- Konu Sahibi palm angels
- #12.561
Kızlar mamas papas strada hakkında bilgisi olan var mı ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay bende aynı Bi heyecansizlik kızımda aklım gidiyodu şimdi tecrubedenmidir bilmiyorum bende erkek çocuğu çok severim prensesim vardı şimdi prensim geliyo ama yok yani ilki gibi değil bunda daha çok korkulu geciyor kanama yaşadığım için hep sağlıklı olsunda modundayim hiç bisey alamadım bakmıyorum bile iyice büyüsün riskin kalkti desin doktor istiyorum. Onu duyduktan sonra daha rahat olurum heralde ama genel Bi heycansizlik var ilkine göreaynen bende almadım hiç bişeyyy :)) 2. gebelik 6 yasında oğlum var ılk gebeliğimdekı heycan bunda sankı yok halbukı kız cocugu için deliriyordum zamanını beklıyorum net olmasını sanırım :)))))))))))))
Görüntüleri nereden bakacam goremedimbende 23 subat yaptrdım devlette ıkılı testı ultrason resımleri e nabıza yuklenmıs ama sonucu 2 hafta sonra gel burdan alacaksın dedıler hemde bılgı verilecek sanırım
Valla karın sırt bel her yerde gezdirdim. Gerçekten çok kötü bir ağrı neyse ki hafifledi inşallah tekrarlamaz.sicak su torbasini karnina koyma sirtina koy gecmis olsun gaz sancisi cok garip bisey gazdan baska hersey aklina getiriyo insanin saglam bi sanciysa
Aynen bende hep bakıyorum haber varmi diye
İnşallah haberler güzeldir de mutluluktan buraya girmek aklına gelmemiştir ben çok yazmayorum ama birinin bir şeyi olsa çok aklıma takılıyor.Aynen bende hep bakıyorum haber varmi diye
Kız ben daha hissetmiyorum bebeğimi ya başka hisseden var mıııı?Kızlar selam sabah doktora gittik geldik. Çok şükür her şey yolunda. Bebeğimin artık daha çok hareket ettiğini hissediyorum. 3-4 hafta sonra detaylı ultasona gideceğiz inşallah. Doktora tekrar sordum cinsiyeti yine kız dedi
Yaa çok sevindim gözün aydınKızlar geldim merak etmişsiniz çok sağolun ☺ akıntı kalbi duran bebeğin kesesinden geliyormuş sıkıntı yok dedi doktor ara ara devam edebilir dedi, bebiş iyi rahim kısalığı falan da yokmuş çok şükür erken doğum riski yokmuş yani, ben muayenede sormayı unutmuştum bile birden kendisi söyledi kızın olacak diye detaylı ultrason için randevu aldım 8 Nisan'a o zamana kadar da istediğin merak ettiğin zaman gel dedi bir tarih vermedi sonraki randevu için. İyiyiz çok şükür
Gözün aydın canım çok şükür bir sıkıntı yokmuş bebişin de iyiymiş bir prenses daha geliyorKızlar geldim merak etmişsiniz çok sağolun ☺ akıntı kalbi duran bebeğin kesesinden geliyormuş sıkıntı yok dedi doktor ara ara devam edebilir dedi, bebiş iyi rahim kısalığı falan da yokmuş çok şükür erken doğum riski yokmuş yani, ben muayenede sormayı unutmuştum bile birden kendisi söyledi kızın olacak diye detaylı ultrason için randevu aldım 8 Nisan'a o zamana kadar da istediğin merak ettiğin zaman gel dedi bir tarih vermedi sonraki randevu için. İyiyiz çok şükür
ocarro al derim sıralama olarak hepsine bakmistim ben bin kere gittim geldim herhalde agirliklari okadar fark etmiyo ama sase farki bariz var bilgin olsunKızlar mamas papas strada hakkında bilgisi olan var mı ?
Çok sağol canım teşekkür ederim inşallah hepimiz sorunsuz doğduklarını da görürüzGözün aydın canım çok şükür bir sıkıntı yokmuş bebişin de iyiymiş bir prenses daha geliyor
yaaaa duygulandim coook sukuuuuurrr bi prenses daha geliyoooKızlar geldim merak etmişsiniz çok sağolun ☺ akıntı kalbi duran bebeğin kesesinden geliyormuş sıkıntı yok dedi doktor ara ara devam edebilir dedi, bebiş iyi rahim kısalığı falan da yokmuş çok şükür erken doğum riski yokmuş yani, ben muayenede sormayı unutmuştum bile birden kendisi söyledi kızın olacak diye detaylı ultrason için randevu aldım 8 Nisan'a o zamana kadar da istediğin merak ettiğin zaman gel dedi bir tarih vermedi sonraki randevu için. İyiyiz çok şükür
Ay hadi hayırlısı canım, sağlıkla gelsin bebiş inşallah bende öğrenirim randevuma 1 saat kaldıKızlar geldim merak etmişsiniz çok sağolun ☺ akıntı kalbi duran bebeğin kesesinden geliyormuş sıkıntı yok dedi doktor ara ara devam edebilir dedi, bebiş iyi rahim kısalığı falan da yokmuş çok şükür erken doğum riski yokmuş yani, ben muayenede sormayı unutmuştum bile birden kendisi söyledi kızın olacak diye detaylı ultrason için randevu aldım 8 Nisan'a o zamana kadar da istediğin merak ettiğin zaman gel dedi bir tarih vermedi sonraki randevu için. İyiyiz çok şükür
Ben de ağlicaktım bugün ☺yaaaa duygulandim coook sukuuuuurrr bi prenses daha geliyooo
Bu.saate mi randevu hadi hayırlısı inşallahAy hadi hayırlısı canım, sağlıkla gelsin bebiş inşallah bende öğrenirim randevuma 1 saat kaldı
Sağol canım benim, senin randevu baya geçmiş öğrenirsin inşallah bekliyorum ☺Ay hadi hayırlısı canım, sağlıkla gelsin bebiş inşallah bende öğrenirim randevuma 1 saat kaldı