- Konu Sahibi palm angels
- #11.821
sen kaçıncı haftadasın?Yok yok bende öğrenemedim daha yalnız değisin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sen kaçıncı haftadasın?Yok yok bende öğrenemedim daha yalnız değisin
15+2 benim sen kaçıncı haftadasın?sen kaçıncı haftadasın?
Bir de ben kaldım galiba haftaya cumartesi randevum var ümitliyim bakalımOoo çok güzel yok benimki daha belli değil heralde öğrenmeyen ben kaldım ne zaman sorsam daha erken diyor benim doktor
En son kaç haftalıkta söylemediler? Baya da ileriymiş aslında15+2 benim sen kaçıncı haftadasın?
Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah zaten 10.haftada insan emin olamıyor.bende 12.hafta kız dedi kendim şuan kız bebişe göre ayarladım sonunda şoka.girersem.şasmayin Allah hespsini sağ salim kucaklarımiza versin inşallah nipti yapmakla çok iyi yapmişsinizAmin canım hepimiz sağlıkla alalım inşallah bebişlerimizi valla Allah biliyor kız çocuk çok istiyorduk 10. Haftada erkek duyduktan sonra diğer kontrolde kız duyunca çok şaşırdık. Yine yanlış olur diye nipt sonucunu bekledim
Geçen hafta gitmiştim 14 haftalıktım pozisyonundan göremiyorum dedi haftaya pzt benim randevum var inşallah o zaman görünürEn son kaç haftalıkta söylemediler? Baya da ileriymiş aslında
Ben şu an 13+4 üm15+2 benim sen kaçıncı haftadasın?
Kaç haftalık canım?Bir de ben kaldım galiba haftaya cumartesi randevum var ümitliyim bakalım
İnşallah Ben de haftaya cumartesi gideceğim 14 haftalık olacak inş. Öğrenirim diye ümitliyim bakalımGeçen hafta gitmiştim 14 haftalıktım pozisyonundan göremiyorum dedi haftaya pzt benim randevum var inşallah o zaman görünür
Şu an 12+4. Ben ağustosu ucundan yakalayanlardanımKaç haftalık canım?
Kova iyidirBende kovayım kızımda başak bebeğimde aslan olacak
Bende varım aslında bana 12. Haftada kız dedi ama yanılma payı bıraktı bakalım bizde Allah bilir doğurunca ogrencez herhaldeOoo çok güzel yok benimki daha belli değil heralde öğrenmeyen ben kaldım ne zaman sorsam daha erken diyor benim doktor
Yine bir tahmin olmuş bende sıfırBende varım aslında bana 12. Haftada kız dedi ama yanılma payı bıraktı bakalım bizde Allah bilir doğurunca ogrencez herhalde
Ayni durumdayz cnm hala annem ve kizkardeslerm disinda kimseye demedim.gecen kuzenim rengin gitmis sen yine hamile misn dedi israr ediyor bir de hayr dedmNeredeyse 13.haftayi geride bırakicaz ama bebeklerime korkudan çorap bile alamadım.Bisey olursa korkusunu bir türlü icimdem atamıyorum.Es dost akraba arayıp şunu alma biz alicaz diyor onlara bile şimdilik bekleyin daha erken diyorum. Bakıyorum beğeniyorum ama elim bir türlü almaya gitmiyor.Simdiden almaya başlamam lazım ikiz olunca hersey malum çifter çifter...
Bu durumu nasıl asicam bilemiyorum.
Bende oluyor canımmKizlar göbek deliginin 4 parmak aşağisindaki bolgede arada böyle agri oluyo sanki ,sizde de oluyo mu
Üzüldüm sana iki tane kendini beğenmişin içinde çok ezileceksin yavrum ya bu arada benim eşim Koç, Ben aslan büyük kızım kova, ikinci kızım da aslan herkes kendi burnunun dikine gidiyor bizim evdeOhoooo ben balık eşim aslan kızımda aslan olacak
Bende de bi kac gundur olmaya basladida acaba normal mi diye merak ettimBende oluyor canımm