2024 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Çok teşekkürler cevaplarınız için kızlar. İnşallah herşey yolundadır ve hepimiz vaktinde sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize.

Ben de canım dün akşamdan beri hissedemiyorum desem yeri, ben de iki haftadır hissediyordum hissetmediğim gün olmamıştı kafam takıldı
Arkadaşlarında yazdığı gibi sanırım biraz sabretmemiz lazım. Ama gerçekten insan fazla dikkat ettiğinde çok kafaya takabiliyor. Ben o kadar stres yapmışımki bugün, şu an başım ağrıyor, minoset aldım 🥴
Hareket bekliyorum dört gözle 🙏🏻😊

Çok teşekkürler cevaplarınız için kızlar. İnşallah herşey yolundadır ve hepimiz vaktinde sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize.

Arkadaşlarında yazdığı gibi sanırım biraz sabretmemiz lazım. Ama gerçekten insan fazla dikkat ettiğinde çok kafaya takabiliyor. Ben o kadar stres yapmışımki bugün, şu an başım ağrıyor, minoset aldım 🥴
Hareket bekliyorum dört gözle 🙏🏻😊
Ben de bekliyorum ☺ kasıklarımda da tuhaf bi yanma ağrı var iki gündür offff

Geçen sene gebeliğimde kızıma önceden aldım stok yaptım. 2 3 4 numara sleepy artmıştı. Şimdi oğlumda o kalanları kullanacağım. 1 numarayı 20 gün kullandım, hızla büyüyorlar :) 4 numaradan sonra molfix kalıbı daha rahat oldu. İkisinden de memnun kaldım.
o zaman hepsinden 1 paket :)

Arada adet ağrısı gibi adet olacakmış gibi hisseden var mı 🫤
Ben daha bu sabah öyle oldu, biraz da fazla ayakta kaldım sanırım şimdi de bıçak saplanması tarzında hafif ağrı oluyor. Valla ben anlamıyorum millet 10 saat ayakta çalışıyor ben 2 saat ayakta kalsam hemen karnim ağrıyor telaşlanıyorum.

Ben daha bu sabah öyle oldu, biraz da fazla ayakta kaldım sanırım şimdi de bıçak saplanması tarzında hafif ağrı oluyor. Valla ben anlamıyorum millet 10 saat ayakta çalışıyor ben 2 saat ayakta kalsam hemen karnim ağrıyor telaşlanıyorum.
Doktorumu aradım sabah dün akşamda aynısı oldu çünkü. Uterus büyüme ağrısı dedi ama inşallah öyledir yani bilemiyorum siz de dinlenin herkesin hamileliği farklı geçiyor. Benim de genelde ağrı sancılarım var hamilelik başladığından beri

.
Bünyemiz kaldırmıyor demekki. 2 saat ayaktaysam mutlaka kasık ağrım oluyor.

Doktorumu aradım sabah dün akşamda aynısı oldu çünkü. Uterus büyüme ağrısı dedi ama inşallah öyledir yani bilemiyorum siz de dinlenin herkesin hamileliği farklı geçiyor. Benim de genelde ağrı sancılarım var hamilelik başladığından beri
aynen benim de öyle başından beri karnım ağrıyor ara ara 2 gün iyiysem 3, gün mutlaka ağrır korkuyorum ben de dr bir sıkıntı yok diyor çok şükür ama insan bir yeri ağrıyınca telaşlanıyor tabi ki.

aynen benim de öyle başından beri karnım ağrıyor ara ara 2 gün iyiysem 3, gün mutlaka ağrır korkuyorum ben de dr bir sıkıntı yok diyor çok şükür ama insan bir yeri ağrıyınca telaşlanıyor tabi ki.
Aynıyız benim de bu şekilde. Gerçekten insan telaşlanıyor normal olduğunu defalarca duymamıza rağmen. İyi olsunlar da ağrısına, sızısına razıyız, sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🙏

Aynıyız benim de bu şekilde. Gerçekten insan telaşlanıyor normal olduğunu defalarca duymamıza rağmen. İyi olsunlar da ağrısına, sızısına razıyız, sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🙏
Amin canım insallah yaa gerçekten su son 4 ayi da bir atlatalım hayırlısıyla sağlıkla gelsinler 🙏🏻

Gerçekten ne kadar kaygiliyiz millet olarak :)))) toplumca ankisiyete artmiş
Analarimizin hic boyle telas yaptigini dusunmuyorum hamilelikte
Benim ilk hamilelik daha anksiyetiliydi,daha duzenli beslenirdim,yediklerime çok dikkat ederdim,sekerli seyler bile yemezdim
Bunda öyle olamiyorum,tatli istoyosa yiyorum,ilk hamilelikteki kadar duzenli saglikki beslenemiyorum sanki ,evde çocuk olunca oturupta dinlenilmiyo bile ,hamilelik nasil geciyo onuda anlamiyorum :)çok ciddiyim soyle tv karsisina gecip bisiler yiyip keyif yapacak vakit bulamiyorum,hep bi kosturma icindeyim

Merhabalar. Bana da doktor 15.haftada plesanta biraz aşağıda dedi. Kanamam oldu benim az miktarda. Şimdi ilaç kullanıyorum dinleniyorum. Siz neler yaptınız bu süreçte. Sonuçta 7 24 yatamıyorum ama kalktığım zaman da bişe olacak diye korkuyorum. Kanamam bir kere olsu bi kaç gün kahverengi gelebilir dedi.
Ben ilaçlarımı düzenli kullanıyorum ve ağır iş yapmaktan kaçınıyorum. Hatta yemek dışında evde hiç iş yapmıyorum, işe devam ediyorum masa başı olduğu için sorun olmaz diye. En son gittiğimde doktor yavaş yavaş yukarıya çıktığını söyledi inşallah sizin de sorunsuz bir şekilde devam edecektir

Kizlar sacma geleck ama bir sey soracam. 20 haftalik oldk 19. Haftadanberi yani son bir haftadr asiri hateket hissediyorm. Bayagi disardan gornuo. Gun icerisinde cok fazla hareket oluyor. Bebekte sknti yoktur dimi. Bir rahatsizlk belirtisi mi acaba . 😒
ayh en hizli hissinden banada amiiin sjsjs guclu cikti demek seninki 😂 🧿

X