- 30 Mart 2023
- 555
- 357
-
- Konu Sahibi palm angels
- #1.401
Evet canım ilk bebekCanım bende aynı testleri verdim bizde de kan uyuşmazlığı var. Senin ilk bebek mi ?
İşte her doktor farklı bazıları gebelik sürecinde iki kere vurmayı istiyor. Benim hafta için kahverengi akıntım oldu diye illa vurul dediBizde var kan uyuşmazlığı 28. Haftada ve doğumda iğne yapacağım dedi
Selam kızlar :) biz de bugün hem keseyi hem bebeği gördük. Pıt pıt kalp atışını da gördük ekranda dr gösterdi ama duyulmadı çok küçük olduğu içinsalıdan sonra gel rahat rahat duyulur gördük zaten ekranda da dedi. Perşembe gideceğim tekrar
Benim de ilk gittiğim doktor riskin yok ama lekelenme için düşük önleyici ilaç yazmıştı ertesi gün kendi doktoruma gittim kullanayım mı diye sordum ben onermiyorum onlar düşüğe engel değil süreci uzatıyor zaten senin riskin yok dedi bende kullanmadım gerçekten etkisi oluyor mu lekelenme kesiliyor muKızlar merhaba,bugün doktor kontrolüm vardı. Düşük riskim vs yok. Herşey normal ama doktorum her ihtimale karşı düşük önleyici ilaç yazdı. Sizce kullanmalımıyım?
Bol su iç canım birde organik dut pekmezi ye sabah akşam temizler oDün kan ve idrar verdim. Tam kan bakıldı TSH ve kızamık gibi hastalıklara karşı antikor var mı yok mu ona bakıldı. Eşimle kan uyuşmazlığımız var indirekt coombs testi yapıldı. İdrarda ise enfeksiyon filan var mı bakıyorlar. Enfeksiyon çıktı ama ilaç veremem şu an dedi
Ağrı yada kanamam yok benim. O yüzden arabada kaldım kullanıp kullanmama arasındaBenim de ilk gittiğim doktor riskin yok ama lekelenme için düşük önleyici ilaç yazmıştı ertesi gün kendi doktoruma gittim kullanayım mı diye sordum ben onermiyorum onlar düşüğe engel değil süreci uzatıyor zaten senin riskin yok dedi bende kullanmadım gerçekten etkisi oluyor mu lekelenme kesiliyor mu
Su içiyorum dut pekmezi de yiyeyim canım çok teşekkür ederimBol su iç canım birde organik dut pekmezi ye sabah akşam temizler o
30 ekim canımYaaaa çok mutlu oldum canım benim senin son adet tarihin kaçtı
Sizinle aynıyız ben daha gitmedim ama doktora ınsallah kalp atışını duyar gelirim salı günü30 ekim canım
Ben birdaha kan vermedim canım maşallah güzel artmışBeybiler carsamba gunu 35,5 olan degerim bugun 113,22 oldu sizde durumlar nasil?
İnşallah canım :) benim dr um ilk hamileliğimdeki dr um. Aynı zamanda perinatalog. Ayrıntılı ultrason vs kendisi yapıyor. İlk muayenede hep vajinal muayene yapıyor. O nedenle gördük biz kalp atışını. Perşembe yine vajinal muayene yapacak.Sizinle aynıyız ben daha gitmedim ama doktora ınsallah kalp atışını duyar gelirim salı günü
AA anladım vajinal baktırmak istemiyorum benİnşallah canım :) benim dr um ilk hamileliğimdeki dr um. Aynı zamanda perinatalog. Ayrıntılı ultrason vs kendisi yapıyor. İlk muayenede hep vajinal muayene yapıyor. O nedenle gördük biz kalp atışını. Perşembe yine vajinal muayene yapacak.
Benim 3 kasımKızlar son adet tarihi 2 kasım olan varmı aranızdaa
Gittinmi canım doktoraBenim 3 kasım
İlacın biraz geri gelmesi dışında akintin oluyormuydu , bende kullanıyorum da yarın gebelik içi test vericem akintim baya var acaba progesteron dan mı diye merak ediyorumSadece göğüslerim çok acıdı canım dokunamiyordum nerdeyse o derece evet fitil olarak kullandım hala kullanmaya devam ediyorum
Merhaba ben de de pıhtılaşma var ama bana direkt iğne dedi coraspin yetersiz dediMerhabalar arkadaşlar :)
sat 01.11'di doktor ve ovulasyon takibi ile erken yumurtlama oldu adet bitişi 6 kasımdı 12 kasımda yumurtlama oldu.
yumurtlamadan 9 gün sonra silik çizgi gördüm beta hcg 22 kasımda 11'di 26 kasımda 173 çıktı yarın tekrar kan vereceğim.
daha önce 2 kere kimyasal gebelik yaşadım ve kan pıhtılaşmam çıktı 100 mg coraspirin kullanıyorum umarım yarın iyi haberler alırım. sonuçlar çıktığında açarken çok korkuyorum . Bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Gittimm keseyi gördük gelen salı 18 inde 2. Kontrol varrGittinmi canım doktora
Hmm anladım canım bende daha keseyi görebildim ancak ilk gebeliğimde boş gebelik oldu bundada korkuyorum bide kesen kaç mm biliyormsnGittimm keseyi gördük gelen salı 18 inde 2. Kontrol varr