• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Ağustos Ayı Transfer Olacakların Paylaşım Alanı 🧿

Kızlar bebek bezi ne almayı düşünüyorsunz
Ben önce bir numara sleepy aldım sonra molfix in dokusunun daha pamuklu olduğunu ve bir çok kişinin molfix ten memnun olduğunu duyunca denemek için bir pakette prematüre olarak molfix aldım. Bakalım hangisinden memnun kalırsam ondan devam ederim artık

Kızlar bebek arabası aldınız mı? Hem travel hem kabin boy olan bebek arabaları varmış çift yönlü ve puset takılan onlardan alanınız oldumu
Mesajını çok geç gördüm ama benim aldığım sanırım senin demek istediğinden. Prego Venüs(reklam değil) modelini aldım. Çift yönlü özelliği pusetini ya da kabin boy oturma yerini döndürdüğünde oluyor.

Mesajını çok geç gördüm ama benim aldığım sanırım senin demek istediğinden. Prego Venüs(reklam değil) modelini aldım. Çift yönlü özelliği pusetini ya da kabin boy oturma yerini döndürdüğünde oluyor.
Evet şimdi baktım dediğimle aynı. Alırken araştırmış mıydın bilgi verdiler mi mağazadan aldıysan? Bende araştırıyorum saydığım özelliklerde olsun istiyorum çünkü

Evet şimdi baktım dediğimle aynı. Alırken araştırmış mıydın bilgi verdiler mi mağazadan aldıysan? Bende araştırıyorum saydığım özelliklerde olsun istiyorum çünkü
Ben mağazada gördüm kapanmasını falan inceledim sonra netten fiyatını daha uygun bulunca netten aldım. Puset de dahil bebek arabası falan 12 bine gelmişti bana yılbaşından önce. Pusetini çok beğendim her pusetin içinde yatak olmuyor bu modelde yatak var ve araba koltuğu olarakta kullanılıyor.

Arkadaslar benim mide bulantim ve kusmalarim gecmisti cok oldu geceli.simdi 27.haftdayim. yine bulanti başladı ve kusma.normalmi bu

Kızlar duanıza ihtiyacım var. Kızımın hareketlerini hissedemediğim için kontrol amaçlı hastaneye geldim sancın var dediler yatırdılar beni daha 31.haftadayız bana dua eder misiniz

Kızlar duanıza ihtiyacım var. Kızımın hareketlerini hissedemediğim için kontrol amaçlı hastaneye geldim sancın var dediler yatırdılar beni daha 31.haftadayız bana dua eder misiniz
Dualarım seninle ve bebeğinle canım noldu naptınız iyi misiniz?

Arkadaslar benim mide bulantim ve kusmalarim gecmisti cok oldu geceli.simdi 27.haftdayim. yine bulanti başladı ve kusma.normalmi bu
Bebek büyüdükçe mide sorunları yine oluyor baskı arttığı için ama enfeksiyon varlığında da olabiliyor bulantı.. veya ödem artıyorsa ve tansiyon yüksekliği varsa da olabilir..doktoruna bir danış tahlil falan temizse normal de olabilir

Son düzenleme:
Canım nasılsınız şimdi..Dua ederim tabii ki..Rabbimin izniyle sağlıcakla devam edecek zamanına gidecek gebeliğin🤲🤲🤲 durdururlar hastanede sancıları inşallah

Canım nasılsınız şimdi..Dua ederim tabii ki..Rabbimin izniyle sağlıcakla devam edecek zamanına gidecek gebeliğin🤲🤲🤲 durdururlar hastanede sancıları inşallah
Dualarım seninle ve bebeğinle canım noldu naptınız iyi misiniz?
Allah razı olsun kızlar dualarınız için, iki gündür hastanedeyiz çok şükür son nst de sancı çıkmadı ciğer geliştirici iğne yaptılar açıklık yok şuan. Ultrason için bekliyoruz bakalım sonrasında taburcu olacak mı karar verecekler

Allah razı olsun kızlar dualarınız için, iki gündür hastanedeyiz çok şükür son nst de sancı çıkmadı ciğer geliştirici iğne yaptılar açıklık yok şuan. Ultrason için bekliyoruz bakalım sonrasında taburcu olacak mı karar verecekler
Oh ohh çok sevindim..inşallah erken sancı olmaz bir daha🤲

Kızlar aranızda soğuk algınlığı grip olanınız var mı? Perşembeden beri burnum akıyor boğazlarda da acı var kbb antibiyotiklik değilsin ilaçta veremem dedi eve yolladı bol sıvı tüketmemi ve tuzlu su ile gargara yapmamı söyledi fakat hiç halim kalmadı. Hamilelik şekerim olduğu içinde bal vs tüketemiyorum. Ne yapacağımı şaşırdım 29. Haftalık ikiz gebeyim 🥺

Oh ohh çok sevindim..inşallah erken sancı olmaz bir daha🤲
Allah razı olsun canım, bu süreçte gerçekten yorulmamak gerekiyormuş sizlerde kendinize çok dikkat edin. Geçtiğimiz hafta çok yorulmuştum dinlenemedim onlar tetiklemiştir dedi doktorum bu işin şakası yokmuş daha iyi anladım. İnşallah her birimiz vakti zamanı gelince evlatlarımızı sağlıcakla kucaklarımıza alalım

Kızlar aranızda soğuk algınlığı grip olanınız var mı? Perşembeden beri burnum akıyor boğazlarda da acı var kbb antibiyotiklik değilsin ilaçta veremem dedi eve yolladı bol sıvı tüketmemi ve tuzlu su ile gargara yapmamı söyledi fakat hiç halim kalmadı. Hamilelik şekerim olduğu içinde bal vs tüketemiyorum. Ne yapacağımı şaşırdım 29. Haftalık ikiz gebeyim 🥺
Günde iki bardak yarım limon sıkılmış ıhlamur içebilirsin ve sulandırılmış sirke ile gargara yapabilirsin..ben öyle atlattım

Back