- 5 Aralık 2023
- 23
- 16
- 36
-
- Konu Sahibi palm angels
Önerdiği herhangi bir krem oldu mu canım göğüsler içinBol sıvı tavsiye etmedi mi canım benim doktorum en az 15 bardak su iç dedi sizinkiler de söyledi mi merak ettim
Ben sanki aşırı yemiş gibi şişim ya nefes alamıyorum sanki 9.aydayımKızlar sizlerde şişkinlik hissi oluyor mu? Özellikle akşamları
Gözünüz aydınMerhaba arkadaşlar benimde bat 1 aralıktı bugün test yaptım şanında çift çizgi yarın kan vereceğim
Birde kesinlikle ilişkide bulunmayın dedi ama benim lekelenmem olduğu için söylemiş olabilir onu da mutlaka doktorunuza sorunFolik asit verdi sigarayı kesin bırak dedi birde suyu söyledi en az 15 bardak iç kesinlikle dedi başka da bir şey demedi canım
Hayırlı olsun inşallahMerhaba arkadaşlar benimde bat 1 aralıktı bugün test yaptım şanında çift çizgi yarın kan vereceğim
Bir suru krem aldim ilk dogumumda ama en iyisi hindistan cevizinyagi ama dolapta buz gibi olcakkk aklinda olsunÖnerdiği herhangi bir krem oldu mu canım göğüsler için
Çok teşekkür ederim 5 gün bilerek bekledim eğer varsa koyulaşsın diyeGözünüz aydın
Aynen lekelenme ve düşük tehlikesi olanlara yasaklarlar.. onun haricinde genelde serbest .. bebişler sağlıkla gelsinde gerisini tefarruatBirde kesinlikle ilişkide bulunmayın dedi ama benim lekelenmem olduğu için söylemiş olabilir onu da mutlaka doktorunuza sorun
Çok sağol canım benim daha şimdiden sutyenlerim olmamaya başladı sonuna kadar nasıl gidecek çok merak ediyorumBir suru krem aldim ilk dogumumda ama en iyisi hindistan cevizinyagi ama dolapta buz gibi olcakkk aklinda olsun
Aynenn. Doktoruma sordum gebeliğin ilk aylarında normal dedi. Ama dediğin gibi canm 9 aylık gibiBen sanki aşırı yemiş gibi şişim ya nefes alamıyorum sanki 9.aydayım
Maşallah iyi sabırlıymıssnz ilk gebeliginiz mıÇok teşekkür ederim 5 gün bilerek bekledim eğer varsa koyulaşsın diye
Kese bile görünür o zaman yarın muhtemelenÇok teşekkür ederim 5 gün bilerek bekledim eğer varsa koyulaşsın diye
Benim ilk hamileligim yaza gelmedi mayista yaptim ama ayaklarima ayakkabi bile olmuyodu sen hesap etÇok sağol canım benim daha şimdiden sutyenlerim olmamaya başladı sonuna kadar nasıl gidecek çok merak ediyorum
Soda rahatlatıyordu, tavsiye ederim canm Almayı unutmuşum bugunEvet Bende var suandada ve midem yanıyor üç gündür başladı buda
ilk hamileliğimde kaşık ve bel ağrısı mahvetmişti bunda da şişkinlik.. Açım ama o kadar tok gibiyim ki yiyemiyorumAynenn. Doktoruma sordum gebeliğin ilk aylarında normal dedi. Ama dediğin gibi canm 9 aylık gibi
YürümekBende şişkinlik pek yok çok fazla yürüyorum gün içerisinde o yüzden olabilir ama aşırı derecede uyku var. Sabah 9 gibi uyanıyorum yürüyüş kahvaltı falan derken biraz zaman geçiyor 11 gibi gözlerim kapanıyor. Bugün 11 de uyuyup öğlen 14.00 gibi uyandım ne yapcam bilmiyorum
Hayırlı olsunnMerhaba arkadaşlar benimde bat 1 aralıktı bugün test yaptım şanında çift çizgi yarın kan vereceğim
Hayırlı olsun benim de 1 aralıktı batMerhaba arkadaşlar benimde bat 1 aralıktı bugün test yaptım şanında çift çizgi yarın kan vereceğim
Benim ilk hamileligim yaza gelmedi mayista yaptim ama ayaklarima ayakkabi bile olmuyodu sen hesap etbakalim bunda ne yapcam antalya sicaginda yuvarlana yuvarlana gezicem buyuk ihtimal