- 1 Eylül 2015
- 1.498
- 1.280
-
- Konu Sahibi palm angels
- #9.801
kesinlikle haketti parasını, insallah bunda da oyle olur ilkinde cok sismistim o olmasa mastit olurdum kesinBenimde ondan parasının hakkını verdi yine kullanacağız
aksam hic uyumadim stresten simdide doktoru bekliyorum randovu 10.30da 9.50de geldim duramadim evde vallaİnşallah bugün çok güzel haberler alırsınız
Lansinoh biberonları önerir misiniz? Ben sağma makinesi lansinoh almak istiyorum. Biberonları güzelse onu da tercih edeceğim. Önermezseniz başka marka biberonları sağma makinesine takabilir miyiz? Fikri olan varsa deneyimli anneler yanıtlasın lütfen.Kizlar pompadan bahsetmisken, Lansinoh gogus pedi ve Lansinoh gogus ucu kremi almistim ben bunlar cok isime yaramisti aklinizda olsun indirim vs olursa
Hayırlısı olsun isimler çok güzellerBenim kız olursa diye ismini hemen seçmiştimdaha tabi kesin değilde kızım olursa DOĞA koyucam ismini. Erkekte kararsızlık yaşıyorum aklımda var bi kaç isim. Aslan,uras,demir ama abileri iki isimli olduğu için erkek olursa iki isim koyucam. Daha önce kızda asel, duru bunları düşünmüştüm
Hangi marka önerirsiniz peki? Philips ile lansinoh arasındayım bendekesinlikle haketti parasını, insallah bunda da oyle olur ilkinde cok sismistim o olmasa mastit olurdum kesin
10.30da ama biz 9.50de geldik evde duramadim ya bide yanimda cikolata getirdimde ense ve cinsiyet icin hareketlimi olmasi iyi hareketsiz mi acaba
biberon avent kullandim, memnundum meme reddi yasamadik. Ama Lansinoh makineye avent biberonu hic takmayı denemedim. ben sagdigim sutu hep buzluga kaldirirdim posete tarih yazip yanımda ise direkt emzirirdim ama fazla ise yada isteysem sagar dondururdumLansinoh biberonları önerir misiniz? Ben sağma makinesi lansinoh almak istiyorum. Biberonları güzelse onu da tercih edeceğim. Önermezseniz başka marka biberonları sağma makinesine takabilir miyiz? Fikri olan varsa deneyimli anneler yanıtlasın lütfen.
Cinsiyette net olması için hareketli olmasının faydasını gördüm canım ben. Pozisyondan pozisyona açtı durdu sürekli önceki kontrolde erken yediğim için hareketsizdi ve bacakları kapattığı için görmemiştik sadece kemik yapısından fikir yürütmüştü doktor.10.30da ama biz 9.50de geldik evde duramadim ya bide yanimda cikolata getirdimde ense ve cinsiyet icin hareketlimi olmasi iyi hareketsiz mi acaba
Lansinoh kullandim 2li elektrikli olani kullandim cok memnunum oneririm, nasipse bunda da kullanacagimHangi marka önerirsiniz peki? Philips ile lansinoh arasındayım bende
İkili aynı anda kullandın mi canım? İkilide vücut ikiz bebek diye düşünüp daha çok süt salgilar ve mastit olması daha kolay gibi yorumlar gördüm gözüm korktu birazLansinoh kullandim 2li elektrikli olani kullandim cok memnunum oneririm, nasipse bunda da kullanacagim
haber ver canım cıkınca, Dun ben 07 gibi kahvalti yapmistim, 10 gibi 1 tane kuru incir 1 ceviz yedim. 11.30 da idi kontrolum acıkmıstım da aslında ama epey hareketli idi ense ve burun rahat bakti doktorum ama cinsiyet icin baya ugrastırdı surekli ayak tabanlarini birbirine degdiriyordu birde ellerini alkıs yapar gibi degisik seyler yapıyordu ama gordu cinsiyeti ben bile gordum bence biraz pozisyonuna da bagli.10.30da ama biz 9.50de geldik evde duramadim ya bide yanimda cikolata getirdimde ense ve cinsiyet icin hareketlimi olmasi iyi hareketsiz mi acaba
Cnm guzel haberlerini bekliyorzaksam hic uyumadim stresten simdide doktoru bekliyorum randovu 10.30da 9.50de geldim duramadim evde valla
Kullandim :) 5 aylıkken ise basladim ise basladigimda isyerinde gunde 2 defa sagma yapıyordum ikisi birden olunca cok daha kısa suruyordu isimi cok kolaylastirdi. Onun disinda sterilizator vardı mesela biri temiz digeri kullanilmis oluyor acil durumda yedek gibi de oluyordu ilk zamanlar. Hic mastit olmadim ama cok duzenli sagdim hastaneden taburcu olduk eve gelince emzirdim ardından hemen sagdım cunkuİkili aynı anda kullandın mi canım? İkilide vücut ikiz bebek diye düşünüp daha çok süt salgilar ve mastit olması daha kolay gibi yorumlar gördüm gözüm korktu biraz
evet evet seni dinledim yanina aldim daha yemedimCinsiyette net olması için hareketli olmasının faydasını gördüm canım ben. Pozisyondan pozisyona açtı durdu sürekli önceki kontrolde erken yediğim için hareketsizdi ve bacakları kapattığı için görmemiştik sadece kemik yapısından fikir yürütmüştü doktor.
sanki kiz gibi canım hic anlamam ama aslinda bak benim dunku soyle ;Kizlar simdi doktordan ciktm gecn hafta erkek demisti simdi kiz dio. Cokk sevindk. Siz de bakar misnz anlayan arkdslar 12+1
cinsiyet cok dert degilde bakicagi onemli seyleri rahat gorsunde onada raziyim niptte cikicak zaten cinsiyet ama gorurse ne ala aksam bi kabustan digerine kostum vallahi yorgun uyandimhaber ver canım cıkınca, Dun ben 07 gibi kahvalti yapmistim, 10 gibi 1 tane kuru incir 1 ceviz yedim. 11.30 da idi kontrolum acıkmıstım da aslında ama epey hareketli idi ense ve burun rahat bakti doktorum ama cinsiyet icin baya ugrastırdı surekli ayak tabanlarini birbirine degdiriyordu birde ellerini alkıs yapar gibi degisik seyler yapıyordu ama gordu cinsiyeti ben bile gordum bence biraz pozisyonuna da bagli.