- 25 Ağustos 2022
- 619
- 261
- Konu Sahibi palm angels
- #1.221
Evet yaa gerçekten koca gobeklerimizSancım yok ama çok şişim ben de. Bol yürüyüş yapıp indirmeye çalışıyorum koca göbeğimi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet yaa gerçekten koca gobeklerimizSancım yok ama çok şişim ben de. Bol yürüyüş yapıp indirmeye çalışıyorum koca göbeğimi.
Hayırlı olsun canım kolaylıkla ve sağlıkla kucağına alırsın inşallah aramiza hoşgeldinMerhaba hanımlar, dün yaptığım hamilelik testim pozitif çıktı inşallah bende ağustos annesi olucam 2. Bebeğime. İlk hamileliğim çok zor geçmişti inşallah bu sefer kolay geçer
Amiin inşaAllah hepimiz teşekkür ederim hoş buldumHayırlı olsun canım kolaylıkla ve sağlıkla kucağına alırsın inşallah aramiza hoşgeldin
Ay sağol canımmgözün aydın canım muhtemelen görünür minnak susamm tanesi
gidiyim o zaman 2-3 gün sonraCanım 1500 olunca vajinal ultrason ile görünüyormuş bikaç gün sonra normal ultrason ile görebilirsin hayırlı olsun
1 kasımdı son adet günüm. Bugün 5+1 oldum1500 üstü olunca görünüyor diyorlarlar ama son adet günün ne zamandi canım
Yaa tamam canım 2 güne görünür o haldeGözün aydın canım. Bana da doktor hiç progesteron bakmadı içini ferah tut. 3000 ile 5000 arasında ultrasonda görünür demişti doktorum bana
Aynen öyleyim canım mide bulantısı da bonus geceleri uyuyamıyorum hiçGünaydın kızlar. Geceleri gaz sancısı yaşıyorum ve aşırı terliyorum biraz soğuk aldığım an gaz sıkışması yaşayıp kıvranıyorum ama sadece geceleri. Sizde de var mı böyle bir durum??
Görünebilir bence canım salı günü 3.500 gibi bir şey oluyor betanKızlar benim betam da dün 446 çıktı Salı günü gidicem doktora ama kese görünür mü görünmez derseniz acaba erteleyeyim mi bu arada bugün 4+3
oyy maşallah kanaman olmamış şükür canım...bende sayısız miyom var ilk günden beri progestan kullanıyorum..Allaha emanetler sıkma canını
Kanamam varmış ama canım o görünen uzun ince şey kanamaymış dışta yok kanama şuan sadece içte var. Şimdi başka bir doktora daha gidicem adam moralimi çok bozduoyy maşallah kanaman olmamış şükür canım...bende sayısız miyom var ilk günden beri progestan kullanıyorum..Allaha emanetler sıkma canını
Bencede git canım moralini bozma sakın kal benim de lekelenmem vardı acile gitmiştim düşük başlayabilir demişti çok şükür bir şey olmadı 2 doktora gittim ikiside hayır düşük riskin yok dedi o öyle görmüş olabilir sen başka bir doktora daha görünKanamam varmış ama canım o görünen uzun ince şey kanamaymış dışta yok kanama şuan sadece içte var. Şimdi başka bir doktora daha gidicem adam moralimi çok bozdu
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahSelam. Ben de ikinci kez anne olcam insallah beta 89 tup bebek , sat olarak degil de bizde hesaplama degisik 8 kasim olarak hesapladilar. Yani yarin 4+0 olacagiz. Aslan burclari geliyor
Görünür canım büyük ihtimalleYa ben de en son 1300 çıkmıştı beta cumartesi yaptırmıştım bir daha gitmedim gerek yok demişlerdi, tüp bebek olunca hesaplamalarda 5+1 görünüyor cumartesi keseye gideceğim görünür di mi ya acaba vajinal mı bakar yoksa normal mi ?
Amin , hepimiz inşallahHayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah