2024 Ağustos Ayı Transfer Olacakların Paylaşım Alanı 🧿

Nipt testimiz çıktı kızlar sonucumuz benim gördüğüm kadarıyla temiz çok şükür. Kızım oluyor beniimmmm Darısı haber bekleyen tüm güzel annelerimizin başına inşallah
Ne kadar güzel haberler gelmiş bugün çok şükür maşallah Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin pamuk kızınızı gözünüz aydın olsun şansıyla bereketiyle gelsin inşallah

İnşallah canım hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah evlatlarımıza sürekli yeğenime bakıyorum çocuğum sana benzesin diyorum eğer benzerse kara gözlü kara saçlı bi prensesim olur inşallah

Canım çok geçmiş olsun Rabbim sana ve bebeğine acil şifalar versin inşallah bir an önce atlatırsınız ve bir daha hiç yaşamazsınız inşallah

İnşallah canım hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah evlatlarımıza sürekli yeğenime bakıyorum çocuğum sana benzesin diyorum eğer benzerse kara gözlü kara saçlı bi prensesim olur inşallah
Ayy bende afra saraçoğluyla cemre baysele bakıyorum yeşil iri gözleri olsunlar diye inşallah çabalarımız işe yarar sizin bebeişinizde kara kaşlı kara gözlü sürmeli uzun kirpikli bir prenses olur inşallah sağlıcakla tabiki

Canım çalıştığım için yeni gördüm gözünüz aydın tebrik ederim sağlıkla alın kucağınıza inşallah benim hala çıkmadı sinirlerim bozuldu
Amiin inşallah
Pazartesi arar belki Doktor'un olmadı mesaj at çıktı mı diye ben cuma günü atmıştım çıkınca doktor bey arayacak demişti bugün aradı

Pazartesi gününe kaldı o zaman sizinki
İçinizden ne geçiyor kız mı erkek mi
Ayy hiç bilmiyorum canım kafam çok karışık önce değerim yüksek başladığı için erkek gibi gelmişti ama belli olmuyor ki sanki ultrason resminde de erkekmiş gibi geliyor

Yaaa inşallah ablası tam olarak öyle valla. Yeğenim kara kıvırcık saçlı kara gözlü kara kirpikli bi prenses inşallah kızım da öyle olur sizin kızınız afraya cemreye benzesin oğlunuz da çok yakışıklı bi prens olsun inşallah

Fetal DNA sonucum cıkmıs oğlum olacakmıs

Nipt testimiz çıktı kızlar sonucumuz benim gördüğüm kadarıyla temiz çok şükür. Kızım oluyor beniimmmm Darısı haber bekleyen tüm güzel annelerimizin başına inşallah
Hanımlar hayırlı, uğurlu olsun çok sevindim sizin adınıza Rabbim sağlıklı, sıhhatli bir şekilde kucağımıza alabilmeyi nasip eylesin Siz böyle güzel haberler verince ben de heyecanlandım Bakalım biz ne zaman öğreneceğiz ay hiç aklımda yoktuhe şimdi yazdıklarınızı okuyunca heyecan yaptım hadi bakalım maşallah subhanallah diyelim. Her daim güzel haberler alalım inşallah

Bilemiyorum ki bazı arkadaşlar regli günü geldiyse ondan olabilir demiş mantıklı, şu an nasılsınız iyisinizdir inşallahNedense bebeğin büyümesiyle alakalı olduğunu düşünüyorum. Tabii sadece tahmin. Dinlenince geçiyor mu peki? Bu da önemli yani eğer öyleyse dinlenmeye çalışın Çok geçmiş olsun. Biz güzel düşünelim güzel şeyler olsun ama arada bende de bazen ağrılar, batmalar oluyor geçiyorsa sıkıntı yapmayın sonuçta tatlı bir bebiş içinizde büyüyor yerim onlarıSağlıkla büyüsünler
Canım sen anlatınca okurken ne yalan söyleyeyim gerildim, önceki anılarım geldi aklıma neyse yaşandı, geçti, bitti. Burada birçok arkadaşın kanama alanı oldu çok şükür toparlandılar. Halen de toparlanmaya devam ediyorlar. Rabbimin izniyle daha da iyi olacaklar, olacaksınız, olacağız Hep olumlu düşündük hayra yorduk böyle devam..Bu yüzden evham yapmıyoruz, bolca dinleniyoruz ve bol su içiyoruz ve de güzel haberlerinizi bekliyoruz ayrıca geçmiş olsunBu arada bir arkadaş birikmiş kan pıhtısı demiş çok büyük ihtimal öyle olabilir. Tez zamanda kanama alanınız geçer inşallah inanıyoruz geçecek

Çok sağol canım sen de en yakın zamanda öğrenirsin inşallah test sonucumuzun temiz çıkmış olmasını inan hiç bir şeye değişmem üzerimden kocaman bir yük kalktı valla darısı haber bekleyen tüm annelerimizin başına

Amiin inşallah dualarımız kabul olsun ayy inşallah doğduklarını burada resimlerini paylaştığımız zamanları da görelim

Amiin inşallah dualarımız kabul olsun ayy inşallah doğduklarını burada resimlerini paylaştığımız zamanları da görelim
Dün martta ve şubatta transfer olanların paylaşım alanlarına baktım kimi doğum yapmış evimizdeyiz diye yazmış kimi doğum yapacağı günü yazmış. Çok heyecanlı çok güzel Allah bize de göstersin inşallah o günleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…