deyince aklına öyle lekelenme gelmesin bilgiğin bardaktan boşalır gibi kan fışkırdı resmen avuç içi büyüklüğünde parçalar geliyodu sürekli ve bu kanama 24 saat sürdü artık kan değerlerim çok düşmüştü bebeği almayı düşündüler bir ara doktrolar kanama durmamıştı ve kan değerlerim hayati tehlike oluşturmaya başlamıştı ama bebek çok iyiydi şükürler olsun içerde takla atıyor oynuyordu. 24 saatin sonunda kanamam azaldı ve 2 hafta olacak neredeyse hala daha devam ediyor lekelenme şeklinde. Yani uzun lafın kısası bebeğin eğer sağlıklı ise her türlü kanama atağını atlatıyor. Rahimde kanama alanı görünmemesi kanama alanı olmadığı anlamına gelmez. Eğer kanama alanı rahim arka duvarı ile kese arasında ise zaten ultrasonda görünmüyor. Kese temizse hiç takılma bence 9 ay kanayıp doğuranlar var. Bebeğin iyi mi sen ona bak canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…