- 4 Aralık 2023
- 349
- 343
- 26
- Konu Sahibi palm angels
- #6.641
Yaani 9. Haftaya girdim hala mide bulantılarım geçmiyor ne zaman bitecek bunu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Her yoruma bende benimde yazmaktan yoruldum resmen iki gündür başım ve boynum o kadar ağrıyor ki dün dayanamayıp parol içtim yarın da Dr kontrolüm var umarım iyi geçerBugün baş ağrım tuttu
Kasintim yok ama rengi sariSarımsı beyaz akıntı oluyor bende hala 11. haftadayım. Gittiğim iki doktor da normal dedi, özellikle kaşıntı yoksa
Bir iki gündür kalp çarpıntısı bende de olmaya başladı doktor randevuma da daha var inşallah bir sıkıntı yokturBenim kalp çarpıntısı gibi oluyor hafif olarak var. Ben de endişelendim bugün oldu hatta dinlenince düzeldi
Kalp bebekten dolayı daha fazla kan pompalıyor bence normal.Bir iki gündür kalp çarpıntısı bende de olmaya başladı doktor randevuma da daha var inşallah bir sıkıntı yoktur
Ben yaptirdim bile dün hastanrye yatırıldı devlet hastanesindeyim. Buraya yatirilinca doktor alip yapayim mi ikilini dedi olur dedim aldıHerkes fetal dna mı yaptırıyor ikili test yaptıracak yok mu kızlar
Akşam benim de çok ağrıdı, ilaç almamak için başımı bağladım iyice sıktım zor uyudum.Bugün baş ağrım tuttu
10 +1 mide bulantısı ile güne merhaba diyorum. Bulantılar 12 13 ten sonra hafifliyor. Bebeğin saçı ile ilgisi var mı bilmiyorum ama ilk gebeliğimde de bulantım çoktu, saçları uzun uzun doğdu.Yaani 9. Haftaya girdim hala mide bulantılarım geçmiyor ne zaman bitecek bunu
Ben de bunu yaptıracsğım perinatoloji uzmanı arkadaşım önerdi 12. haftada ayrıntılı usg den sonraEn kapsamlı test olduğunu söylediler. Fransa'daymış labaratuvar. Fotoda işaretledim
Sabah 7den beri başım ağrıyor benimdeBugün baş ağrım tuttu
Hangi hastaneydiSırf doğum 35 çok yüksek. Haftaya doğum paketini alıcam 10 muayene, tahliller, doğum (epidural,sezaryan, normal farketmiyor), emzirme eğitimi, psikolog ve diyetisyen desteği, oda süsleme ve 1 gece yatış dahil 37 bin vericem. Doğuma kendi doktorum girecek. Doğumdan sonra bebek muayenesi de var içinde ama kaç muayene onu unuttum haftaya detayları verdikleri broşüre yazacağım sonra sorun çıkmasın bebek muayene var dedi broşürde yazmıyor. Dahil olmayanlar detaylı ultrason ve fetal DNA şimdilik. Başka ek masraf çıkar mı bilmiyorum.
progestan kullaniyomuydunuz kizlar fitil olarak o yapiyo hafif sarımsı boyle sarımsı ekru gibi akıntıyı hatta icerde ilac yogunlastiginda cok kaldiginda dahada sariya donuyo tam boyle cok acik opak limon sarisi tonu oluyoKasintim yok ama rengi sari
aynı sekilde bende de var doktorum normal progestan sebebi ile dedi.progestan kullaniyomuydunuz kizlar fitil olarak o yapiyo hafif sarımsı boyle sarımsı ekru gibi akıntıyı hatta icerde ilac yogunlastiginda cok kaldiginda dahada sariya donuyo tam boyle cok acik opak limon sarisi tonu oluyo
bende onun icin yazdim ya stres olmasinlar diye bana doktorum onu demedi sadece akintim benim hiic birzaman olmadi normal yasantimdada yani akinti nedir bilmem progestandan beri akintilarim oluyodu bi onu sormustum evet yapar demisti fitil olarak kullandigim icin vucut eritmek icin sivi salgiliyomus bi onu soyledi ama yogunluk farki renkler falan resmen deneyimim progestan ekrumsu yogun sivi gunluk vucut guzel eritmezse icerde ilac biriktikcede sariya donduruyo rengi resmen ama ne koku ne bisey yogun bi akintiaynı sekilde bende de var doktorum normal progestan sebebi ile dedi.
ah amiiiinnnnnn herkesten saglikli olduklarinin herseyin guzel oldugunun yolunda oldugunun haberlerini alalimGünaydın arkadaşlar bugun kontrolu olanlar hayırlı haberler ile döneriz inşallah
Benim de tam 2 gün boyunca başım ağrıtmıştı geçen haftalarda migren tipi baş göz boyun. Eşim masaj yaptinben uyudum, resmen 2 gün boyunca uyudum öyle geçti insallah bir daha olmaz. Şimdi de ayak bileklerim ağrıyor.Her yoruma bende benimde yazmaktan yoruldum resmen iki gündür başım ve boynum o kadar ağrıyor ki dün dayanamayıp parol içtim yarın da Dr kontrolüm var umarım iyi geçer