- 21 Haziran 2023
- 224
- 302
Benim doktor da öyle ama bana kontrol süresi uzun geliyor yani o iki hafta geçmek bilmiyorBenimki 2 haftada bir çağırıyor canım
Bende öyleyim sabredemiyorum 2 hafta ama mecburen beklemek durumunda kalıyorum. Sürekli gidip doktoruda kızdırmak istemiyorumBenim doktor da öyle ama bana kontrol süresi uzun geliyor yani o iki hafta geçmek bilmiyor
Doğru diyorsun sabırlı olmak gerek işte gelde bizlere anlatBende öyleyim sabredemiyorum 2 hafta ama mecburen beklemek durumunda kalıyorum. Sürekli gidip doktoruda kızdırmak istemiyorumkendimi kontrol etmeye çalışıyorum yani yavrularımız Allah'a emanet 2 hafta bekliyoruz işte
Evet canım doktor da öyle söyledi zaten sonuç gelene kadar bebeklerin cinsiyeti belli olacak bu gidişle hala haber yokAa senin ikiz mi
Ben yanılmıyorsam ikiz gebelikte ikisinin kesin cinsiyeti belli olmuyor sadece 1 tanesi belli oluyormus size doktorunuz söyledi mi
Arayın doktorunuzu şimdiye çıkmıştır yaEvet canım doktor da öyle söyledi zaten sonuç gelene kadar bebeklerin cinsiyeti belli olacak bu gidişle hala haber yok
Ben merak etmiştim canım teşekkür ederim yorumun için :) ben Inciadan (reklam değil) ve vazelinden devam ozaman. Cildim aşırı kuru birazda bol sürüyorum iki güne bir duş alıyorum iki gün çok rahat götürüyor beni. 20.haftadan sonra muhtemelen her akşam süremeye başlarım şimdi iki güne bir yetiyor. Koku hassasiyeti çok zor olsa gerek Allah yardımcın olsun inşallah bir an önce geçer. Kaçıncı haftandaydınBir arkadaş shea yağını merak ediyordu, kullandıktan sonra yazacağım demiştim. Yani güzel 5-6 saat nemli kalıyor sadece gece yatarken kullanırım diyordum lakin sabah akşam kullanılması daha mantıklı ama tek başına yeterli değil bence Hindistan yağı, jojoba yağı, badem yağı, kakao yağı ile de karıştırarak kullanılıyormuş. Tabii herkesin vücut yapısı farklı, kimisi alerjik yapıya sahip o yüzden kullanmadan önce doktora danışmada fayda var ve de kokusu hoşuma gitmedi. Kötü kokmuyor, güzel de kokmuyor ama bu dönemlerde tüm kokulardan rahatsız olduğum için artık en sevdiğim kokular bile bana güzel gelmiyor o yüzden bu benlik bir problemTabii sürekli kullanım önemli bakalım kendimi takip edeceğim Bu arada kızlar aranızda çoğu şeye midesi bulanıp öğüren var mı? Koku, yemek, toz, kir ve aklıma gelmeyen daha nice şeylere..Her gün mide bulantısı olsada kusma sürekli olmuyordu haftada bir veya iki kez anca ama şimdi öğürmelerim arttı ilaca rağmen yani ilaçta işe yaramıyor ve sonunda kusma oluyor kendimi tutamıyorum. Şikayet etmiyorum ama zor bir durum ne yapacağımı bilmiyorum. Mecbur sabrediyorum.Yaşayan var mı? Yaşayan varsa çözümünü bulan var mı?
Ben ufak ufak hareketli hissetmeye başladım sanırım eğer doğru hissediyorsamBende öyleyim sabredemiyorum 2 hafta ama mecburen beklemek durumunda kalıyorum. Sürekli gidip doktoruda kızdırmak istemiyorumkendimi kontrol etmeye çalışıyorum yani yavrularımız Allah'a emanet 2 hafta bekliyoruz işte
Kac haftaliksin cnm hissediyorsun ve kiz mo erkek miydi senin. ? ,kiz hic kipirdamaz erkek surekli balik gibi kayar diyor eskiler ama :)Ben ufak ufak hareketli hissetmeye başladım sanırım eğer doğru hissediyorsambir nebze de olsa içim rahat ediyor artık :)
Ayy ne güzel yaa kız bebişler çoğalıyor gruptaDoğru diyorsun sabırlı olmak gerek işte gelde bizlere anlatBu arada arkadaşlar doktorumuz %80 kız dedi bize de
Kelebek gibi kıpırdanma oluyor deniyor genelde sende mi öyle hissettinBen ufak ufak hareketli hissetmeye başladım sanırım eğer doğru hissediyorsambir nebze de olsa içim rahat ediyor artık :)
Kese büyüdükçe kanama oluyor denilmişti bana. 5.haftada benimde lekelenmem olmuştu kanama alanım yoktu doktor kese büyümesinden dedi. Rapor alıp evde dinlen istersenSelamlar herkese,
Ağustos ayı transferim tutmamıştı ilk başlarda bende bu gruptaydım daha sonra ekim ayında 2. Transferimi oldum ve tuttu kızlar, 5 haftalık gebeyim. Ama benim cuma dan beri az az da olsa kanamam oluyor, grupta yazışmaları biraz geriye giderek okudum da aynı durumdan muzdarip arkadaşlarım vaemış, telaş yapıyorum. Tadını çıkartamıyorum. Cuma kanamam olunca endişelendim cumartesi doktora gittik kese ve york kesesini gördüm 9 milimdi kese o gün kanamam hiç olmadı. Dün güle eğlene sinemadan eve geldik ağrım da olmamıştı wc ye bir girdim çamaşırım kan, çok ağladım acile gittik, karından muayene etti acil doktoru kese 13 mm olmış kanama alanı görünmüypr dedi. Sabah işe geldim yine kanamam var silince geldi. Neden böyle oluyor. Binbir zorlukla elde ettik hiç gün yüzü göremeyecek miyiz. Bu arada günde 3 duphaston, günde 2 progestan dex iğne alıyorum. Kan görünce de fitilim vardı evde önceden kalan progestan fitili doktora sormadan yaptım iki kere vallahi, dün gece acil doktoru doğru olanı yapmışsın dedi. Kanama alanı görünmemesine rağmen neden kanama oluyor bilginiz var mı, çok uzun yazdım kusura bakmayın
Geçmiş olsun canım senin adına çok sevindimSelamlar herkese,
Ağustos ayı transferim tutmamıştı ilk başlarda bende bu gruptaydım daha sonra ekim ayında 2. Transferimi oldum ve tuttu kızlar, 5 haftalık gebeyim. Ama benim cuma dan beri az az da olsa kanamam oluyor, grupta yazışmaları biraz geriye giderek okudum da aynı durumdan muzdarip arkadaşlarım vaemış, telaş yapıyorum. Tadını çıkartamıyorum. Cuma kanamam olunca endişelendim cumartesi doktora gittik kese ve york kesesini gördüm 9 milimdi kese o gün kanamam hiç olmadı. Dün güle eğlene sinemadan eve geldik ağrım da olmamıştı wc ye bir girdim çamaşırım kan, çok ağladım acile gittik, karından muayene etti acil doktoru kese 13 mm olmış kanama alanı görünmüypr dedi. Sabah işe geldim yine kanamam var silince geldi. Neden böyle oluyor. Binbir zorlukla elde ettik hiç gün yüzü göremeyecek miyiz. Bu arada günde 3 duphaston, günde 2 progestan dex iğne alıyorum. Kan görünce de fitilim vardı evde önceden kalan progestan fitili doktora sormadan yaptım iki kere vallahi, dün gece acil doktoru doğru olanı yapmışsın dedi. Kanama alanı görünmemesine rağmen neden kanama oluyor bilginiz var mı, çok uzun yazdım kusura bakmayın
Estağfirullah uzun değil gayet açıklayıcı yazmışsın öncelikle hayırlı, uğurlu olsun canımSelamlar herkese,
Çok şükür Rabbim hayırlı, iyi, güzel haberler alabilmeni, alabilmemizi her daim nasip eylesinAyy ne güzel yaa kız bebişler çoğalıyor gruptabenimde kontrolüm cuma günü doktor bir ihtimal değişebilir demişti o ihtimali kucaklıyorum bakalım ne dicek gösterirse eğer
16+5 im şuan ikiz olduğu için 17.haftadan itibaren hissetmeye başlarsın demişti doktorum :) her iki tarafta da minik minik pıt pıtlar hissediyorum şuanlık canım :)) biri kız biri erkekti bizim kız daha hareketli çıktı oğlana göreKac haftaliksin cnm hissediyorsun ve kiz mo erkek miydi senin. ? ,kiz hic kipirdamaz erkek surekli balik gibi kayar diyor eskiler ama :)
Hiç korkmayın bu gruptaki herkesin başına geldi bu durumlar kanamalarımız oldu çok şükür atlattık sende atlatacaksın. Üzülme stres yapma zaten ilaçlarını kullanıyormuşsun kanama alanı da yokmuş. Benim lekelenmem olduğunda bol bol su iç dinlen demişti doktorum sende öyle yapmaya çalış. Bebişini sağlıcakla kucağına alacaksın inşallah :)Selamlar herkese,
Kıpırdanma değilde ilk zamanlarda böyle yaslanırya sanki çok hafif göbek deliğimin altında öyle hissetim ilk, son iki gündür de pıt pıt belli belirsiz vuruşlar hissediyorum :) darısı en kısa zamanda sizlerin başına olsun inşallah :))Kelebek gibi kıpırdanma oluyor deniyor genelde sende mi öyle hissettindarısı bizlere inşallah
Anladim cnm sen öndeymişsin maşallah sağlıcakla gelsinler inşallah16+5 im şuan ikiz olduğu için 17.haftadan itibaren hissetmeye başlarsın demişti doktorum :) her iki tarafta da minik minik pıt pıtlar hissediyorum şuanlık canım :)) biri kız biri erkekti bizim kız daha hareketli çıktı oğlana göre
Öncelikle hayırlı olsun sağlıcakla kucağına alırsın inşallahSelamlar herkese,