- 31 Ekim 2023
- 1.174
- 922
-
- Konu Sahibi palm angels
- #16.601
Güzel haberlerle gel inşallah, hiçbir şey olmayacakDetaylıya aldılar her şey çok iyi ama acil serklaja alıcaklar maalesef bebeğim rahim ağzında 1 cm sadece rahim ağzım o kadar yakın operasyonda her şey olabilir dedi
Çok çok geçmiş olsun canım. Eşimin kuzeni 10 cm miyomla gebelik ve doğum yaptı. Hatta doğumdan 1 sene sonra aldırdı miyomları. Canını sıkma düzenli kontrollerine gidip dikkat et kendineKızlar hepinizden Allah razı olsun güzel dilekleriniz için bakamadım bütün mesajları kaç gündür ne çektim sürekli hastanedeydim çok kötü bir süreç geçirdim az kalsın apandist olmadığım halde ameliyat olacaktım kaç yere gittim ultrason görüntüsü ile göremediler apandist olup olmadığını en son emarı denediler belki onda görebiliriz diye neyse ki apandisit değilmiş asıl nedeni 4 tane miyommuş arkasında da sıvı birikintisi varmış büyümüş en büyüğü 7cm5.5 muş doktor bebebeğim küçük olsaydı gebeliği sonlandırıp miyomu alacakmışta bebek büyük olduğu için böyle ağrı kesici ile devam edecekmişim progestanı da kesti miyomu besliyormuş düşük tehlikemde var çok dikkat etmem gerek artık dualarınızı eksik etmeyin
Çok geçmiş olsun umarım sağ sağlım hepimiz kucağımıza alalım evlatlarımızıKızlar hepinizden Allah razı olsun güzel dilekleriniz için bakamadım bütün mesajları kaç gündür ne çektim sürekli hastanedeydim çok kötü bir süreç geçirdim az kalsın apandist olmadığım halde ameliyat olacaktım kaç yere gittim ultrason görüntüsü ile göremediler apandist olup olmadığını en son emarı denediler belki onda görebiliriz diye neyse ki apandisit değilmiş asıl nedeni 4 tane miyommuş arkasında da sıvı birikintisi varmış büyümüş en büyüğü 7cm5.5 muş doktor bebebeğim küçük olsaydı gebeliği sonlandırıp miyomu alacakmışta bebek büyük olduğu için böyle ağrı kesici ile devam edecekmişim progestanı da kesti miyomu besliyormuş düşük tehlikemde var çok dikkat etmem gerek artık dualarınızı eksik etmeyin
bende en son 9 martta gordum bir sonraki kontrolumuz 8 nisanda :) zor geciyor zamanOfffff ilk defa bu kadar uzun süre kontrole gitmedim , bebeği en son 16 martta gördüm sonraki kontrol 10 Nisan’da.. acaba arada gitsem mi ya görmeye çok merak ediyorum .
Çok sağol canım işte büyüyedebilir küçüledebilirmiş dedi sancısı çok kötü halen var güçlü ağrı kesicide veremiyorlar artık elimden geldiğince çekeceğim Allah'ım daha kötüsünü vermesin çekmeye razıyımÇok çok geçmiş olsun canım. Eşimin kuzeni 10 cm miyomla gebelik ve doğum yaptı. Hatta doğumdan 1 sene sonra aldırdı miyomları. Canını sıkma düzenli kontrollerine gidip dikkat et kendine
Amin inşallahÇok geçmiş olsun umarım sağ sağlım hepimiz kucağımıza alalım evlatlarımızı
Çok şükür bak ne kadar önemli başka doktorlara da görünmek. Sevindim canım rahatlamışsındır :)Kızlar bende de bant yokmuş, zarlarda açıklık da yokmuş. Kalbi duran bebeğin zarı imiş zararsızmış. İnşallah hepimiz sorunsuz atlarız gebeliği mizi
Evet canım sorma inşallah hiç birimiz kötü bişe yaşamayız ya herkese dua ediyorum. Siz de çok sağolunÇok şükür bak ne kadar önemli başka doktorlara da görünmek. Sevindim canım rahatlamışsındır :)
inşallah güzel haberle sonuçlanır işleminiz dualarımız sizinleDetaylıya aldılar her şey çok iyi ama acil serklaja alıcaklar maalesef bebeğim rahim ağzında 1 cm sadece rahim ağzım o kadar yakın operasyonda her şey olabilir dedi
Çok geçmiş olsun canım.Yariladik artık inşallah kalan sürecinde sorunsuz atlatıp sag saglim kucağımıza alırız insallahKızlar bende de bant yokmuş, zarlarda açıklık da yokmuş. Kalbi duran bebeğin zarı imiş zararsızmış. İnşallah hepimiz sorunsuz atlarız gebeliği mizi
İnşallah canım yaÇok geçmiş olsun canım.Yariladik artık inşallah kalan sürecinde sorunsuz atlatıp sag saglim kucağımıza alırız insallah
19+ 4deyim bende inşallah sorunsuz ilerlerizKızlar kaç haftalık oldunuz ? Biz 21+1 olduk çok şükürönümdeki riskli haftaları sağlıkla atlatmak için gün sayıyorum inşallah sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza alırız
20+6 yarın yarın yeni haftaya giriyorum ben de :) Şu an gebeliğimizin balayı dönemindeyiz :) son trimesterda artık yuvarlanarak devam edeceğiz gibi :)Kızlar kaç haftalık oldunuz ? Biz 21+1 olduk çok şükürönümdeki riskli haftaları sağlıkla atlatmak için gün sayıyorum inşallah sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza alırız
20+5 olduk bizde canımKızlar kaç haftalık oldunuz ? Biz 21+1 olduk çok şükürönümdeki riskli haftaları sağlıkla atlatmak için gün sayıyorum inşallah sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza alırız
Sorunsuz olsunda tek yuvarlanalım gülüm yaaa heran sıkıntı stres gibi20+6 yarın yarın yeni haftaya giriyorum ben de :) Şu an gebeliğimizin balayı dönemindeyiz :) son trimesterda artık yuvarlanarak devam edeceğiz gibi :)
Bu detaylı dönemi grupça zorlandık ama çok şükür ilk aldığımız haberlerden sonra hayırlı haberler de alıyoruz şu 2-3 hafta geçse de rahatlasak grupça :)Sorunsuz olsunda tek yuvarlanalım gülüm yaaa heran sıkıntı stres gibi