• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Ağustos Ayı Transfer Olacakların Paylaşım Alanı 🧿

Canım mantar enfeksiyonu şüphesiyle bende fitil kullandım ve ilk kullandığımda okadar çok akıntım oldu ki nereden geliyor bu kadar akıntı dedim. Senin kahverengi lekelenme gelmesinin sebebi kanamam olmuşya belki rahimde kalıntılar olmuştur fitil de onları söktürmüştür. Benim de ciddi söktürdü çünkü. Aklına kötü bir şey getirme kanama alanı her şey geçmiş çok şükür bebeğinde sende iyisiniz kendini sakın strese sokma
Canım lekelenmeler kahvrengi olsa o kadar takmayacağım ama bildiğin akıntı ile karışık kırmızı taze kan geliyor peçete sildikçe bu bence aktif kanama eskiden kalmış olamaz. O kader yoruldum ki bir türlü bitmek bilmeyen kanamalardan lekelenmelerden. Hamileliğimin tadını çıkaramıyorum, hayal kurmaya bile korkuyorum. Bebeğimin cinsiyeti erkek inan bir tane bile anı olsun diye bir şey alamadım korkudan hani olur da bir şey olursa zor gelir diye. Napmam lazım hiç bilmiyorum tükenmiş haldeyim 🥺

Canım lekelenmeler kahvrengi olsa o kadar takmayacağım ama bildiğin akıntı ile karışık kırmızı taze kan geliyor peçete sildikçe bu bence aktif kanama eskiden kalmış olamaz. O kader yoruldum ki bir türlü bitmek bilmeyen kanamalardan lekelenmelerden. Hamileliğimin tadını çıkaramıyorum, hayal kurmaya bile korkuyorum. Bebeğimin cinsiyeti erkek inan bir tane bile anı olsun diye bir şey alamadım korkudan hani olur da bir şey olursa zor gelir diye. Napmam lazım hiç bilmiyorum tükenmiş haldeyim 🥺
Baska bir doktorunuz var mi? Daha once gidip bilgisinden ilgisinden memnun kaldiginiz? Ben sunu anladim hamilelikte asla tek doktorla olmuyor ozellikle tup bebek yaptirdiysan. Bi doktorum cok rahat bu doktorum cok sıkı. Iki gorus almadan olmuyor. Basindan beri kanamalarla mucadele ediyorsun cunku

Canım bence bir doktora daha görün..sonuçta muayene sonrası oldu ondan kaynaklı olabilir ama kesinleştirmiş olursun ona göre davranırsın..belirsizlik çok kötü bir şey

Baska bir doktorunuz var mi? Daha once gidip bilgisinden ilgisinden memnun kaldiginiz? Ben sunu anladim hamilelikte asla tek doktorla olmuyor ozellikle tup bebek yaptirdiysan. Bi doktorum cok rahat bu doktorum cok sıkı. Iki gorus almadan olmuyor. Basindan beri kanamalarla mucadele ediyorsun cunku

Canım bence bir doktora daha görün..sonuçta muayene sonrası oldu ondan kaynaklı olabilir ama kesinleştirmiş olursun ona göre davranırsın..belirsizlik çok kötü bir şey

Kızlar güleceksiniz belki ama 3 doktor takipliyim. Her hafta birine gidiyorum aşağı yukarı hepsi aynı şeyi söylüyor ultrasonda kanama alanı görünmüyor arada lekelenme olabilir yoğun kanama olmadığı sürece takip edicez diyolar ama her wc gittiğimde kan görmekten tükendim :(

Kızlar güleceksiniz belki ama 3 doktor takipliyim. Her hafta birine gidiyorum aşağı yukarı hepsi aynı şeyi söylüyor ultrasonda kanama alanı görünmüyor arada lekelenme olabilir yoğun kanama olmadığı sürece takip edicez diyolar ama her wc gittiğimde kan görmekten tükendim :KK43:
Canım naçizane bişey söylemek istiyorum kendini hiç kimsenin hamileliği ile kıyaslama her insanın vücudu farklıdır. Bunu zaten biliyorsun hiç birimiz makine değiliz. Hamileliği boyunca her ay adet olan kadınlar olabilir mesela veya 9 ay boyunca doktorun yatacaksın dediği hamilelerde. Evet moral bozucu bir durum seni çok iyi anlıyorum. Ama böyle yaptıkça ister istemez vücudun kasılacak bebekte hissedecek bence bi de diğer türlü dene. Hani diyorsun ya hamileliğimin tadını çıkaramadım hiç bişey alamadım diye. Kır zincirlerini oğluna bişey al. Sana da iyi geleceğini düşünüyorum. 🌹

Kızlar güleceksiniz belki ama 3 doktor takipliyim. Her hafta birine gidiyorum aşağı yukarı hepsi aynı şeyi söylüyor ultrasonda kanama alanı görünmüyor arada lekelenme olabilir yoğun kanama olmadığı sürece takip edicez diyolar ama her wc gittiğimde kan görmekten tükendim :KK43:
Canım mygenius mygenius a katılıyorum. Bence de kır zincirlerini. Bazı kadınlarda olabiliyor bu kanama alanı yok ama kanaması var. Üç doktor takipliymişsin biri bişey kaçırsa diğeri illaki görürdü. Kendini biraz yatıştırmaya çalış. Zor süreçlerden geçtik ama çok şükür mucizelerimiz bizimle 🤲🏻 Belki o alanın çok hassaslaştı ve en ufak dokunma da bile küçük kanamalar yapıyordur. İkinci transferimi yaparken doktorum söylemişti çok hassaslaşmışsın nere dokunsam kanıyor diye. İyi düşün iyi olsun annesi, sen elini karnına koy bebeğini doyasıya sev 🌹

Ben de kızlara katılıyorum canım..benim bir hemşire arkadaşım 9 ay kanadı ve hiç rapor almadı ki yoğun bakım hemşiresiydi çalışmaya devam etti..zira 3 doktor da aynı şeyi söylüyorsa durum söyledikleri gibidir..rahim ağzı kapalıysa ve uzunluğu da normalse, kanama alanı da yoksa bebek güvende demektir

Kızlar 18.haftadayım bebeğin hareketlerini hissediyordum elimi koyunca falan dün biraz gergin bir akşam geçirdim ve geceden beri hiç hareket hissetmedim endişelendim biraz normal midir

Kızlar 18.haftadayım bebeğin hareketlerini hissediyordum elimi koyunca falan dün biraz gergin bir akşam geçirdim ve geceden beri hiç hareket hissetmedim endişelendim biraz normal midir
Canım tatlı bişeyler yemeyi denedin mi? Bi de sol tarafa yatınca da hareketleniyormuş bebekler dene istersen. Bizi de haberdar et

Canım naçizane bişey söylemek istiyorum kendini hiç kimsenin hamileliği ile kıyaslama her insanın vücudu farklıdır. Bunu zaten biliyorsun hiç birimiz makine değiliz. Hamileliği boyunca her ay adet olan kadınlar olabilir mesela veya 9 ay boyunca doktorun yatacaksın dediği hamilelerde. Evet moral bozucu bir durum seni çok iyi anlıyorum. Ama böyle yaptıkça ister istemez vücudun kasılacak bebekte hissedecek bence bi de diğer türlü dene. Hani diyorsun ya hamileliğimin tadını çıkaramadım hiç bişey alamadım diye. Kır zincirlerini oğluna bişey al. Sana da iyi geleceğini düşünüyorum. 🌹

iye. İyi düşün iyi olsun annesi, sen elini karnına koy bebeğini doyasıya sev 🌹

Ben de kızlara katılıyorum canım..benim bir hemşire arkadaşım 9 ay kanadı ve hiç rapor almadı ki yoğun bakım hemşiresiydi çalışmaya devam etti..zira 3 doktor da aynı şeyi söylüyorsa durum söyledikleri gibidir..rahim ağzı kapalıysa ve uzunluğu da normalse, kanama alanı da yoksa bebek güvende demektir

Kızlar çok teşekkür ederim hepinize destekleriniz için. Dün gece acildeydim yine lekelenme arttığı için. Yine kanama alanı vs bulamadılar rahimde. Alttan da muayene edildi vajina içinden veya rahim ağzından kaynaklanan bir aktif kanama da yok hormonal olabileceğini söylediler. Bunla yaşamaya alışmam lazım artık sanırım doğuma kadar bu şekilde geçecek. Bebeğim iyi olsun gerisinin önemi yok zaten tabiki ama işte insan ister istemez bir kan görünce tedirgin oluyor huzursuz oluyor bir de sebebi de bulunamayınca iyice hassas oldum bu konuda. Eskiden kanama alanı vardı ordan geliyor bebekten zaten uzakta sorun olmaz vs diyorlardı rahatlıyordum. Zamanla bu duruma da alışacağım artık. Tekrar teşekkür ederim tavsiyeleriniz için iyi olmaya çalışacağım 🥺

Arkadaslar bende sayfanin ustunde bir markanin anketi cikiyor bebek bakim urunu gondermek icin.sizddde cikiyormu varsa yaptinizmi yapcakmisiniz

Kizllar bebek arabası aldınız mi veya hangi markayi almayi düşünüyorsunuz?? Araştıran var mi acaba aranizda ??

Back