- 21 Aralık 2023
- 1.096
- 2.292
- 28
- Konu Sahibi palm angels
- #6.601
Kızlar Acıbadem'den doğum paketi ya da sadece doğum fiyatı alan oldu mu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde ilk haftalarda çok şiddetli göğüs ağrım vardı mesela şuanda neredeyse hiçe yakın kaldı. Mide bulantısı da çok değişken. Ben de endişe ediyorum. Bakalım yarın randevum var.Arkadaşlar şu an 9. Hafta içerisindeyim. Normalde çok mide bulantısı olurdu ancak bugün midem bulanmıyor. Bunu yaşayan oldu mu ? Çok endişe ediyorum
65 ile gebe kaldım şuan 60 kiloyum ama göbeğim çıkmışKarnınız çıkmaya başladı mı göğüsten ötürü gömleklerim olmuyor kilo almamama rağmen.. kilolar ne alemde
Bugun hastaneye gittm banada 6 şubata randevu verdiler ikili tarama içinHerkes fetal dna mı yaptırıyor ikili test yaptıracak yok mu kızlar
Benim haşimatomm var ben de yarın endokrine gidicem kan alacaklar. Düşük çıkmış. Endokrine yönlendirdiler mi siziTSH ile ilgili problem yaşayan var mı aranızda benim yüksek çıkıyordu ilaç kullanıyordum ama şuan baya bir düşmüş en son 5.5 olan değerim şuan 0.186 çok fazla düşük değil mi
banada 2 hafta sonra gel dediler ,biz kani onlar soyleyince mi aldircaz,yoksa alip mi gidicezBugun hastaneye gittm banada 6 şubata randevu verdiler ikili tarama için
banada 2 hafta sonra gel dediler ,biz kani onlar soyleyince mi aldircaz,yoksa alip mi gidicez
Kadın doğum Dr. Yönlendiriyor canımbanada 2 hafta sonra gel dediler ,biz kani onlar soyleyince mi aldircaz,yoksa alip mi gidicez
Simdi ben 2 hafta sonra devlet hastanesine gittim diyelim,ense ve burun kemigine bakip,kan aldirmaya mi yollayacaklar
Sadece doğum zamanı ödeyeceğim 35 demek istemiştim. Doğum paketi yok, muayene için ödeme yapıyorum. Kontrol için ödeme yapmıyorum. Tahlil i sağlık ocağında yaptırıyorum. Doğum zamanı da zam gelmezse 35 ödeyeceğim. Benim Dr. peritonalog. 5. Ayda Ayrıntılı ultrason için ekstra ödeme yapmayacağım. İkili test e ayrı para ödemeyeceğim. 32. Haftadan sonra nst bakılıyor, onlara da ekstra para ödeme yok. Doğum sonrası fotoğraf, 1 gece yatış, oda süslemesi içinde. Emzirme diyetisyen desteği var ama biraz boş. Doğumdan sonraki sabah gelip 2 3 cümle kurup gidiyorlar. Bebek için sabah gelip cocuk Dr u soyup bakıyor heryerine, odyolog gelip işitme testi yapıyor, onu da kulağında su var 5 gün sonra gelin tekrar bakalım diyorlar. İlk doğumda bunlar olmuştu.Sırf doğum 35 çok yüksek. Haftaya doğum paketini alıcam 10 muayene, tahliller, doğum (epidural,sezaryan, normal farketmiyor), emzirme eğitimi, psikolog ve diyetisyen desteği, oda süsleme ve 1 gece yatış dahil 37 bin vericem. Doğuma kendi doktorum girecek. Doğumdan sonra bebek muayenesi de var içinde ama kaç muayene onu unuttum haftaya detayları verdikleri broşüre yazacağım sonra sorun çıkmasın bebek muayene var dedi broşürde yazmıyor. Dahil olmayanlar detaylı ultrason ve fetal DNA şimdilik. Başka ek masraf çıkar mı bilmiyorum.
Pazartesi randevum var gittiğimde soracağım.Normalmiymis peki
Yarın benim de randevum var. Yarın rahatlarız sizin kaç haftalık oldu ?Benimde ilk haftalarda çok şiddetli göğüs ağrım vardı mesela şuanda neredeyse hiçe yakın kaldı. Mide bulantısı da çok değişken. Ben de endişe ediyorum. Bakalım yarın randevum var.
Muayene ücreti ne kadar? Ben şu ana kadar muayene için 1100 TL verdim kontrol için vermedim. Haftaya pakete geçince dediğim şeyler içine dahil olacak. Doğum fotoğrafı iyi hatırlattınız onu da sormalıyım. Bana ekstra masraf çıkarırlar gibi geldi nst den bahsetmediler detaylı ultrason ayrıca alınıyor dedilerSadece doğum zamanı ödeyeceğim 35 demek istemiştim. Doğum paketi yok, muayene için ödeme yapıyorum. Kontrol için ödeme yapmıyorum. Tahlil i sağlık ocağında yaptırıyorum. Doğum zamanı da zam gelmezse 35 ödeyeceğim. Benim Dr. peritonalog. 5. Ayda Ayrıntılı ultrason için ekstra ödeme yapmayacağım. İkili test e ayrı para ödemeyeceğim. 32. Haftadan sonra nst bakılıyor, onlara da ekstra para ödeme yok. Doğum sonrası fotoğraf, 1 gece yatış, oda süslemesi içinde. Emzirme diyetisyen desteği var ama biraz boş. Doğumdan sonraki sabah gelip 2 3 cümle kurup gidiyorlar. Bebek için sabah gelip cocuk Dr u soyup bakıyor heryerine, odyolog gelip işitme testi yapıyor, onu da kulağında su var 5 gün sonra gelin tekrar bakalım diyorlar. İlk doğumda bunlar olmuştu.
3000 tl. Detaylı ultrason a kendi Dr un bakmıyor o yüzden ücrete dahil değildir. Peritanaloğa yönlendirecektir. Doğuma yakın muayene sayısı artıyor paket olsa ben de isterdimMuayene ücreti ne kadar? Ben şu ana kadar muayene için 1100 TL verdim kontrol için vermedim. Haftaya pakete geçince dediğim şeyler içine dahil olacak. Doğum fotoğrafı iyi hatırlattınız onu da sormalıyım. Bana ekstra masraf çıkarırlar gibi geldi nst den bahsetmediler detaylı ultrason ayrıca alınıyor dediler
Bugün 11+5 sizinYarın benim de randevum var. Yarın rahatlarız sizin kaç haftalık oldu ?
Bende 12 Şubatta yaptıracağımBugun hastaneye gittm banada 6 şubata randevu verdiler ikili tarama için
Benim daha çok küçük 8+2Bugün 11+5 sizin