- 25 Mayıs 2012
- 21.371
- 7.610
-
- Konu Sahibi palm angels
Antalya ve son aylar yaz sıcağı Allah yardımcın olsun canımBenim ilk hamileligim yaza gelmedi mayista yaptim ama ayaklarima ayakkabi bile olmuyodu sen hesap etbakalim bunda ne yapcam antalya sicaginda yuvarlana yuvarlana gezicem buyuk ihtimal
Ben iki ayakta dolansam hemen sancı giriyor sizdede öyle oluyor mu kızlarYürümek
Her zaman yazabilirsin bana aklina takilan bisey oldugunda mesela hastane cantasi hazirlarken cok video izlemistim ne eksik ne fazla bulamamistim adam akilli bakalim benim daha degerim dun 20,49 du ilerlicek mi ne olacak bekleyip gorecegim ama olsa da olmasa da her daim yazabilirsinAyy evet ayakların bile büyüdüğünü duymuştum ama benim ilk hamileligim olduğu için hiç bir tecrübem yok ne güzel böyle tecrübesi olan birilerinin olması
İkinci gebeliğim olacak muhtemelen ondan bu sabır çünkü erkenden test yapıp 2 güne bir kan vermek istemedim deha çok stres olurdum o yüzden bekledimMaşallah iyi sabırlıymıssnz ilk gebeliginiz mı
Bende şuanlık yok canım. Ben gebelikten önce de çok yürürdüm o yüzden olabilir hergün en az 10.000 adım atıyorum yıllardırBen iki ayakta dolansam hemen sancı giriyor sizdede öyle oluyor mu kızlar
Bende oluyor zaten yasak banada cpk fazla miyomum var riskli olduğu için ama olmasada yürüyemem batıyor çünküBen iki ayakta dolansam hemen sancı giriyor sizdede öyle oluyor mu kızlar
Siz baktırdınız mı var mı gebelikHayırlı olsun benim de 1 aralıktı bat
Ay aramızda tecrübeli olanlar var şükürHer zaman yazabilirsin bana aklina takilan bisey oldugunda mesela hastane cantasi hazirlarken cok video izlemistim ne eksik ne fazla bulamamistim adam akilli bakalim benim daha degerim dun 20,49 du ilerlicek mi ne olacak bekleyip gorecegim ama olsa da olmasa da her daim yazabilirsin
Çok sağol çok teşekkür ederimHer zaman yazabilirsin bana aklina takilan bisey oldugunda mesela hastane cantasi hazirlarken cok video izlemistim ne eksik ne fazla bulamamistim adam akilli bakalim benim daha degerim dun 20,49 du ilerlicek mi ne olacak bekleyip gorecegim ama olsa da olmasa da her daim yazabilirsin
Tecrübeliyiz bence ondan bu rahatlıkİkinci gebeliğim olacak muhtemelen ondan bu sabır çünkü erkenden test yapıp 2 güne bir kan vermek istemedim deha çok stres olurdum o yüzden bekledim
Variz kuzum variz her daim buradayizAy aramızda tecrübeli olanlar var şükürben sudan çıkmış balık gibiyim hiçbir şey bilmiyorum
Evet ben 10 gün önce öğrenmiştimSiz baktırdınız mı var mı gebelik
Benim ilk hamileliğimde öğrendiğimde değerim 17 idi yükseldi gittiHer zaman yazabilirsin bana aklina takilan bisey oldugunda mesela hastane cantasi hazirlarken cok video izlemistim ne eksik ne fazla bulamamistim adam akilli bakalim benim daha degerim dun 20,49 du ilerlicek mi ne olacak bekleyip gorecegim ama olsa da olmasa da her daim yazabilirsin
Bilmiyorum ki anacim en uygun kan testi yapan yere gittim ilk gebeligimde kan takibini o hastanede yapmistim ucuz diyeÇok sağol çok teşekkür ederimyükselir eminim ben içini ferah tut sende yarın yeniden verecek misiniz kan testi
Ben oglumu da bunu da 3 gun kala ogrendim oglum 53 du bu daha dusuk bakalim varsa saglikla gelsin yoksa da nasipte yokmus derim bakalim yasayip gorecegizBenim ilk hamileliğimde öğrendiğimde değerim 17 idi yükseldi gitti
Kesinlikle tecrübeliyiz ondanTecrübeliyiz bence ondan bu rahatlık
Seni o kadar iyi anlıyorum ki bende ilk heyecanla özele gitmiştim bir beta testi 550 di ikinciyi de mecburen orda yaptım. Sende eğer imkanın varsa yine ayni yerde ver artışın iyiyse sağlık ocağında devam ettirirsinBilmiyorum ki anacim en uygun kan testi yapan yere gittim ilk gebeligimde kan takibini o hastanede yapmistim ucuz diyesimdi orasi bile 256 tl beta testine verdim.kan takibinin saglikli olmasi icin hep ayni yerde ayni makinede olmasi lazim cihazdan cihaza fark ediyo cunku ya saglik ocaginda baslamam lazim yada bekleyip 10 gune doktora gitmem lazim kararsizim biraz
Ben keseyi gormeme rağmen evde idrar testi yapmaya devam etmiştim koyulaşıyor mu diyeKesinlikle tecrübeliyiz ondan
Aslinda saglik sigortamda var ama sanirim o kadar para doktum ki ilk gebeligimde suan dusununce ya saglik ocagi yada beklemek mantikli geliyoSeni o kadar iyi anlıyorum ki bende ilk heyecanla özele gitmiştim bir beta testi 550 di ikinciyi de mecburen orda yaptım. Sende eğer imkanın varsa yine ayni yerde ver artışın iyiyse sağlık ocağında devam ettirirsin