• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Ağustos Ayı Transfer Olacakların Paylaşım Alanı 🧿

Kızlar kontrole gittiğinizde bebeğiniz ağırlığı ile ilgili bişeyler söylüyorlar mı?
Bize geçen muayene de erkek demişlerdi bugün kız dediler 🤦🏻‍♀️ Net sonuç için beklicez biraz daha
Başta kız deyip sonra erkek olduğu netleşen çok duymuştum ama erkek deyip kız demeleri değişik olmuş cidden. Kaçıncı hafta ki?

Bana soylediler uc gun once gittim 15+5 galiba 145 gr 14 cm dediler eger elinde ultrason varsa bilgilerin yazildigi ordaki fl degerini 7 ile carpip boyunu buluyosun
Bana söylüyor doktorum..geçen hafta 90 gr mış minik oğlum😍
Başta kız deyip sonra erkek olduğu netleşen çok duymuştum ama erkek deyip kız demeleri değişik olmuş cidden. Kaçıncı hafta ki?

D Duaherderdedeva bana da boy kilo aynı sizin gibi söylüyorlar ama internette ki sayfalar sanırım minumum değerleri baz alıyor aklıma takılmıştı o yüzden sordum teşekkür ederim 🤗
15. Hafta da erkek dendi 16 hafta da kız dendi ikisi de aynı doktor bakalım bir hafta sonra tekrar gidicem ne dicekler 🫣 15. Haftada ki ultrasonu da ekledim kesin konuşunca bizde ailelerimize erkek olduğunu küçük hediye ile söylemiştik bakalım nasip ne olucak 😂

Eklentiler

• BD3C9764-E696-4EB6-A082-B80059F93080.jpeg
    BD3C9764-E696-4EB6-A082-B80059F93080.jpeg
    117,5 KB · Görüntüleme: 37
D Duaherderdedeva bana da boy kilo aynı sizin gibi söylüyorlar ama internette ki sayfalar sanırım minumum değerleri baz alıyor aklıma takılmıştı o yüzden sordum teşekkür ederim 🤗
15. Hafta da erkek dendi 16 hafta da kız dendi ikisi de aynı doktor bakalım bir hafta sonra tekrar gidicem ne dicekler 🫣 15. Haftada ki ultrasonu da ekledim kesin konuşunca bizde ailelerimize erkek olduğunu küçük hediye ile söylemiştik bakalım nasip ne olucak 😂
Canım hiç tecrübem yok ama bacak arası dolu gibi sanki😂

Kızlar dualarınıza ihtiyacım var . 15. Haftadayım ikizlerim olacak . Dün cinsiyetlerini öğrenmiştik ikisi de erkek . Bugün saat 17 civarı bardaktan başalırcasına kanamam oldu . Şuan bebekler iyi ikisinin de kalp atışlarını gördüm çok şükür ikisi de sağlıklı ama çok korkuyorum nolur dua edin 🙏
Çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin bundan sonra aklıma geldikçe dualarımdasın canım 🥰Ben de arkadaşlar gibi düşünüyorum 🥹Bak gör Rabbimin izniyle ikisi de sımsıkı tutunacak annesi 💪🏻

Ben ultrasondan hiç anlamıyorum anlayanları da tebrik ederim 😂 Yalnız çok heyecanlı kız mı erkek mi? Diye düşünmek 🤭 Neyse önemli olan sağlıklı, sıhhatli olması🐣

Kızlar bugün kontrolüm vardı rahim ağrısı yaşadığımı söyledim nasıl desem böyle çekilme gibi bişey oluyo doktor rahim agzin kapalı dedi çokta üzerinde durmadı bebek baskı yapıyor diye araştırdığımda plesanta previa adı veriliyormuş sanırım riskli bir durummuş bilgisi olan var mı bu konuda nedir bu rahim ağzının kapalı olması

Kızlar kaç haftada bir gidiyorsunuz kontrollere? Benim 3 haftada 1 oldu nerdeyse 3 haftadır görmüyorum bebişi endişelenmem normal mi 🥲

Kızlar bugün kontrolüm vardı rahim ağrısı yaşadığımı söyledim nasıl desem böyle çekilme gibi bişey oluyo doktor rahim agzin kapalı dedi çokta üzerinde durmadı bebek baskı yapıyor diye araştırdığımda plesanta previa adı veriliyormuş sanırım riskli bir durummuş bilgisi olan var mı bu konuda nedir bu rahim ağzının kapalı olması
Grupta bi arkadaş vardı bu tanıyı alan ismini hatırlayamadım şuan. Bebeğin rahim ağzına yakın yere yerleşmesi idi galiba. Riskli bi durum evet ama bu aylarda olursa eğer bebeğin büyüdükçe kendini yukarı doğru toplama olasılığı çok yüksekmiş belki doktorun ondan çok ilgilenmemiştir. bol dinlenme öneriliyor ve gerekirse rahim ağzına dikiş atılıyor diye biliyorum canım.

Kızlar kaç haftada bir gidiyorsunuz kontrollere? Benim 3 haftada 1 oldu nerdeyse 3 haftadır görmüyorum bebişi endişelenmem normal mi 🥲
15 günde bir gidiyorum canım. Baş ağrısı için işlem yaptırdığımda ertesi gün tekrar gidiyorum kalp atışı dinlenmesi için.
Normal 🫣 hareketlerini bi hissetmeye başlasak eminim normale dönücez ❤️🌹🌹

Canım hiç tecrübem yok ama bacak arası dolu gibi sanki😂
Ben ultrasondan hiç anlamıyorum anlayanları da tebrik ederim 😂 Yalnız çok heyecanlı kız mı erkek mi? Diye düşünmek 🤭 Neyse önemli olan sağlıklı, sıhhatli olması🐣
Hayırlısı olsun bakalım biz erkek için hazırlığa başlamıştık.
Ay evet heyecanımız bitmişti ne güzel şimdi bu 15 gün yine heyecanlı bekleyiş 🤗

Hayırlısı olsun bakalım biz erkek için hazırlığa başlamıştık.
Ay evet heyecanımız bitmişti ne güzel şimdi bu 15 gün yine heyecanlı bekleyiş 🤗
Annesi sürpriz yapmasını seven bir bebişin var 🤭 Sürpriz gibi girdi hayatına maşallah subhanallah bak bitmiyor sürprizleri🥰Hele doğduğunda Allah’ım işte en güzel sürpriz bizim için o olacak desene🐣🐣🐣 Sağlıkla, sıhhatle evlatlarımızı kucağımıza alabilmeyi Rabbim nasip eylesin 💐

Annesi sürpriz yapmasını seven bir bebişin var 🤭 Sürpriz gibi girdi hayatına maşallah subhanallah bak bitmiyor sürprizleri🥰Hele doğduğunda Allah’ım işte en güzel sürpriz bizim için o olacak desene🐣🐣🐣 Sağlıkla, sıhhatle evlatlarımızı kucağımıza alabilmeyi Rabbim nasip eylesin 💐
Ne güzel yazmışsın canım 🫂 amin inşallah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Normalde zaten rahim ağzının kapalı olması lazım bu iyi bir şey..plasenta previa bebeğin plasentasının rahim ağzını örtmesi ki bu riskli bir durum ve bunu sana doktorun bebeğin eşi aşağıda rahim ağzını örttü diye söyler ki bu durumda da rahim ağzının kapalı olması lazım..maalesef bende plasenta previa durumu var ve rahim ağzı 1 cm açık..o yüzden sürekli yatıyorum

Kızlar gece çok fena sancılandım..14 hafta 3 günlük oldu bebeğim..sağ ve sol kasıkta ve belimde sancı oldu ve gece boyu devam etti..uyutmadı beni, hep sancıyla uyandım..kanama olacak diye korktum ama gelen birşey yok gerçi plasenta rahim ağzını kapattığı için olamaz ama bir korktum..şimdi sancı hafif var hissettiriyor geceki gibi değil..Bir yerde okudum rahim bağları gerildiği için sancı olur bu haftalarda yazıyordu..sizde oldu mu sancı

Kızlar gece çok fena sancılandım..14 hafta 3 günlük oldu bebeğim..sağ ve sol kasıkta ve belimde sancı oldu ve gece boyu devam etti..uyutmadı beni, hep sancıyla uyandım..kanama olacak diye korktum ama gelen birşey yok gerçi plasenta rahim ağzını kapattığı için olamaz ama bir korktum..şimdi sancı hafif var hissettiriyor geceki gibi değil..Bir yerde okudum rahim bağları gerildiği için sancı olur bu haftalarda yazıyordu..sizde oldu mu sancı
Çok geçmiş olsun vücudumuzda Allah bilir neler oluyor😅🤭Bu arada bende de dayanılmayacak bir acı geçen haftalarda anlık oldu çok şükür gelip gitti. Öyle hafif batma değildi yani🥹

Back