- 29 Temmuz 2021
- 1.761
- 2.264
-
- Konu Sahibi palm angels
- #1.421
Bende de kimyasal olmuştu. Doktor şu an ölçüme gerek yok gayet güzel yerde dış gebelik de değil dedi 18 ine gel kalbini duyalım tekrar beta da istemedi. İçini ferah tut. Ultrasonun üstünde 12 cm yazıyo ama o başka bir şeydir mümkün değil o kadar olması zatenHmm anladım canım bende daha keseyi görebildim ancak ilk gebeliğimde boş gebelik oldu bundada korkuyorum bide kesen kaç mm biliyormsn
1.2 cm yazıyordur sanırımBende de kimyasal olmuştu. Doktor şu an ölçüme gerek yok gayet güzel yerde dış gebelik de değil dedi 18 ine gel kalbini duyalım tekrar beta da istemedi. İçini ferah tut. Ultrasonun üstünde 12 cm yazıyo ama o başka bir şeydir mümkün değil o kadar olması zaten
Oluyor canım ama ara ara oluyor bende mide yanması ve goguslerimde gerilme falanda var bide sıcak basmasıKızlar kasıklarınızda ağrı oluyo mu ? Ya benim hala oluyor biraz tedirginim
Aminnn inşallahMerhaba arkadaşlar bende bugün testle öğrendim hamile olduğumu .Bebişlerimiz hepimize hayırlı olsun sağlıkla gelsinler inşallah
Ara ara bıçak gibi saplanıp geçiyor. Rahim sürekli olarak büyüdüğü için normal. Dert etmeyin. 9 ay boyunca ağrı çeken hanımlar varmış.Kızlar kasıklarınızda ağrı oluyo mu ? Ya benim hala oluyor biraz tedirginim
Maşallah. Allah'ım bizlerede nasip etsin kalp atışı duymayı5+5 :)
ben hic anlamiyorum canim .ikiz olsa ne guzel olur :)Kızlar iki tane mi yolk kesesi var ? Doktor emin konuşmadı ama ikiz olabilir dedi. Anlayan varsa yorumlayabilir mi
Eki Görüntüle 3349358 Eki Görüntüle 3349359
Düzenli miydi adetlerinizSelam kızlar en son 2 ay önce falan adet oldum 2 hafta önce pembemsi sonra kahve rengimsi akınti geldi peçeteye sürdüğümde çok az dı ama 2 gün falan sürdü sonra kesildi ve bugün sabah test yaptım 10 dakika içinde silik çıktı pazartesi bir daha yapmayı dusünüyorum acaba yerleşme kanaması olabilir miydi o?ve 6 buçuk aylık oğlum var.. oğlumdayken hiç yerleşme kanaması falan olmadım
Benim bildiğim yolk kesesi bir tane olur büyük ihtimalle ikiz o zaman gözünüz aydınKızlar iki tane mi yolk kesesi var ? Doktor emin konuşmadı ama ikiz olabilir dedi. Anlayan varsa yorumlayabilir mi
Eki Görüntüle 3349358 Eki Görüntüle 3349359
Benim de ara ara oluyor tahmini ne zamana kadar devam ediyor bu sancılar pekiAra ara bıçak gibi saplanıp geçiyor. Rahim sürekli olarak büyüdüğü için normal. Dert etmeyin. 9 ay boyunca ağrı çeken hanımlar varmış.
Benim1 Kasım canımKızlar son adet tarihi 2 kasım olan varmı aranızdaa
Gün içinde hep oluyordu ama ilaç etkisi diye düşünüyorum benİlacın biraz geri gelmesi dışında akintin oluyormuydu , bende kullanıyorum da yarın gebelik içi test vericem akintim baya var acaba progesteron dan mı diye merak ediyorum
Keseyi gördünüz mü canımBenim1 Kasım canım
6. 7. Aya kadar sürüyormuş okuduğum kadarıyla.Benim de ara ara oluyor tahmini ne zamana kadar devam ediyor bu sancılar peki
Evet canım perşembe günü gördük keseyiKeseyi gördünüz mü canım