- 24 Mayıs 2022
- 469
- 559
- 27
- Konu Sahibi palm angels
- #12.861
Benim oluyor ya bazenleriKızlar size de ara ara adet olacakmış gibi bir sızı geliyor mu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim oluyor ya bazenleriKızlar size de ara ara adet olacakmış gibi bir sızı geliyor mu?
Benim hep adet ağrım var ksıklarımda her an kanamam gelecek gibi. Doktora sordum bugün kaslar genişlediği için olabilir gebeliğinde sorun yok dediKızlar size de ara ara adet olacakmış gibi bir sızı geliyor mu?
Hayattaki yek şansım boyum zaten birde şimdi hamileyim diyip bol giyiyorum çok keyifliBenim de 178 boyum ☺ uzun olunca çok belli olmuyordur kilon. Ben 72 kiloyum şu an
Bana doktorum tetanoz - boğmaca - difteri karma olan bir aşı önerdi hastanede olacağım ama daha var baya şimdi haftayı hatırlamıyorum da 25-30 hafta arası gibi aklımda kalan.Kızlar bu arada dün tetanoz aşısı oldum. Yaptıran oldu mu ?
Teşekkür ederim bende de sanki kanama gelecek gibi dünden beri korkuyor insanBenim hep adet ağrım var ksıklarımda her an kanamam gelecek gibi. Doktora sordum bugün kaslar genişlediği için olabilir gebeliğinde sorun yok dedi
çok sukur yaa çok sevındım moral bozma sen içini ferah tut ....Kızlar şimdi çıktım doktordan bebeğin gelişiminde suyunda bı sorun yok dedi plasentada kanama alanı var dedi biraz değişik görünüyor ama bebeğin iyi şimdilik dedi hicbisey anlamadım bu işten
Beni de sağlık ocağı çağırdı yaptırcez mecbur kurtuluş yok ikidebir arıyorlardı bu aşı için birde kan tahlili istediler 6 martta gidicem kolum yine ağrıcak o ağrıyı düşünüyorumKızlar bu arada dün tetanoz aşısı oldum. Yaptıran oldu mu ?
Evet evet şiddetli olmadığı müddetçe normalKızlar size de ara ara adet olacakmış gibi bir sızı geliyor mu?
Maşallah boylu poslu senin yanında cüce kalırım benBenim de 178 boyum ☺ uzun olunca çok belli olmuyordur kilon. Ben 72 kiloyum şu an
En geç 18 haftalığa kadar ol dedi bana canım ben de aşıyı olacağımNe zaman yapılıyor tetanoz 18den itibaren mi
Ben de alacağım ama beden benim de aklıma takılan 175 73 kiloyum suan. XL çok mu büyük olur acaba ?Sen S al canım Ben M aldım taytımı iyi geliyor ben de 170 ama kilom 70 i geçti Ama L de alabilirmişim karın bölgesi için fakat bacaklar bol olurmuş
Kilon çok iyi bence 175 benim de duan 74 e dayandım nerdeyse biraz hızlı gittim galiba gerçi 69 la hamile kalmıştım bilmiyorum ki.Benim de 178 boyum ☺ uzun olunca çok belli olmuyordur kilon. Ben 72 kiloyum şu an
Çok büyük olur canım. Aynıyızdır seninle ben M aldım ama karın büyüyünce L ye geçmek gerekebilir. Dediğim gibi bacak kısmı iyi ama karın kısmından emin olamadım XL çok büyük olur bence sana amaBen de alacağım ama beden benim de aklıma takılan 175 73 kiloyum suan. XL çok mu büyük olur acaba ?
Benimde ilk dozdu oldum kolum ağrıyor ama çok fazla değil. Kan ve idrar da verdimBeni de sağlık ocağı çağırdı yaptırcez mecbur kurtuluş yok ikidebir arıyorlardı bu aşı için birde kan tahlili istediler 6 martta gidicem kolum yine ağrıcak o ağrıyı düşünüyorum
Ben doktor kontrolüne gittim pazartesi günü doktorum olmam gerektiğini söyledi. Doktorunuz söyler sanırım. Ben de dün oldum. Sanırım 18.haftalarda oluyorNe zaman yapılıyor tetanoz 18den itibaren mi
Ben de ilk öğrendiğimde verdim kan. Dün tetanoz aşısı için sağlık ocağına gittiğimde sordular. Ben de bir daha kan vermedim dedim. Bugün kan ve idrar için gelmemi söylediler. Yeniden bugün verdim. Benden de sürekli kan istemedi doktorumkızlar sizden ne sıklıkla kan alıyorlar demire falan bakmak için ben ilk hamile olduğumu öğrendiğimde kan verdim bir daha almadı doktor normal mi merak ettim?
Canım bu doktorun dediğine güven bence devlette pek sallamıyorlar. İnşallah hiçbir sorun yokturKızlar şimdi çıktım doktordan bebeğin gelişiminde suyunda bı sorun yok dedi plasentada kanama alanı var dedi biraz değişik görünüyor ama bebeğin iyi şimdilik dedi hicbisey anlamadım bu işten
Benimde aynı bir kere istedi doktorum ben kendim gidip sağlık ocağında verdim canım demir ve diğer değerlerim normal mi bakmak için. Sağlık ocağına da kadın doğuma yarın randevum var genel değerlerime baktırmak istiyorum özele para vermiyim demiştimkızlar sizden ne sıklıkla kan alıyorlar demire falan bakmak için ben ilk hamile olduğumu öğrendiğimde kan verdim bir daha almadı doktor normal mi merak ettim?