- 22 Ağustos 2021
- 236
- 344
- 53
Merhaba duymadım ama deneyin genel olarak iyi hastane ve doktorları ben esenler medipole gidiyorum sümeyye betül gül cok memnunumMerhaba,
Bahçelievler Medipol Op.Dr.Necla Ülker duymuş muydunuz bilginiz var mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba duymadım ama deneyin genel olarak iyi hastane ve doktorları ben esenler medipole gidiyorum sümeyye betül gül cok memnunumMerhaba,
Bahçelievler Medipol Op.Dr.Necla Ülker duymuş muydunuz bilginiz var mı?
Amin benim kardeşlerim de öyle hatta samimi arkadaşlarım da biraz da riskli bir durum olunca sen yat biz herşeyi yaparız diyorlarAllah sağlıcakla kullanmasını nasip etsin minnakın.Ben de zaten favlıyorum hep alacağım zaman oyalanmamak adına hoş bana fırsat verirlerse teyzesi çok hevesli bide onun istediği cinsiyette olunca zor tutuyorum bişey almaması için
Anladim cnm bizimde büyük beşiği annaneler aliyormus öyle annem alacak büyük ne kadar kullanışlı olduğu tartisilsada alinacakmis oule dediler :) bnde küçük Beşik bebek arbasi vs olaylarini halledicemde en azindan bebek arabasinii yılbaşından önce alsam mi diye düşünüyorumFiyat konusunda çok haklısn farkedecek bayagı ama üç beş takılmayıp alacağım artık zamanı geldiğinde. Zaten bambu beşik annemler alacak karyolasını da abim verck kendi bebelerininkini araba içinde bebek doğduktan sonra bile olur ilk başlarda kullanılmıyor o puset bi tek en başta lazım o da artık ne olursa
Çok sağol canım benim.Ben de hepimiz için dua ediyorum. Artık alışmaya başladım ve emin oldum ki bu kanamalar peşimi birakmayacak haftanın 2 günü acildeyim resmen. Çok şükür bebeğim iyi tek tesellim bu. Kanama alanı vs de göremiyorlar sebebi belirsiz şekilde kanamalar gelmeye devam ediyor. Bol bol dua et benimicin ve bebeğim içinKızlar ben bayadır annemde kalıyordum artık evime geçtim, tabii haliylen hafta sonundan beri evle ilgileniyoruz, maşallah tozlar cirit atıyordu Çok şükür şimdi rahatladık ailem sağolsun Burada bayağı konuşmalar birikmiş. Wiraya Rabbim yar ve yardımcın olsun canım aklıma her geldiğinde dua ediyorum sana ve buradan 5-6 arkadaşa Çok şükür ki ciddi bir durum yokmuş, kuzenimin göremcesinin de kanaması çok olmuştu diye hatırlıyorum hatta düştü sanmışlar ama çok şükür şu an evladını doğurdu, kucağına aldı. @mygenius arkadaşım çok doğru bir konuya değindi. Herkesin hamileliği farklı oluyor lakin senin durumunu daha önceleri yaşadığım için iyi anlıyorum. İnsanın takmaması elde değil ama şükür ki 3 doktora gidiyormuşsun çok şükür kanama alanı yok. O zaman endişelenmeye gerekte yok diyeceğim ama gene küçükte olsa bir endişe oluyor, bizde de oluyor. Olsun sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil Rabbim her birimizi daha da iyi eylesin, her daim güzel haberler alalım Bu arada bebeğin hareketlenme olayına gelince bazen benim de böyle pıt pıt atıyor gibi oluyor ama emin olamıyorum. Emin bir şekilde hareketlerini hissettiğimiz zamanları da tez zamanda görürüz inşallah kalpleri kendileri gibi güzel anneler
Canım etmez miyim özellikle isim belirterek anıyorum. Dualarda buluşalım ama yazdıklarından hissettiğim kadarıyla seni daha rahatlamış gördüm, daha da iyi olasın, olalım inşallah. Rabbimin izniyle güzel haberler alacaksın canım inanıyorum, sen de inanÇok sağol canım benim.Ben de hepimiz için dua ediyorum. Artık alışmaya başladım ve emin oldum ki bu kanamalar peşimi birakmayacak haftanın 2 günü acildeyim resmen. Çok şükür bebeğim iyi tek tesellim bu. Kanama alanı vs de göremiyorlar sebebi belirsiz şekilde kanamalar gelmeye devam ediyor. Bol bol dua et benimicin ve bebeğim için
Şükür daha rahatım canım napiyim başka çarem yok ki. Bu duruma alışmam lazım artık yoksa stresten bebeğe de bir şey olacak diye korkuyorum. Ama şunu farkettim ne zaman çok yürüyüş yapsam veya evde temizlik yapsam hemen arkasından lekelenme geliyor. Doktor ilgisi yok diyor ama her seferinde de tesadüf olamaz heralde yaCanım etmez miyim özellikle isim belirterek anıyorum. Dualarda buluşalım ama yazdıklarından hissettiğim kadarıyla seni daha rahatlamış gördüm, daha da iyi olasın, olalım inşallah. Rabbimin izniyle güzel haberler alacaksın canım inanıyorum, sen de inan
Ben de ne sancı oluyor ne ağrı şuan hiç his yok. Bebeğimi de hissetmiyorum henüz plesenta ön duvarda olduğu için biraz geç hissedersin dediler. Plesenta önde derken rahim ağzını mı kapatıyor canım yoksa ön duvarda mı ? Bana da ön duvarda dediler ama hiç bu risklerden bahsetmediler. Bir de doktorlar her zaman en kötü ihtimali en başta söylüyorlar. Yüzde 1 riski bile söylüyorlar mecbur çok takılma o duruma bence çok nadir bir durumdur rahimin alınması.Açıkçası ben evde çok hareketsizim ama kontrollere gittiğim günler benim de çok sancım oluyor..endokrin doktorum sabah ve akşam yarım saatlik yürüyüşler yap de onda bile sancım oluyor..dün kontrole gittim ve doktorum plasentanın yukarı çekilecek gibi olmadığını söyledi..24 haftayı bir geçsek gerisini düşünmicem dedi..plasenta öndeymiş bir de sezaryen esnasında da kanama riski varmış..en kötüsü rahmini de alırız dedi ve çok üzüldüm açıkçası elimde değil..rabbim kötüsüyle karşılaştırmasın, hem bebeğim için hem de benim için hepimiz için herşey yolunda gider komplikasyon yaşamayız
Ön duvarda olması risk yaratmıyor..benimki hem ön duvarda hem rahim ağzını kapattığı için sezaryen yapılırken plasentayı kesecekler ve kanama riski var..on duvarda yukarda olunca sezaryen kesi yerini kapatmıyor canım seninki iyi..ama benim plasenta kesilince çok kanama olursa rahim alınır bu anne hayatını kurtarmak için mecburen yapılıyor..evet normalde risk yüzde bir ve ben o yüzde birlik riskli gruba girmiş oldumBen de ne sancı oluyor ne ağrı şuan hiç his yok. Bebeğimi de hissetmiyorum henüz plesenta ön duvarda olduğu için biraz geç hissedersin dediler. Plesenta önde derken rahim ağzını mı kapatıyor canım yoksa ön duvarda mı ? Bana da ön duvarda dediler ama hiç bu risklerden bahsetmediler. Bir de doktorlar her zaman en kötü ihtimali en başta söylüyorlar. Yüzde 1 riski bile söylüyorlar mecbur çok takılma o duruma bence çok nadir bir durumdur rahimin alınması.
İçini ferah tut canım Allahın izni ile hiçbir şey olmaz. Ama benim bildiğim 24. haftaya kadar yukarı çıkabiliyor diyor doktorlar ama tabi onun da tipleri varmış yerleşim durumuna göre. Belki doğumda sıkıntı çıkarmayacak şekilde yerleşim alır.Ön duvarda olması risk yaratmıyor..benimki hem ön duvarda hem rahim ağzını kapattığı için sezaryen yapılırken plasentayı kesecekler ve kanama riski var..on duvarda yukarda olunca sezaryen kesi yerini kapatmıyor canım seninki iyi..ama benim plasenta kesilince çok kanama olursa rahim alınır bu anne hayatını kurtarmak için mecburen yapılıyor..evet normalde risk yüzde bir ve ben o yüzde birlik riskli gruba girmiş oldum
Aminama doktorum da öyle demişti ilk önce ama şimdi çıkacak gibi değil bu dedi..düşünmemeye çalışıyorum elimden geleni de yapıyorum..bakalım görücez artık ne olacak..sadece ilk belki de tek bebeğimin hazırlığını kendim yapmak isterdim..artık internetle idare edicemİçini ferah tut canım Allahın izni ile hiçbir şey olmaz. Ama benim bildiğim 24. haftaya kadar yukarı çıkabiliyor diyor doktorlar ama tabi onun da tipleri varmış yerleşim durumuna göre. Belki doğumda sıkıntı çıkarmayacak şekilde yerleşim alır.
Canım hiç belli olmaz her şey doktorların öngürdüğü gibi olmuyor ki. Normalden biraz daha fazla dikkat etmen gerekecek tabiki ama yeter ki sağ salim doğsunlar da eksikleri sonradan da tamamlanır dilediğin gibi alırsın yaparsın her şeyini yine. Bebeğin sağlıklı çok şükür tek derdimiz bunlar olsun canım Allah hastalıkla sınamasın.Aminama doktorum da öyle demişti ilk önce ama şimdi çıkacak gibi değil bu dedi..düşünmemeye çalışıyorum elimden geleni de yapıyorum..bakalım görücez artık ne olacak..sadece ilk belki de tek bebeğimin hazırlığını kendim yapmak isterdim..artık internetle idare edicem
İnsan kendini anlıyor, vücudunu giderek hamilelikte çözüyorsun canım sen kendini yormamaya çalış. Doktor bana da yürü, gez vesaire diyor ama bende çok ayaklanınca, yürüyünce ağrılarım başlıyor bazen ağrılar gitmek bilmiyor, insan korkuyor. Gerçekten doğuma kadar bu korkularımız geçmeyecek gibi en azından bu durumlara alışmamız gerek, streste iyi değil ve neredeyse çoğumuz 3. ayı geçtik sayılır. Tedavi öncesi zaten maddi manevi zorlandık, bu 3 ay süresinde inişli çıkışlı heyecanlarımız, ekşınlarımız oldu. Biraz rahatlamamız gerek hanımlar ve ben inanıyorum şu an da ezan okunuyor. Rabbimin izniyle hayırlı, iyi, güzel haberler alacağız her daim Çünkü duam, inancım bu yönden, gerçekten duanın gücüne inanıyorum.Şükür daha rahatım canım napiyim başka çarem yok ki. Bu duruma alışmam lazım artık yoksa stresten bebeğe de bir şey olacak diye korkuyorum. Ama şunu farkettim ne zaman çok yürüyüş yapsam veya evde temizlik yapsam hemen arkasından lekelenme geliyor. Doktor ilgisi yok diyor ama her seferinde de tesadüf olamaz heralde ya
Canım benim biz iyi düşüneceğiz, Rabbimin izniyle iyi şeyler olacak. Ağzımızdan çıkan her bir cümlenin bir enerjisi var, dua niteliğini taşıma özelliği varmış yani biz hep iyi konuşacağız. İlerleyen zamanlarda çok güzel haberler alacaksın, hem senin hem bebişin için her şey yoluna girecek çok güçlü bir annesin üstesinden geleceksin. Arkadaş doğru demiş. Çok şükür doktor direk sana bunu yapacağız dememiş. “En kötüsü” demiş ki en kötüsü diye de belirtirler genelde. Biz en kötüsünü değil dediğim gibi en güzelini, en iyisini düşünüp, isteyeceğiz. Güzel haberlerini alacaksın arkadaşım, bunun da üstesinden geleceksin biiznillahAçıkçası ben evde çok hareketsizim ama kontrollere gittiğim günler benim de çok sancım oluyor..endokrin doktorum sabah ve akşam yarım saatlik yürüyüşler yap de onda bile sancım oluyor..dün kontrole gittim ve doktorum plasentanın yukarı çekilecek gibi olmadığını söyledi..24 haftayı bir geçsek gerisini düşünmicem dedi..plasenta öndeymiş bir de sezaryen esnasında da kanama riski varmış..en kötüsü rahmini de alırız dedi ve çok üzüldüm açıkçası elimde değil..rabbim kötüsüyle karşılaştırmasın, hem bebeğim için hem de benim için hepimiz için herşey yolunda gider komplikasyon yaşamayız
Aynen canım bana da günde en az 1 saat yürüyüş yapacaksın diyor normal hayatına devam et ağır kaldırmadığın sürece ev işlerini yapabilirsin diyor ama vücudum kaldırmıyor bunun ben farkındayım yine de dikkat etmeye calısıyorum. Abarttığım zaman hemen lekelenmem oluyor. Stresten uzak durmak gerekiyor evet biz ne hissedersek aynı duyguları bebek te yaşıyormuş ama bazı durumlarda insan endişeleniyor engel olamıyor kendine. Ama zaman geçtikçe biraz daha soğukkanlı olmayı öğreniyor insan aksi halde 9 ay geçmeyecekİnsan kendini anlıyor, vücudunu giderek hamilelikte çözüyorsun canım sen kendini yormamaya çalış. Doktor bana da yürü, gez vesaire diyor ama bende çok ayaklanınca, yürüyünce ağrılarım başlıyor bazen ağrılar gitmek bilmiyor, insan korkuyor. Gerçekten doğuma kadar bu korkularımız geçmeyecek gibi en azından bu durumlara alışmamız gerek, streste iyi değil ve neredeyse çoğumuz 3. ayı geçtik sayılır. Tedavi öncesi zaten maddi manevi zorlandık, bu 3 ay süresinde inişli çıkışlı heyecanlarımız, ekşınlarımız oldu. Biraz rahatlamamız gerek hanımlar ve ben inanıyorum şu an da ezan okunuyor. Rabbimin izniyle hayırlı, iyi, güzel haberler alacağız her daim Çünkü duam, inancım bu yönden, gerçekten duanın gücüne inanıyorum.
Gerçekten öyle böyle alışıyorsun dediğin gibi yoksa 9 ay nasıl geçecek Rabbimin izniyle her daim hayırlı, iyi, güzel haberler alacağız, dualarda buluşalım güzel annelerAynen canım bana da günde en az 1 saat yürüyüş yapacaksın diyor normal hayatına devam et ağır kaldırmadığın sürece ev işlerini yapabilirsin diyor ama vücudum kaldırmıyor bunun ben farkındayım yine de dikkat etmeye calısıyorum. Abarttığım zaman hemen lekelenmem oluyor. Stresten uzak durmak gerekiyor evet biz ne hissedersek aynı duyguları bebek te yaşıyormuş ama bazı durumlarda insan endişeleniyor engel olamıyor kendine. Ama zaman geçtikçe biraz daha soğukkanlı olmayı öğreniyor insan aksi halde 9 ay geçmeyecek
Allah bizi korktuğumuzla karşılaştırmasın hersey güzel olsun ve tadını çıkaralımİnsan kendini anlıyor, vücudunu giderek hamilelikte çözüyorsun canım sen kendini yormamaya çalış. Doktor bana da yürü, gez vesaire diyor ama bende çok ayaklanınca, yürüyünce ağrılarım başlıyor bazen ağrılar gitmek bilmiyor, insan korkuyor. Gerçekten doğuma kadar bu korkularımız geçmeyecek gibi en azından bu durumlara alışmamız gerek, streste iyi değil ve neredeyse çoğumuz 3. ayı geçtik sayılır. Tedavi öncesi zaten maddi manevi zorlandık, bu 3 ay süresinde inişli çıkışlı heyecanlarımız, ekşınlarımız oldu. Biraz rahatlamamız gerek hanımlar ve ben inanıyorum şu an da ezan okunuyor. Rabbimin izniyle hayırlı, iyi, güzel haberler alacağız her daim Çünkü duam, inancım bu yönden, gerçekten duanın gücüne inanıyorum.
Canım benim biz iyi düşüneceğiz, Rabbimin izniyle iyi şeyler olacak. Ağzımızdan çıkan her bir cümlenin bir enerjisi var, dua niteliğini taşıma özelliği varmış yani biz hep iyi konuşacağız. İlerleyen zamanlarda çok güzel haberler alacaksın, hem senin hem bebişin için her şey yoluna girecek çok güçlü bir annesin üstesinden geleceksin. Arkadaş doğru demiş. Çok şükür doktor direk sana bunu yapacağız dememiş. “En kötüsü” demiş ki en kötüsü diye de belirtirler genelde. Biz en kötüsünü değil dediğim gibi en güzelini, en iyisini düşünüp, isteyeceğiz. Güzel haberlerini alacaksın arkadaşım, bunun da üstesinden geleceksin biiznillah
Tok yatıp gece aç uyanıyorum ben deSellaaaammm güzel annişlerrrrya ben 18. Haftadayım bir iki gündür gece uyanıyorum açlıktan sizin de öyle oluyor mu? Hamilelik böyle bişey mi cidden merak ettimm
Ben hep açım ama özellikle gece midem sızlıyorSellaaaammm güzel annişlerrrrya ben 18. Haftadayım bir iki gündür gece uyanıyorum açlıktan sizin de öyle oluyor mu? Hamilelik böyle bişey mi cidden merak ettimm