2024 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti


  • Ankete Katılan
    239
gözün aydın canım muhtemelen görünür minnak susamm tanesi :KK49::KK49:
Ay sağol canımm♥️♥️
Canım 1500 olunca vajinal ultrason ile görünüyormuş bikaç gün sonra normal ultrason ile görebilirsin hayırlı olsun 😍
gidiyim o zaman 2-3 gün sonra 💃🏻💃🏻
1500 üstü olunca görünüyor diyorlarlar ama son adet günün ne zamandi canım
1 kasımdı son adet günüm. Bugün 5+1 oldum
 
Merhaba kızlar. Ayın 4 ünde beta hcg 1000 çıkmıştı bugün tekrar gittim ultrason da göründü kese 5.5mm imiş çok küçük şuan 3 haftalık falan olabilir dedi. Birde kesenin yan tarafında uzun bir akıntı gördü kanama olabilir dedi belkide herhangi bir sıvı bilemiyorum umarım kötü sonuçlanması dedi moralim çok bozuldu :KK43:progeston verdi bebeğin tutunması için dedi. Böyle bir durum yaşayan oldumu?
 
IMG_20231207_124224_618.jpg
 
Ya ben de en son 1300 çıkmıştı beta cumartesi yaptırmıştım bir daha gitmedim gerek yok demişlerdi, tüp bebek olunca hesaplamalarda 5+1 görünüyor cumartesi keseye gideceğim görünür di mi ya acaba vajinal mı bakar yoksa normal mi ?
 
oyy maşallah kanaman olmamış şükür canım...bende sayısız miyom var ilk günden beri progestan kullanıyorum..Allaha emanetler sıkma canını
Kanamam varmış ama canım o görünen uzun ince şey kanamaymış dışta yok kanama şuan sadece içte var. Şimdi başka bir doktora daha gidicem adam moralimi çok bozdu:KK43:
 
Kanamam varmış ama canım o görünen uzun ince şey kanamaymış dışta yok kanama şuan sadece içte var. Şimdi başka bir doktora daha gidicem adam moralimi çok bozdu:KK43:
Bencede git canım moralini bozma sakın kal benim de lekelenmem vardı acile gitmiştim düşük başlayabilir demişti çok şükür bir şey olmadı 2 doktora gittim ikiside hayır düşük riskin yok dedi o öyle görmüş olabilir sen başka bir doktora daha görün
 
X