Ben de 13+1 deyim inanilmaz kasik agrisi var bebek solda ozellikle benim solumda yatarken de oluyor internetten baktim bu haftada rahim buyudugu icin tek tarafli kasik agrisi normalmis hatta agri kesici bile verdikleri oluyormus ama henuz doktora gitmedimKızlar günaydın 13+5 teyim. Dün okulda yoğun bi gün geçirdim. Dünden beri kasığımın sağ tarafı çok fena ağrıyor. Normal mi acaba? Bebekler ikizdi birinin kalbi durmuştu. Doktor o yapmaz demişti ama bilmiyorum ondan olabilir mi sizce ?
Cnm gözünaydin rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin
Çok teşekkür ederim inşallahTebrik ederim canım oğluşunla sağlıklı huzur dolu günleriniz olsun
Aslında evet şimdi sen deyince aklıma geldi adet dönemim benim o durum halen devam ediyor mu yaCnm adet günün geldi mi o yapmasin
yaa büyüyoruz diye demek insan bi tedirgin olmuyor değil yalan olmasın güzel bi hamilelik geçiriyorum şimdilik ama son iki üç gündür gece özellikle ağrısı bayağı uykusuz bırakıyor beni neyse büyüsün de sağlıkla yavrularımız ağrısını da çekerizBen de 13+1 deyim inanilmaz kasik agrisi var bebek solda ozellikle benim solumda yatarken de oluyor internetten baktim bu haftada rahim buyudugu icin tek tarafli kasik agrisi normalmis hatta agri kesici bile verdikleri oluyormus ama henuz doktora gitmedim
ben de pek olmuyordu böyle şeyler ama yoğunlukla beraber stres pek olan şeyler değildi cevap için teşekkürler kızlar anladığım kadarıyla normal kontrolüme de daha var çünkü üç hafta sık sık doktora gitmek istemiyorumMuhtemelen ondan olmuştur..ben evde istirahat halindeyim..rutinimden az daha fazla ayakta kalsam hemen sancılaniyorum
Ondan olmuştur derken yoğun bir günü kastettim canımKızlar günaydın 13+5 teyim. Dün okulda yoğun bi gün geçirdim. Dünden beri kasığımın sağ tarafı çok fena ağrıyor. Normal mi acaba? Bebekler ikizdi birinin kalbi durmuştu. Doktor o yapmaz demişti ama bilmiyorum ondan olabilir mi sizce ?
Canım çok geçmiş oldun narın fazlası tehlikeli diye biliyorum kan sulandırıcı etkisi olduğunu ve rahimde kanamaya sebep olabileceğini duymuştum. 10. Haftamda canım nar istediğinde tüp bebek birimindeki hemşireme sormuştum çok canın istediyse bir dişim ye ama abartma demişti. Yatıp dinlenince geçer Allah’ın izniyle kanama alanın küçükmüş inşallah daha da küçülür bu haftalar bebeklerimiz daha hızlı büyüyorlar, büyüdükçe yok eder o alanı benceKizlar ,dün gece 3 gibi bir lavaboya gideyim dedim bir de ne göreyim her taraf kan olmuş,ben şok halindeyken bir de Lap diye bişey düştü aman Allahım düştü bebegim dedim eşimi uyandırdım ağlaya ağlaya ,bir yandan da nasıl kan geliyor,acile gittik,kalp atışı duyunca rahatladım,doktor eve gönderdi yat dedi,kendi doktoruma gittim öğlen,önemli birşey yok küçük bir kanama alanın var ama ciddi değil dedi bir hafta rapor verdi,bir de ben son bir hafta her akşam bir tane nar yemiştim,doktor eskiler nar ve maydonoz düşük yapar derler sen yeme artık dedi. Hala soktayim o lap diye düşen parça neydi,korkuyu atamadım ,çok kotuyum
Kızlar çoğalıyorNipt testimiz çıktı kızlarsonucumuz benim gördüğüm kadarıyla temiz çok şükür. Kızım oluyor beniimmmm Darısı haber bekleyen tüm güzel annelerimizin başına inşallah
Ayy canım inşallah geçer,bana hiç nar yeme diyen olmadı internette de faydalı olduğuna dair seyelr okumuştum ,şuan öyle korkuyorum ki,tövbe yemem bir dahaCanım çok geçmiş oldun narın fazlası tehlikeli diye biliyorum kan sulandırıcı etkisi olduğunu ve rahimde kanamaya sebep olabileceğini duymuştum. 10. Haftamda canım nar istediğinde tüp bebek birimindeki hemşireme sormuştum çok canın istediyse bir dişim ye ama abartma demişti. Yatıp dinlenince geçer Allah’ın izniyle kanama alanın küçükmüş inşallah daha da küçülür bu haftalar bebeklerimiz daha hızlı büyüyorlar, büyüdükçe yok eder o alanı bence
Canım çok geçmiş olsun bir daha olmaz inşallahKizlar ,dün gece 3 gibi bir lavaboya gideyim dedim bir de ne göreyim her taraf kan olmuş,ben şok halindeyken bir de Lap diye bişey düştü aman Allahım düştü bebegim dedim eşimi uyandırdım ağlaya ağlaya ,bir yandan da nasıl kan geliyor,acile gittik,kalp atışı duyunca rahatladım,doktor eve gönderdi yat dedi,kendi doktoruma gittim öğlen,önemli birşey yok küçük bir kanama alanın var ama ciddi değil dedi bir hafta rapor verdi,bir de ben son bir hafta her akşam bir tane nar yemiştim,doktor eskiler nar ve maydonoz düşük yapar derler sen yeme artık dedi. Hala soktayim o lap diye düşen parça neydi,korkuyu atamadım ,çok kotuyum
Korkma canım geçer Allah’ın izniyle. Yemenin bi sakıncası yok ama porsiyonu küçük tutmak gerekiyor ve sık yememek gerekiyor diye biliyorum benAyy canım inşallah geçer,bana hiç nar yeme diyen olmadı internette de faydalı olduğuna dair seyelr okumuştum ,şuan öyle korkuyorum ki,tövbe yemem bir daha
Amin inşallah canım hepimiz sağlıkla alalım bebeklerimizi kucağımızaKızlar çoğalıyorsağlıcakla güzel güzel büyüsün inşallah
Sağolasın canım,inşallahCanım çok geçmiş olsun bir daha olmaz inşallahrahim ağzında biriken lan pıhtılaşıyor o düşüyor öyle.. benim de yoğun kanama dönemimde olmuştu ben de korkmuştum..doktoruma sorduğumda öyle demişti
Benimde adet zamanım cnm benimde rahmimde batma hissi ve sızı var bende o şekilde yorumladim kendime yazmadimda dr a ama ondandr dedim vücut belli bi seye alıştığı icin yıllardır diye düşündümAslında evet şimdi sen deyince aklıma geldi adet dönemim benim o durum halen devam ediyor mu ya
yaa büyüyoruz diye demek insan bi tedirgin olmuyor değil yalan olmasın güzel bi hamilelik geçiriyorum şimdilik ama son iki üç gündür gece özellikle ağrısı bayağı uykusuz bırakıyor beni neyse büyüsün de sağlıkla yavrularımız ağrısını da çekeriz
ben de pek olmuyordu böyle şeyler ama yoğunlukla beraber stres pek olan şeyler değildi cevap için teşekkürler kızlar anladığım kadarıyla normal kontrolüme de daha var çünkü üç hafta sık sık doktora gitmek istemiyorum
Allah korusun rabbim bir daha göstermesin. Allahimm hep böyle elimiz kalbimizde yasicaz sanırım herseyi az ye cnm baksana herşey de birşey çıkıyor bnde korkuyorum herseyden vallaKizlar ,dün gece 3 gibi bir lavaboya gideyim dedim bir de ne göreyim her taraf kan olmuş,ben şok halindeyken bir de Lap diye bişey düştü aman Allahım düştü bebegim dedim eşimi uyandırdım ağlaya ağlaya ,bir yandan da nasıl kan geliyor,acile gittik,kalp atışı duyunca rahatladım,doktor eve gönderdi yat dedi,kendi doktoruma gittim öğlen,önemli birşey yok küçük bir kanama alanın var ama ciddi değil dedi bir hafta rapor verdi,bir de ben son bir hafta her akşam bir tane nar yemiştim,doktor eskiler nar ve maydonoz düşük yapar derler sen yeme artık dedi. Hala soktayim o lap diye düşen parça neydi,korkuyu atamadım ,çok kotuyum
Aa sende kizlar kervanina hosgeldin. Rabbim sağlıcakla kavuştursun inşallah. Benimkindede düşük risk yazıyor sağlıklı demek oluyormusNipt testimiz çıktı kızlarsonucumuz benim gördüğüm kadarıyla temiz çok şükür. Kızım oluyor beniimmmm Darısı haber bekleyen tüm güzel annelerimizin başına inşallah
Gözünüz aydın sağlıcakla gelsin bebişiniz bereket uğur getirsin size ve ailenize inşallahKizzllarrr benim fetal sonucumda çıktı bende bir kız annesi oluyorummmrabbim sağlıklı şekilde kucağımıza almayi cümlemize nasip etsin inşallah
Sizinde gözünüz aydın olsun bir erkek Bi kız dengeli gidiyor sanırım grubumuz şuanFetal DNA sonucum cıkmıs oğlum olacakmıs
Aynen canım benim sonuçta da yüksek risk saptanmamıştır yazıyor çok şükürAa sende kizlar kervanina hosgeldin. Rabbim sağlıcakla kavuştursun inşallah. Benimkindede düşük risk yazıyor sağlıklı demek oluyormus