Kızlar ben bayadır annemde kalıyordum artık evime geçtim, tabii haliylen hafta sonundan beri evle ilgileniyoruz, maşallah tozlar cirit atıyordu
Çok şükür şimdi rahatladık ailem sağolsun
Burada bayağı konuşmalar birikmiş.
Wiraya Rabbim yar ve yardımcın olsun canım aklıma her geldiğinde dua ediyorum sana ve buradan 5-6 arkadaşa
Çok şükür ki ciddi bir durum yokmuş, kuzenimin göremcesinin de kanaması çok olmuştu diye hatırlıyorum hatta düştü sanmışlar ama çok şükür şu an evladını doğurdu, kucağına aldı.
mygenius arkadaşım çok doğru bir konuya değindi. Herkesin hamileliği farklı oluyor lakin senin durumunu daha önceleri yaşadığım için iyi anlıyorum. İnsanın takmaması elde değil ama şükür ki 3 doktora gidiyormuşsun çok şükür kanama alanı yok. O zaman endişelenmeye gerekte yok diyeceğim ama gene küçükte olsa bir endişe oluyor, bizde de oluyor. Olsun sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil
Rabbim her birimizi daha da iyi eylesin, her daim güzel haberler alalım
Bu arada bebeğin hareketlenme olayına gelince bazen benim de böyle pıt pıt atıyor gibi oluyor ama emin olamıyorum. Emin bir şekilde hareketlerini hissettiğimiz zamanları da tez zamanda görürüz inşallah kalpleri kendileri gibi güzel anneler